.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    ари беееее
    Guest

Не мога да си харесам никой!

Ами..от около година не съм си имала сер приятел. Момиче съм на 15 год. Полседния ми приеятел бесхе преди 5 месеца, ама не се зачита защото ходихме..27 часа. И аз дори не го харесвах..ама хич. Чи тей..никой не си харесвам..момчетата които ме харесват ми изглеждат прости и елементерни, и един вид не ми се занимава с тях. Търся някой с който да ми е яко. омръзнаха ми елементарните и тъпи жръзки за някакви си седмици..
    Сега ми е симпатичен един ( което си е истинско чудо) ама и при него няма някакви чувства. А пък и между другото с него не се познаваме лично. Преди 2 год нейде аз го отрязах мн яко , чрез един негов фр..и ся..оп..аз го харесвам уж..
    че така ..ко да прая..да тръгна с него ли..и първо как да му се извиня за тфа дет напраих..или може би да изчакам още..

zavbrtqla si se pokrai sobstvenata si prostotiq..
    Pri Seksa e kato pri kartite. Ako nqmate dobyr partnior trqbva da imate dobra ryka!

Guest
    emi ti si tipi4nata predstavitelka na "tapite putki" kvo da ti kaja normalno e da si glupava i da ne znae6 i ti kvo iska6 ama mn zehte me draznite takiva ligli..

Ххахахаха не ми стана ясно само кво от тва, че не можеш да харесаш никой????!!!! Ама както и да е, зарибявай се там, вкарвай си филмите. Поне няма да ти е скучно
    Yeah, what I've felt
    What I've known
    Sick and tired, I stand alone
    Could you be there
    'Cause I'm the one who waits for you
    Or are you unforgiven too?

Saglasna sam s prednoto mnenie

Нидеи рива!
    Light The Universe

Guest
    spoko 6te doide i tvoq princ na bql kon

kurvite si nqmat princove na beli kone..te sa prosto kurvi......
    Pri Seksa e kato pri kartite. Ako nqmate dobyr partnior trqbva da imate dobra ryka!

Според мен не прибързвай с това момче.Та ти даже незнаеш какво чувстваш към него.Първо се изясни с себе си , а чак тогава мисли какво да правиш.Ако ще ходиш с него само за да не си сама , голяма грешка ще е.Любовта ще дойде и при теб и може да е точно тогава , когато най - малко очакваш.Така че изчакай...Това е моят съвет де.Оттук натам ти решаваш какво да правиш.Успех

na 15 si i ve4e nemoje haresash nikoi are stiga bre a kakvo li hste bade kato stanesh na 20 sigorno shte mislish za parittata ve4e v pensionerskiq klub q ne se izlagai i ne pishi prazni prikazki
    Fuck The Religion

Супер фен
    Hah ... kolko si typa.Seki e imal takiva momenti,a i ti si samo na 15!Q se syvzemi .... kvi sa teq luposti deto pishesh!pff
    Обичам те <3 !!!

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    е разбирам да беше на 45 - да.. ама на 15.. имаш толкова много време пред теб.. и ще срещнеш толкова много хора.. !
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Мноо е верно тфа дет го говориш, ма не си права

Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Мноо е верно тфа дет го говориш, ма не си права
    hahahahhah

amii po dobre ne mu se izvinqvai za 2 godini tpoi moje d ae zabravil.... nooo ne priburzvai taka opoznaite se po dobre ii toi otnovo moje d aiska da hodite )
    винаги има две мнения .. -моето и грешното ..

v tvoeto polojenie sum ... vse nqkvi karuci im namiram i neshto naposleduk seriozen fr naistina sum nqmala... oba4e na men i letvata mi e baq visoka moje da mi e haresval v na4aloto no kogato trugnem i nai malkoto neshto moje da me nakara da go zareja trugnah s edin s koito si kazah 4e shte izdurja pove4e zashtoto i az taka kato teb ne mu znaeh imeto samo po fizionomiq mi bee6e poznat.. no.. ne stana taka takiva sme .. ne mojesh da go promenish koolkoto i tupo da zvu4i suglasna sum s sorceress .. lubovta spored men idva s vremeto. . ne idva izvednuj idva s mn`dobri postupki i mili jestove.. a kak da stanat sled kato sedish sama i 4akash perfenktiq bez da opitvash ..?!

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Дара ду дам ...
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Цитирай Първоначално написано от LecheR_DeViL
    zavbrtqla si se pokrai sobstvenata si prostotiq..
    hahaha evala i klu4

Фен
    Град
    stara zagora
    Цитирай Първоначално написано от [B
    a[N]D[i]T[k]a]v tvoeto polojenie sum ... vse nqkvi karuci im namiram i neshto naposleduk seriozen fr naistina sum nqmala... oba4e na men i letvata mi e baq visoka moje da mi e haresval v na4aloto no kogato trugnem i nai malkoto neshto moje da me nakara da go zareja trugnah s edin s koito si kazah 4e shte izdurja pove4e zashtoto i az taka kato teb ne mu znaeh imeto samo po fizionomiq mi bee6e poznat.. no.. ne stana taka takiva sme .. ne mojesh da go promenish koolkoto i tupo da zvu4i suglasna sum s sorceress .. lubovta spored men idva s vremeto. . ne idva izvednuj idva s mn`dobri postupki i mili jestove.. a kak da stanat sled kato sedish sama i 4akash perfenktiq bez da opitvash ..?!
    голяма философка стана . Иначе по темата. Откакто ходих с момичето цитирано по-горе сериозна приятелка нямам.Нея наистина я имах за сериозна, но къде аз къде тя (повече аз ) сгрешихме и тъй стана че се разделихме.Сега не поддържаме добри отношения даже никакви ама това не е по темата.Любовта ще дойе ако я търсиш ! Не можеш просто да стоиш и да се занимаваш с нещо съвсем ралично от това.И когато я намериш се бори за нея. Имах шанс да се боря за гореспоменатото момиче, но може би реших че вече прекалено много ми дойде и реших че е по-добре да спра.Не си губи шансовете!
    Любовта ще изтрие сълзите преливащи се със вашата лръв.А във вашият живот ще си остане ... магията любов и болката до смърт ...

Град
    Over the hills and far away
    я се стегни ти си на 15 ... и тва са

Guest
    здравей... трябва да погледнеш напред!
    нека си пишем, скайпа ми е typshop

rosu
    Guest
    Трябва да му се извиниш, макар че това, което си направила е мн гадно и не се знае дали ще ти прости

Супер фен
    Град
    sofiq
    moje da si lezbiika

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си