- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- кажеге си мнението
От значение е само това, че ти лъжеш човек, който явно ти е дал много любов за 2 години.
Щом не е заради секса, защо го лъжеш? Мразя курвички, а ти си точно такава, щом се гавриш с чувствата на хората по този начин!!!!!
Казвам ти за пореден път - когато човек се гаври с чувствата на другите съзнателно, обстоятелствата са без значение. Особено ако този човек е някого, с когото си бил или си от дълго време.
С думи не става. Не можеш да обичаш някой и следващия момент като нещо му куца, ти просто решаваш да стане по лесния начин. Хоп намираш си другПървоначално написано от sexy_tigar4e_MM
![]()
Ако този другия наистина ти дава това от което имаш нужда, тогава остава въпроса защо си с този стария.
От тук можем само да си помислим , че ти изобще не знаеш за какво говориш и какво правиш. По-скоро бих решил , че те е страх, което само по себе си води , че си слаба личност, което е лошо от тази гледна точка, че нараняваш човека, който ти казваш , че обичаш.
Само ти не ми говори за любов и чувства след като при теб такова понятие няма и се опитваш по най-детския начин да се оправдаеш.
То любовта не е за хора , които не могат да се изправят срещу трудностите с които е съпътствана тя!
Както и секса не е за хора които не са готови да поемат отговорност за последствията.
То хубаво да си говориме за нещата, но когато не си даваме сметка за какво става въпрос по-добре да приемем , че не сме готови за тях и да поискаме съвет.
Моят съвет е да си избереш един от двамата, защото от два стола най-лесно се пада на земятаА и не е изключено накрая ти да страдаш най-много
![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
abe hora,zamislete se,che ako vsichko e the best tq nqma da si hvashta "drug".fakta,che se vijda s drugo momche ne oznachava,che ne obicha priqtelq si! za da se stigne do tozi moment,tq qvno e imala nujda ot neshto,koeto ne poluchava ot partniora si,za tova go e potarsila v drug chovek.ima prichinno sledstveni fakti,koito vodqt do izvoda che neshto v samata vrazka ne varvi kakto trqbva i to ot dosta vreme i vinovna e i tq,no i toi.vqrno e,che na priqtelq i opredeleno nqma da mu e lesno ako razbere,no i tq e mejdu chuka i nakovalnqta,zashtoto sigurno obicha partniora si,no sivoto ejednevie,lipsata na sex i dori namalqvaneto na milite obrashteniq,podsaznatelno te karat da gi tarsish na drugo mqsto i kogato namerish chovek,koito ti gi dava otivash pri nego.tova obache neoznachava che ne obichash tvoito si momche! izobshto cqlata situaciq e dosta kofti i edvali shte dovede do shtastliv krai,no taka stoqt neshtata ot jivota.za da se stigne do tam prichinata e i v dvamata.
sexy_tigar4e_MM, да беше обяснила ситуацията, нямаше толквоа критики да изядеш. А иначе и аз съм на мнение, че е по-добре да се разделите временно, отколкото да ходиш зад гърба на любимия. От всичко най-мразя някой да ме лъже И да разбера. Нямам нищо против добрите лъжци, защото това си е вид изкуство, но надали залъгваш някой друг освен себе си, мислейки, че твоя не знае.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
i oshte neshto,nedeite tolkova barzo da hvarlqte obidni dumi,zashtoto ako edin den i na vas vi se sluchi takova neshto i neznaete kvo da praite,nqma da mislite taka.ne e kurva po moe mnenie,a edno normalno momiche,koeto prosto e obarkano.no da kajesh na nqkoi kurva bez da si naqsno sas situaciqta a v sluachaq nie ne sme-tva prosto e smeshno
Е сега стигна ли до извода, че всички жени са курви?Първоначално написано от Анонимко
![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
И ние правим секс 1 път седмично и да ти кажа-не, че ми стига, ама се радвам и на това. Причината не е липса на желание, а липса на терен така да се каже. Аз ще си искам секс. Ама всеки ден-абе губи си се тръпката. Предпочитам 1 път седмично, ама да е лудост, а не всеки ден с мини оргазми и чак да ни стане като навик. за мен сексът си е специално изживяване и не искам да ми става ежедневие. през 1-2 става, но всеки ден. не благодаря. И не защото партньорът ми не ме възбужда. Просто искам да съм наистина мноого загоряла, за да стават чудеса в леглото. Правила съм го 3-4 последователни дни и.........омръзва си. после не исках 2 седмици секс.