- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Не е срамно..
..да се усмихвате,да се смеете,да сте радостни и слънчеви.
не е необходимо винаги да сте трю,зли,интелигентни или затворени някъде в дълбините на нежната си душа.животът е,за да се живее.какво е тва поколение?сдухано,умряло..в лачите се насам-натам и се правите на това и онова..я се смейте повечко!има за какво! : )
А така като мен!![]()
Усмивката краси човека!
Тонизира,отпуска и заразява другите около теб!
Light The Universe
Не всички има редовен полов живот, като тебе![]()
Да,така е!Първоначално написано от _donna_
Обаче повечето юноши си мислят,че така са готини...със своите измислени проблеми!
О мен ли!Първоначално написано от LunaTriCk
![]()
Иначе има гляма доза истина в това,че си баяа засмян и пременен след секс!
Light The Universe
Аз тук оставям впечатление на лоша кака, която бие и е зла, но съм доста жизнерадостен човек.![]()
Ми всъщност като се замисля не се смея доста често, но това не защото съм тру.
Иначе, Донна не знаех, че си била жизнерадостен човек.![]()
Може би,защото винаги нещо някой е недоволен,нещо му пречи...тази тема не била хубава,онзи не могъл да пише,друг пък имал грозен аватар... абе се нещо трябва да ни пречи...![]()
Хахах, КъртишПървоначално написано от LunaTriCk
![]()
[b][i]Първоначално написано от Забавно ми е
И аз така
![]()
Ии..когато ми е смешно, забавно, готино си се усмихвам предостатъчно![]()
хъхъ..
Ще пропусна грешките и ще кажа, че това е много вярно. Мен ме избива на агресия и параноя без секс. Но пък само сексът не е достатъчен.Първоначално написано от LunaTriCk
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
ееее, за една буквичка ли сме ? гладен бях
П.П. може би, запетаята също, но нея исках да използвам малко като художествен похват, за да направя илюзията с пауза и допълнението. многоточието не ме кефи.
абе,оставете сега Дона и се съсредоточете върху усмивките.. (:
забавно ми е,откъде да знаеш,бе,батко да не си пил бира с мене?
не знаех. чаках да видя реакцията ти и така да видя дали съм познал![]()
Всощност, како, аз не съм пил бира с никого, защото не пия бира.Първоначално написано от _donna_
Иначе коментарите ти са толкоз злобни, че няма човек какво друго да си помисли.
Иначе и аз се чудих, защо що съм бил толкоз ядосан, а то е заради непълноценния ми полов живот.![]()
Първоначално написано от _Becko_
![]()
Light The Universe
Някой хора го правят само по рожденната дата, ти за монитора ли ше правиш проблем.Първоначално написано от _Becko_
![]()
Ай ем хепи![]()
Smiletomorrow might be worse \
/ Аз съм си вечно усмихната до ушите...който се усмихва живее по-дълго...+ тфа обичам да разпръсквам положителни емоции ,а не негативи с които натоварвам хората
![]()
![]()
Че аз почти винаги съм уснихната/хилеща се![]()
Нали знаете, че 5 минути смях се равняват на 40 минути повече животПо едно време се ебаваха с мен, че ще стана безсмъртна. Сега, с възрастта съм станала малко по-сериозна, но гледам да ми е весело дори в тежките моменти
![]()
Когато трябва съм сериозна.
Но през повечето случаи съм весела и усмихната.
Както каза Сам90 - когато имам проблеми, естествено, че ще ми е сдухано, гадно и т.н.
Но като съм с приятели... рядко може да бъда по-сериозна.
Понякога чак ми става неудобно как вървя сама и се хиля, защото съм се сетила за нещо смешно... например как най-добрата ми приятелка се е изтърсила по очи баш на центъра....Как аз се изтърсих пред група туристи на тепето....
и сякакви такива глупости...
Никога не ме е било срам да се усмихвам... с изключение на един път, в който седнах по средата на главната и 5 минути се хилих без глас...![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Абе не може винаги да ти е весело и да си усмихнат - мен даже малко ме дразнят такива хора, защото имам чувстто че са тъпи и не могат поне за малко да се замислят колко гаден е живота.
Сори, че го казвам така, ама е вярно![]()
ПП. не казвам, че винаги трябва да си мрачен, но мисля, че трябва да си има баланс...
Awe ti kvo iska6 da se smeq 4e sam edin ne6tastnik li be bahti.Seki 6e se smee kogat si poiska i kogat mu e kef.6a se smeq az