.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Guest

много съм тъпа..еййй...!

Оф..завърших една "връзка" още преди да е започнала! Та.. става въпрос за един колега с който съвсем очевидно има привличане помежду ни. Страхотно се държи с мен постоянно ми обраща внимание винаги е край мен..до тук добре. Предната вечер ходихме заедно с още няколко човека на дискотека и аз малко се понапих..пак то мойто малко щом от една чаша бира ми се замайва главата правете си сметка в какво състояние бях! Е в началото всичко беше 6..танци , закачки, свалки, обаче човека като се опита да ме целуне..нз..просто нз какво ми стана не мога да си го обясня..аз се дръпнах и не пожелах да го целуна. Естествено после съжалих за това, обаче беше късно. Тои се скофти което си е напълно разбираемо, и аз щях да се почувствам така на негово място. И от тогава колко смс-а му написах, пък той не отговаря на нито един. Много ме е яд ей! Никога не ми се беше случвало подобно нещо. Сега ще си се чудя как да си оправям бакиите..хора пожелайте ми успех..този човек ме побърква!!!

emm prosot toji 4ovek se e spekal kato si go otblusnala....
    винаги има две мнения .. -моето и грешното ..

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Ako toi naistina te haresva tova che si se drypnala nqma da mu vliqe koi znae kolko... Uspeh ti jelaq!

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    pored men o6te dnes tivai do ttqh i mu se hvarli na vraTA.KAJI MU 4E SI BILA NA gradus i sajalqva6. razkrii mu se ,i 6te vidi6 e 6te se opravqt ne6tata
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Град
    софия
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Ako toi naistina te haresva tova che si se drypnala nqma da mu vliqe koi znae kolko... Uspeh ti jelaq!
    съгласна съм! Може би просто се е почувствал кофти и разколебан в тва, което ти изпитваш към него и сега не знае кво да прави .Затова покажи му ясно и еднозначно , че си падаш по него и вс ще е ок, но май тва с ходенето у тях и мятането на врата е твърде радикално!

Цитирай Първоначално написано от BeBsItO
    pored men o6te dnes tivai do ttqh i mu se hvarli na vraTA.KAJI MU 4E SI BILA NA gradus i sajalqva6. razkrii mu se ,i 6te vidi6 e 6te se opravqt ne6tata
    Подкрепям! Все пак си накърнила самочувствието му!
    Prison gates won't open up for me
    On these hands and knees I'm crawlin'
    Oh, I reach for you
    Well I'm terrified of these four walls
    These iron bars can't hold my soul in
    All I need is you
    Come please I'm callin'...

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Е той пък що не се е пробвал пак! ... Успех все пак
    Let The BEAT Control Your Body

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Тоя пък...
    какво се отказва толкова бързо.
    Явно е притеснителен.
    ..
    тцтц

Мега фен Аватара на koalka
    Може би си е направил заключенията много рано.Като не си го целунала е решил, че нямаш чувства.Като го видиш ти го целуни.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Може би си е направил заключенията много рано.Като не си го целунала е решил, че нямаш чувства.Като го видиш ти го целуни.

Re: много съм тъпа..еййй...!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Оф..завърших една "връзка" още преди да е започнала! Та.. става въпрос за един колега с който съвсем очевидно има привличане помежду ни. Страхотно се държи с мен постоянно ми обраща внимание винаги е край мен..до тук добре. Предната вечер ходихме заедно с още няколко човека на дискотека и аз малко се понапих..пак то мойто малко щом от една чаша бира ми се замайва главата правете си сметка в какво състояние бях! Е в началото всичко беше 6..танци , закачки, свалки, обаче човека като се опита да ме целуне..нз..просто нз какво ми стана не мога да си го обясня..аз се дръпнах и не пожелах да го целуна. Естествено после съжалих за това, обаче беше късно. Тои се скофти което си е напълно разбираемо, и аз щях да се почувствам така на негово място. И от тогава колко смс-а му написах, пък той не отговаря на нито един. Много ме е яд ей! Никога не ми се беше случвало подобно нещо. Сега ще си се чудя как да си оправям бакиите..хора пожелайте ми успех..този човек ме побърква!!!
    emi .naistina si sbbrkala..ama pbk i to izvinqvai mn ..bila si piqna..ne moje da te vini. ne mu pishi sms -i.otidi prei nego , lichno i mu obqsni
    Pri Seksa e kato pri kartite. Ako nqmate dobyr partnior trqbva da imate dobra ryka!

Ш' се оправите, само малко време тря , а и постоянство от твоя страна. Ае бегах

Guest
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    именно. такива грешки така се поправят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си