- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам го обратно.. :)
Темата може би се повтаря,но имам нужда от съвет ... Искам да бъда отново с бившия .. знам че има чувства към мен .. то му личи те още ме харесва .. сега ще хода на море с него и с други приятели искам отново да го накарам да се влюби в мен .. HelP !
Е той ако има чувства нещата просто ще сЕ случатУспех ти желая... И се дръж естествено пред нЕго... Не се опитвай да му харесаш с нещо, коЕто не е част от теб
![]()
The smile on your face let's me know that you need me...There's a truth in your eyes saying you'll never leave me...The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall...You say it best when you say nothing at all...
Em 6tom kazvash 4e toi o6te t eharesva..zna4i moje bi imate 6ans otnovo da trygnete.No su6to taka moje i da ne stane tova koeot iskahs...yspeh!
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
Emi toi ako oshte te haresva she se syberete.. Nqma nachin da go nakarash otnovo da se vlubi v teb ako e izstinal... Kazali sa horata "Edin myj bi napravil vsichko za edna jena.. samo ne i da se vlubi v neq otnovo!"
Ем.. той ме покани да излизаме.. аз се съгласих.. разкарвах ме се .. до довечера , не ми е казвал ама чувставам че не ме е забравил още ..
Eми, като имате чувства един към друг-съберете се, какво друго да ти кажа?![]()
И с кво да ти помогнем по- точно?
Ами дръж се естествено пред него, защото все пак той вече те познава, не бъди това което не си и не се опитвай да го впечатлиш с нещо, което не е в твой стил, запомни че щом е бил с тебе значи те е харесвал такава каквато си.Бъди себе си и дано нещата се получат.Успех![]()
Ами морето е наи подходящото място за свалки,така че..обличаи един хубав бански и деистваи.![]()
Мн ви благодаря .. ама много![]()
![]()
![]()
Ако имате чувства ще се съберете.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
6tom imate 4uvstva 6a sa saberete nqma kak!!! Yspex![]()
![]()
a nie kakvo mojem da ti kajem? ne moje6 da go nakara6 da se vlubi PAK no ako ima 4yvstva-suberete se
Не го приемаи като ебавка
Налази го на плажа![]()
Аз сериозно![]()
Е хубуу де като имате чувства защо сте скъсалиКаква е причината? Ако е за нещо малко може и да се съберете ама иначе.....
![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..