- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- celuvka
Kakva celuvka bi wi vazbudila i podludila/???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
СтрастнатаВъпросът ти е тъп или не си се излазил правилно, че искаш и място да кажем, но и в двата случая е тъпо
![]()
Такава : http://www.zazz.bg/play:c72e923c
Е, сега, проявете малко въображение. Да ти захапят долната устна, да те плеснат с върха на езика си, такива неща..
А за мен една от баш-техниките е да ми подлъжат езика и после да го засмучат с устни навътре.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Спонтанната![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Мъжът ми прави сериозни асоциации със свирките, когато му правя това...Първоначално написано от shizzle
Celuvkata po vrata i celuvkata sas ezik biha me vazbudili nai-mnogo!![]()
Защо ли?Първоначално написано от `Death`Whore``
А и това лошо ли е?
![]()
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Когато е придружена с галене на юг от кръста ми![]()
Потвръждавам!Първоначално написано от killer_machine
Голям размер на картинката! /machoka/
+1Първоначално написано от killer_machine
![]()
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Много подкрепа много нещо![]()
![]()
А пък аз си мислех да патентовам половината от тези техники. Е, не би. (реклама! реклама!)
Ненадейната ... мн сладка и небрежна ...![]()
... k33p w@lkinG ...
ESTESTVANO TQ TRQBVA DA E DADENA S MN LUBOV I NEJNOST I VSEKI SE VAZBUJDA OT RAZLI4EN VID CELUVKA NEMISLI6 LI![]()
u bre....Първоначално написано от killer_machine