- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любовта не ми липсва
Значи аз съм на 19 год. и никога не съм се влюбвал и никога не съм имал приятелка. И сега като се замисля не ми липсват тия работи. Дори не мисля, че ми трябват. Живея си съвсем спокоен живот, излизам си с приятели, но първо че не мога да говоря с момичета, второ че не изгарям от такова голямо желание...
Нормално ли е според вас?![]()
Не е нормално и не е нормално да не чувстваш липсата на тези неща![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Не особено...
Стани монах :Р
Може би, щото не си опитвал всичките тези неща, които не правиш и затова не ти липсват.. не знаеш колко хубаяво изтърваш..
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
честно да ти кажа завиждам ти.
браво =D>
XXX XXX XXX
![]()
![]()
Моята мисия - да унищожа любовта.
Как - със силата на разума и чистия ум.
.. ?! .. Аз пък не мога без любов.. изгарям за това чувство.. бих дала всичко вечно да съм щастливо влюбена.. дори, когато не съм влюбена се чувствам ВЛЮБЕНА..![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
![]()
![]()
![]()
yep
XXX XXX XXX
![]()
![]()
Моята мисия - да унищожа любовта.
Как - със силата на разума и чистия ум.
exxx i az iskam kato teb !!
Предполагам, че си се приспособил към този начин на живот....свикнал си без тези неща, без приятелка и нейната форма на обич към теб...
Ще дойде момент , когато ще изпиташ и тази неповторима емоция...за всеки влак си има пътници![]()
"Търсещият щастие е като пияницата, който не може да улучи пътя към дома си, но знае, че има дом."
Волтер
Еми гадно е, но така се чувствам. Явно още не е дошъл момента...дали ще дойде някога не знам...
мерси на тия дето викат че ми завиждат, вдигат ми малко настроението![]()
shtom jenite ti nelipsvat kak si togava s majete te lipsvat li ti?
Fuck The Religion
ее.. кво са..Първоначално написано от Любовта е за слабите
просто обичам да обичам
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
хехе изобщоПървоначално написано от roken
![]()
абе разберете аз обичам да гледам жени, кефя им се, но само толкова...
v takav slu4ai ti trebva pove4e vazelni za racete da nehvashtash mazoliПървоначално написано от IDNL
Fuck The Religion
Имам едно приятелче, същия тип ... и на него не му липсва нищо от изброените по-горе неща. Има си кинти, хой си по курви ... ма любов, гаджета .. тия думи ги неа при него. И си е прав !Първоначално написано от IDNL
I az takaПървоначално написано от sladursko_tigar4e
![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Не знам дали е нормално, за теб може би е.Може би на теб просто не ти се занимава с момичета и още по-добре.![]()
вярваш ли си?
Че аз не виждам не-нормалното.
Според мен просто никоя е те е привлякла досега.![]()
И аз имам 2-ма такива познати...нз нз.МОже.Понякога от любов много боли така че...карай си така засега,щом си си добре.![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Искам и аз да нЕ се влюбвам и да нЕ мисля за хилядата олигофрена, за които съм страдалаТо си е яко да нЕ се влюбваш... Няма любов-няма страданЕ и всичко останаЛо
![]()
The smile on your face let's me know that you need me...There's a truth in your eyes saying you'll never leave me...The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall...You say it best when you say nothing at all...
В такъв случай, що ти е да живееш а? А до автора...виж са, ти както го чувстваш..така е! Ако си мислиш че не е нормално-не е, ако ли не ОК! Ти не си изпитал тва за да знаеш дали ти е по-добре без него. Тва че оставаш наранен и такива работи си е напълно вярно, ама не е болка за умиране..още повече на тая възраст.Първоначално написано от MuJleH4eTo
МомИче съм!
Всъщност няма как да ти липсва нещо, което никога не си опитал, усетил или почувствал. Така,че с оглед на това-не е ненормално!