- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Moderated: Знаете ли някаво мазило за кокоши тръни?
абе хора моля ви се кажете ми някво лекарство или там мазило няма значение само да маха Кокоши тръни , че станаха много.Първо имах само 1 малък после стана голям и излязоха още 3 и това е само на едната ръка.Направо вече нз кво да пробвам с лепенки нестава и бабешките методи и те не вършат работа.Няма ли някакво мазило или нещо и по скъпо да е няма проблем.Ако някой знае или от опит да казва, че вече ако не стане ще ходя с азот да ми ги махат...
Moderated by krem4et0
т. 7 от Правилника!
otidi na dermatolog i 6te ti gi izgori s te4en azot nito boli nito nito spx![]()
nai-chesto i opredelen antibiotik reshava problema! Vajnoto e da ti e predpisan ot lekar sled napravenia minimum izsledvania!
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
Отиди на лекар, той ще ти предпише лекарство.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Отиди при "Доктор Ох Боли!"Първоначално написано от Aleandra
![]()
Fitness Forever
Явно не си никакъв доктор... Ако беше, щеше да знае6, 4е брадавиците се появяват заради вирус, а вирусите никак, ама никак не се повлияват от антибиотици.Първоначално написано от Dr. Smurph
Ако отидеш на кожен лекар ще ги изгори с те4ен азот, НЕ е вярно 4е "не боли", боли, ама после и не кой знае колко много. Само дето след като след третото горене с те4ен азот в рамките на 1 година кокошите тръни пак се появиха, осъзнах, 4е това е само временно решение и потърсих алтернатива в литературата... и намерих.
Хеледониум. Една билка дето се нари4а по народно му "змийско мляко"
има жълти цвет4ета и оранжев сок, който има силно изразени ВИРИЦИДНО действие, демек- трепе вируси.
САМО ВЪНШНО ( маже се със сока от билката кокошия трън, и в рамките на 1-2 месеца спира да расте и да пуска гадните малки кървящи "корен4ета").
Салицилова киселина или рициново масло. мажеш се с някое от тях и кокошия трън избива умъртвен. А на мен 1 път ми рязаха петата заради огромен кокоши трън и не можех да стъпвам на крака си около месец, защото имаше дупка и болеше ужасно!
аз ще се мажа ама до колко време ще изчезнеПървоначално написано от krem4et0
Около седмица, а може и по-малко. То избива на повърхността на кожата. за това колкото е по-плитко, толкова по-бързо. На майка ми изби на 2-рия ден 1 път!
със течен азот ги "горят" и изчезват наистина, после обаче пак се появиха няколко. и тъй като за едно нанасяне на течен азот се дават по 10 лв, а ефекта е същия като да запалиш клечка кибрит и да я изгасиш върху кокошия трън, и така няколко пъти, изчезват и повече не се появяват...поне години минаха и нямаше проблеми. вярно, че е малко болезнено, но се търпи!
Значи можеш да си вземеш неутрализатор от кабинет Егология- случвало се и преди да пада кокоши трън. Една жена беше разтворила от него на майка си и си беше потопила крака в леген с разтвора. И това нещо просто падна. Ако те интересува това можеш да нашишеш в Гугъл( примерно) 'егология'.Първоначално написано от Помощ!
otiva6 na pazara i kadeto prodavat med tarsi6 p4elen klei 6teti pomogne ot li4en opit
хахаах...абе кфо го пращате на лекар бе..като има в аптеката едни лепенки с някакво лекарство в тях..ии за една седмица ще се забравил за кокошия трън!
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....
Аз също имах и ги махнах с едни лепенки - от аптеката
И побързай защото най-добрата ми приятелка има повече от 10 и е ужасно. ПОбързай ;_
БебЕтатаа мииии![]()
![]()
OTIDI NA LEKAR AZ NE MOGA DA TI POMOGNA
Idi v bolnicata,tam v tvoq grad..tam 6te ti go izgorqt..i te4en azot,spoko ne boli![]()
i az imah predi vreme edin.kazaha mi s d1jdovna voda,s mlqko ot smokinq i o6te ne6to ima6e ama ne se se6tam sega kakvo be6e.ta pravih s tiq dvete i se mahna ama neznam to4no ot koe![]()
ььь. pi4 imax koko6i trun no ot edna apteka mi dadoxa njakafo specialno ve6testwo koeto prili4a na zaxar slaga6 go na trun4eto i to zapo4va da izgarja i taka go maxnax. ina4e as imax 1 god na petata i dosta me b
ole6e
На мен са ми горили с течен азот... не боли чак толкова, но болка има
mi zna4i,az imah edin na kraka i si go mahnah s 1 lekarstvo-mazolek,struva6e stotinki,no ve4e ne se proizvejdai sq iam 2 na racete[izleze mi 1 i sled 2 god nekade dr]i sam probvala s mlqko ot smokinq,s te4en azot[ponosimo e],s lepenki,s..zna4i na 1 obiknovena lepenka slaga6 4esan i ocet
i si q lepi6..zna4i tva i dr dr ..mi s nekvi dr tam ot aptekata raboti,no moite si sedat i ic ne im e na u6ite!i misi na dr za savetite,6ot i az iam takuv problem i nema kak da pomogna,pone kazah 4e teq ne6ta ne sa mi pomognali!
:]