- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:Ако той е тръгнал с вас заради бас!?
Kak Bi postupil\a ako razberesh 4e gadjeto ti e trygnalo s tebe samo zaradi nqkakuf bas???
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
emi az 6tqx da i biq 6utaama v posledstvie moje da se e vlubila v teb \
/
emi az 6tqx da mu biq 6uta![]()
![]()
![]()
da go duxa,zareji go
Хах... бих му направила мръсно... примерно да го правя на нищу, а в същото време да се хвана на бас с някой, кога той ще разбере![]()
![]()
![]()
xaxa mda tfa eqko)
Ще се почувстам гадно и предадена , но няма да му го покажа и кат се посъвзема ще му го върна тъпкано![]()
Точно!!!Първоначално написано от die eiskoenigin
Let The BEAT Control Your Body
Бих се разделила с него, ако той няма чувства...Има ли смисъл да продължавам една такава връзка?
Щях да се почувствам унижена и предадена и най-малкото, което щях да направя е да го зарежа.
Най малкото бих му се разкрещяла и би изял някое остро токче по разни части. Тегли му една майна и да не ти пука!! Такива глупаци не си заслужават вниманието мацко, даже не си струва да се измъчваш заради него
![]()
охоо такъв номер бих му свила, че дълго да ме помни![]()
![]()
Yeah, what I've felt
What I've known
Sick and tired, I stand alone
Could you be there
'Cause I'm the one who waits for you
Or are you unforgiven too?
заслужава си да му бъде върнато . Но може би в началото е било само бас обаче после може да са се появили и чувства защо пък да не му простя като може би това ще е нещо готино и за двамата
ako naistina go xaresvax shtqx da sa razcivrqama ako li ne-shteshe da mi stane spr smeshno i sled izvestno vreme da mu go vbrna mnooooooooo qko
![]()
![]()
Pri Seksa e kato pri kartite. Ako nqmate dobyr partnior trqbva da imate dobra ryka!
mi...na men ne mi se e slu4valo
no ako sam na tvoe mqsto 6a my go varna tapkanoo !!!
![]()
Aaaa tva mi se e slu4valo, no po4ti podobno, ne be6e to4no bas ami prosto tapoto majko ego i vseki misli 4e moje da ima vsqkoq i tai dvama se ugovarqli za men i qvno koi 6te e s men prav....Ta az tragnah s ediniq ama hi4 ne podozirah za toq igri4ka de, dobre e prikriva6e malumnika mu s malumnik takv, dobre 4e navreme razbrah 4e e palna nula, a za ugovorkata razbrah sled tova![]()
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
Аз съм убеден че момчето/момичето не е тръгнало с теб само заради баса.
Ako sega ve4e ne e samo zaradi basa 6te pogovorq s nego, no nqma da se razdelqme, 6tom ima 4yvstva. Ako vse o6te nqma-6te my biq 6yta i 6e xoda da se fa6tam na basove s priqtelki, za da se razseq po nqkakuv na4in..
вероятно ше му бия шута.. но пък ако с тоя бас е искал да каже, че ме харесва..![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Slu4valo mi se e dva pati,no 1 p1t napravix taka-razbrax za basa vdignax golqm skandal,no toi taka se be6e zaribil po mene ve4e,4e mi dokaza,4e d1rji na mene po mn na4ini,no vs16tnost v1preki tva go otrqzax,6toto ne be6e ni6to osobeno za mene!A vtoriq p1t razbrax malko po-k1sno sled 2-3 mesetza i si traex,no go izprobvax na xilqda p1ti i izleze 4e basa e bil za v na4aloto...Vsi4ko be6e istinsko.....Taka 4e ne6tata p1rvo trqbva dobre da se obmislqt i otzenqt.....
Ем не знам какво бих направила...Може би да го зарежа... Ама ако го харесвам просто ще сЕ изясня с него... Освен ако връзката ни нЕ се базира само на бас![]()
The smile on your face let's me know that you need me...There's a truth in your eyes saying you'll never leave me...The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall...You say it best when you say nothing at all...
просто си няма и на представа колко зле ще и стане ако е тай. мога да бъда доста изобретателен![]()
1.Ще му ударя шамар
2.Ще си тръгна и няма да го потърся повече
Emm da to i pri mene mai e tai...ot na4alo e bil samo bas ama mn sme se privurzali edin kum dryg i napravoo nz dali da mu vqrvam![]()
Tva e mn mn,ama mn gadno![]()
![]()
6te mu zabiq 1 6ut i tva e
![]()