.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    cunk
    Guest

Moderated:Раздвоена между момче и най-добрата приятелка.

Здрасти на всички
    Амии ето го и моя проблем...харесвам едно момче много,той мен също.До тук добре,но...и моята най-добра приятелка го харесва. Аз говорих с нея и тя естествено каза,че няма проблем,почна да отрича че го харесва и т.н...но просто я познавам,знам че ме излъга и забелязах колко гадно и стана Утре или други ден най-късно ще видя това момче и не знам какво да правя....да го отрежа ли или да бъда с него? Помагайте ми,от една страна много искам да съм с него,но от друга не искам да правя гадно на най-добрата си приятелка!Не искам да я губя заради момче...но и на него държа много и не искам да го загубя Какво да правя?
    Благодаря ви предварително!

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!

Мега фен Аватара на koalka
    Според мен приятелството ви е по-важно.
    Все пак това момче само го харесваш и не си струва да си пропилявате приятелството.Това, че ти е казала така показва, че ти е истинска приятелка(освен, ако не тръгне с него след това).Разберете се никоя да не тръгва с него и да се опитате и двете да го забравите.Все пак не е единственото момче на света.

Супер фен
    Pogovori s neq.Ako tq ti e istinska priqtelka shte te razbere i nqma da q zagubish,ako li ne .... preceni dobre koi ot tqh e po vajen za teb.
    Обичам те <3 !!!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Аз пък съм разпетоена.
    Харесвам сина на третия ми баща, а той е влюбен в най-добрата приятелка на майка ми, а тя си въобразява, че може да стане нещо между нея и втория ми баща.
    Само дядо ми остана...

Супер фен Аватара на kindergarden
    Щом приятелката ти го харесва дори и да те разбере и да ти казва каквото и да било ще й е много гадно да ви вижда заедно.Според мен приятелството ви е по-важно,пък и щом само харесваш това момче,най-добре ще е никоя да не тръгва с него,но ти си знаеш най-добре.Помисли на кого държиш повече

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Хм.. може да ходите, но без тя да знае.. но е трудно..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

По-добре нЕ се захващай с нЕго... Приятелството преди всичко Мъже колкото искаш
    The smile on your face let's me know that you need me...There's a truth in your eyes saying you'll never leave me...The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall...You say it best when you say nothing at all...

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
    Хм.. може да ходите, но без тя да знае.. но е трудно..
    по-добре поговори с нея.. ако ти е истинска приятелка ще те разбере, но си в ужасно положение..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

mmm i spored men priqtelstvoto e po vajno ot edno mom4e.S priqtelkata ste si spodelqli mnogo ne6ta .A s tova mom4e ne se poznavahs tolkova dobre kolkoto s neq.Ne q predavai....
    винаги има две мнения .. -моето и грешното ..

Аниту.. :)
    Guest

..

Ми.. приятелството е много по важно според мен , все пак ако тръгнеш с тоя няма цял живот с него , докато приятелството може и да е вечно .. но ако го отрежеш и след това приятелката ти тръгне след него , значи не ти е истинска приятелка ..

Град
    Психиатрична болница..
    Рядко се намират много добри приятели..а мисля, че тази твоя приятелка се показва като точно такава. Предполагам, че се познавате от доста време с нея..а с момчето едва ли ще се задържиш толкова дълго. Затова според мен наистина се откажи от него, бъдете си приятели, но нищо повече. Има толкова други момчета, пък живота не се заключава само в това..Успех..

Things will never be the same again

По-добре не се занимавай с него. Момчета много, а истински притяели трудно се намират.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от eXtrem3-g1rl
    Рядко се намират много добри приятели..а мисля, че тази твоя приятелка се показва като точно такава. Предполагам, че се познавате от доста време с нея..а с момчето едва ли ще се задържиш толкова дълго. Затова според мен наистина се откажи от него, бъдете си приятели, но нищо повече. Има толкова други момчета, пък живота не се заключава само в това..Успех..

Град
    Лондон
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Аз пък съм разпетоена.
    Харесвам сина на третия ми баща, а той е влюбен в най-добрата приятелка на майка ми, а тя си въобразява, че може да стане нещо между нея и втория ми баща.
    Само дядо ми остана...
    Hahahahahahahhahahaha mi davai ! hahahahahah
    Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...

Щом е казала,че не го харесва значи държи на теб и определено трябва да се радваш,че имаш такава приятелка.Така,че според мен трябва да избереш нея-ще си намериш друг,спокойно : )

Град
    Плевен
    аз винаги съм се придържал към тезата че приятелството е по скъпо от временна връзка.НО ще те посъветвам да се замислиш твоята приятелка как би постъпила,дали ако ти го отрежеш тя ще тръгне със него или ще се пръдържа към моята теза.Ти я познаваш най-добре щом ти е "най"-добра приятелка ти ще прецениш поради възможноста че може да ти забие сатъра в темето.В тези времена всеки може да ти забие сатъра...Така че успех в избора,надявам се да съм погогнал по някакъв начин...

cunk
    Guest
    Ето какво стана днес. Видях се с момчето и го отрязах. Казах му,че е по-добре да си останем добри приятели за сега,пък по-нататък каквото стане и че винаги може да разчита на мен. Трудно ми беше да го отрежа...ама все пак момчетата идват и си отиват,а приятелите ще са до мен винаги. На него доста гадно му стана,но въпреки всичко се съгласи и каза,че и аз мога да разчитам на него за каквото и да било...
    Zealot тя не би постъпила така,доказвала го е и точно за това и аз така направих...
    И мерси на всички

Супер фен Аватара на Qnchety
    Цитирай Първоначално написано от MuJleH4eTo
    По-добре нЕ се захващай с нЕго... Приятелството преди всичко Мъже колкото искаш

rosu
    Guest
    Spored men priqtelkata ti e mnogo po-vajna ot tova mom4e, no ti sama izbira6

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си