.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Guest

Moderated:Той се държи с мен по-различно. Харесва ли ме?

Zna4i ima edno mom4e,koeto haresvam.Strannoto e 4e s drugite momi4eta se durji mnogo po razli4no otkolkoto s men.Na pove4eto im se podigrava ili po4iti postoqnno gi obarva ili ne6to takova,dokato s men se durji po razli4no-s men samo si prikazva,nai mnogo da me 6tipne po buzite.Predi i s men mnogo se zaka4a6e ama ve4e sprq...Spored vas tova ozna4ava li 4e me haresva ili 4e pone izpitva ne6to po razli4no kum men???

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата на форума!

има според мен два варянта или те харесва за да го забележеш с доброто му държание или просто те уважава и няма смисъл да се даржи с теб като с курва...

Еми попринцип момчетата си мислят , че с това тяхно поведение (обарване , закачане , ако щете и обиждане , ебавки и т.н.) могат да се харесат на момичетата , да привлекат внимание.Да , наистина стават интересни , но с простотията си.Не с друго.Може би е разбрал какво изпитваш към него и неиска по този меко казано тъп начин да се държи с тебе.Ако толкова го харесваш , защо не му го кажеш?Може чувствата ви да са взаимни , а може би не.Единствения начин да разбереш е да го попиташ.Айде успех

Абе да ти кажа ако знаех тоя отговор шях да предскажа кога ще умрем ама немога
    Vladoka rulzzz

Мега фен Аватара на koalka
    Дам, сигурно осеща, че изпитваш нещо към него, но не знам дали той изпитва нещо.Не знам дали за него е нормално, когато харесва някое момие да обарва другитне пред нея?

Е дори да нЕ знаЕ, че изпитваш нещо щом си говорите толкова, все ще можеш да му споМенеш нещичко И впрочем, факта че се държи така с теб може саМо да те радва... Даже и да няма нищо към теб, понЕ има малко уважение и не те приравнява с останаЛите
    The smile on your face let's me know that you need me...There's a truth in your eyes saying you'll never leave me...The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall...You say it best when you say nothing at all...

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами възможно е да те харесва, но ние няма как да знаем със сигурност.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си