Момчета какви гърди предпочитате ?Малки,големи,огромни....и г/д до колко см.са малките...големите....![]()
![]()
Попринцип за мен големината на гърдите не е супер важна да има там колкото да не е плоско пак щом има и жената е супер кво ти трябва ебати ъ... големи цици и ко да немои да се облегна хубаво отгоре да ми пречат![]()
Гърдите за мен не са от значение. Има други неща които ме влекат като формата на тялото и краката, но основно характера на едно момиче ме привлича
![]()
Zna4i obi4am golemi gurdi stegnati s malki zurna so4nida ne moga da stisna 1ta s rakata si "a tq ne e malka.." obi4am gurdite i zurnata
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не е чак толкова важно количеството, а качеството![]()
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Стига да са две и да ги има, за мен другото няма значение. А и да са по-малки от главата на момичето, ако може.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Ей, омръзна ми. Знаеш ли колко такива теми има?!
И обикновени са пускани от комплексирани момичета без цици, за да оплюят "грозните големи гърди".
Омръзна ми...
На мен ми харесват големи гърди. Като Мечо Пух съм - "Колкото повече, толкова повече!".![]()
Собственост на Canis_Dirus
Първоначално написано от _Cuddly_
![]()
![]()
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
Нещо против?![]()
Моите са хубави, особено когато ми е студено![]()
![]()
Те са добър размер...прекалено големите ти се навират в очите и обикновено са придружени с големи деколтета...съвсем без цици не върви...
Бтв, една колежка онзи ден беше с голямо деколте..супер яки цици, но под пъпа имаше лента черни косми, по-големи и повече от тези на мъжа ми там...![]()
не нищоПървоначално написано от _Cuddly_
но тва за мечо пух ме разби
![]()
Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
Мечо Пух е гений!
На същия принцип е "Кое е по-хубаво от едно гърненце с мед? - Две гърненца с мед!".
Айде стига флууд, че не искам модераторите да ми се карат.![]()
Първоначално написано от _Cuddly_
![]()
![]()
мечо пух рулззз
![]()
П.П. спираам..![]()
Хъмммм.....Това за сантиметрите ни го разбрах!!!
Гръдната обиколка не е много показателна, защото има жени с малка гръдна обиколка, но с огромни гърди, както и обратното. Май чашката е по-добър показател за разнера на женските гърди.
Аз лично харесвам по-малките
мисля, че колко см да е гръднатаПървоначално написано от mimi_pink
![]()
az li4no ne se interesuvam ot mn golemi gardi no i golemi da sa nqma da otkaja![]()
![]()