- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как ще постъпите на мое място?
Представете си следната ситуация: Кандидатствате в Пловдивския университет и УНСС. И на двете места изкарвате много добри оценки още на предварителните изпити /а редовните предстоят/ и имате огромна възможност да бъдете приет/а и в двата университета. В Пловдив имате собствено жилище. В София кандидатства приятелят Ви, който обожавате. От различни градове сте и единствената възможност да бъдете постоянно заедно е да бъдете приети и двамата в София да учите /понеже и той кандидатства тази година, и то в УНСС/. Замислете се как бихте постъпили Вие в тази ситуация?Родителите Ви казват: "Отиди да учиш където ти решиш!".Къде ще отидете да учите при това положение? ПУ или УНСС? Моля за обективни и реални мнения! ВАЖНО Е!![]()
Където те приемат по-яката специалност - отиваш там.
Saatana vittu perkele hate crew!
Ами проблемът е, че за УНСС ми е все тая къде ще ме приемат, в коя специалност. А за ПУ-за първите 2 специалности ми пука най-много, а нататък все тая!Първоначално написано от Boot
![]()
ве моме,що народ се е засилил към Софията,то аз се чудя как в собствения си град да се доредя за някъде.Лично аз бих отишла в УНСС без грам да му мисля..Щом имаш и възможност /финансова/ да си в София, мисля че не бива да му мислиш толкова ; )
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
Оф аз знам, че УНСС е по-добър, но нз нз. Толкова съм обърканаОбожавам Пловдив. Ако съм там ще си имам удобства и т.н, но искам да си бъда с моето мило
Нз какво да правя като наближи да решавам!
пфхахаха...екс,кво му е доброто на УНСС,че не разбрах?!![]()
Значи целта ми не беше да сравняваме УНСС и ПУ, а просто да кажете как ще постъпите Вие в моята деликатна ситуация!
ти сама ако не знаеш какво искаш кой може да ти помогне,бе,мацка?!
аз лично винаги бих се изнесла по-далеч от родителите..
екс,тоя университет е един голям ПАРАДОКС.
гооляяяям и тлъъъст..
Е след като не знаеш как стоят нещата с Него не изказвай мнение относно това. Аз за да съм тръгнала да се колебая дали да отида в Сф заради него /една от причините/, значи има защо. Явно никой не отговаря като се ПОСТАВЯ на мое место!А на мен точно това ми беше целта!Първоначално написано от exploitedteen
Ne sam i iskala da obsajdate 4uvstvata mi-nie nai-dobre si gi znaem! No qvno v tozi forum vseki otklonqva temata i vaprosa na 4oveka,pusnal temata!Ti otide v savsem druga posoka.Първоначално написано от exploitedteen
Blagodaria za koeto!Първоначално написано от exploitedteen
Kudeto shte se chuwstwash po-dobre.Apartamenta w Plowdiw edwa li te blazni tolkowa ... a ideqta da ste samo ti i priqtelq ti ... koi ne bi go blaznil.I wse pak ... reshi ot gledna tochka na obrazowanieto,a ne na priqtelq.
Ne mi davaite savetiProsto kajete Vie kakvo bihte napravili v tazi situacia,kak bihte postapili!
бих избрал мястото с повечето перспективи. в този случай, май е УНСС.
ami bih izbrala mqstoto,koeto 6te mi dade po-dobro obrazovanie
абе и на 2-те места ще те шибат и ще ти пречупват стремежите към светло бъдеще, така че кво ти пука![]()
Ами на твое място щях да предпочета мястото,където специалностите ми харесват най-много.Май някъде беше писала,че това е ПУ. Аз бих отишла там,защото за мен е немислимо да уча нещо,което не ми харесва.
Колкото до приятеля ти-не му мисли толкова,всичко ще се нареди> А ти мисли за бъдещето си.
И все пак още не са те приели,не се разкъсвай така...
I'm wishing on a star,
to follow where you are.
I'm wishing on a dream,
to follow what it means....