.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Гост (На 16 съм )
    Guest

Искам го обратно.. :)

Темата може би се повтаря,но имам нужда от съвет ... Искам да бъда отново с бившия .. знам че има чувства към мен .. то му личи те още ме харесва .. сега ще хода на море с него и с други приятели искам отново да го накарам да се влюби в мен .. HelP !

Е той ако има чувства нещата просто ще сЕ случат Успех ти желая... И се дръж естествено пред нЕго... Не се опитвай да му харесаш с нещо, коЕто не е част от теб
    The smile on your face let's me know that you need me...There's a truth in your eyes saying you'll never leave me...The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall...You say it best when you say nothing at all...

Em 6tom kazvash 4e toi o6te t eharesva..zna4i moje bi imate 6ans otnovo da trygnete.No su6to taka moje i da ne stane tova koeot iskahs...yspeh!
    винаги има две мнения .. -моето и грешното ..

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Emi toi ako oshte te haresva she se syberete.. Nqma nachin da go nakarash otnovo da se vlubi v teb ako e izstinal... Kazali sa horata "Edin myj bi napravil vsichko za edna jena.. samo ne i da se vlubi v neq otnovo!"

Гост (На 16 съм )
    Guest

Ем.. той ме покани да излизаме.. аз се съгласих.. разкарвах ме се .. до довечера , не ми е казвал ама чувставам че не ме е забравил още ..

Мега фен Аватара на koalka
    Eми, като имате чувства един към друг-съберете се, какво друго да ти кажа?

И с кво да ти помогнем по- точно?

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами дръж се естествено пред него, защото все пак той вече те познава, не бъди това което не си и не се опитвай да го впечатлиш с нещо, което не е в твой стил, запомни че щом е бил с тебе значи те е харесвал такава каквато си.Бъди себе си и дано нещата се получат.Успех

Ами морето е наи подходящото място за свалки,така че..обличаи един хубав бански и деистваи.

Гост (На 16 съм )
    Guest

Мн ви благодаря .. ама много

Ако имате чувства ще се съберете.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

6tom imate 4uvstva 6a sa saberete nqma kak!!! Yspex

Град
    Tyk na zemqta (Sofiq)
    a nie kakvo mojem da ti kajem? ne moje6 da go nakara6 da se vlubi PAK no ako ima 4yvstva-suberete se

Guest
    Не го приемаи като ебавка
    Налази го на плажа
    Аз сериозно

Град
    Там, където е сърцето...
    Е хубуу де като имате чувства защо сте скъсали Каква е причината? Ако е за нещо малко може и да се съберете ама иначе.....
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си