.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Hybrid View

Guest

Ето го лятото..банските?

Айде мацки,кажете от къде ще си купим готини бански на прилични цени?
    какво е модерно и какво ще носите вие ?

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Хаха обичам да дойде лятото и се заредят теми за бански една след друга...
    Ми аз лично си купих моя от женския пазар точно до магазините за индийски работи...Имаше адски яки бански та едва си избрах...накрая ниската цена надделя...13 кинта е...друг мн добър за някой друг лев повече имаше като плетен изглеждаше...абе мн яки имаше.

Супер фен Аватара на rakiQ
    кфо лято бе?! то тепърва почват валежите

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    Ми аз лично си купих моя от женския пазар точно до магазините за индийски работи...Имаше адски яки бански та едва си избрах...накрая ниската цена надделя...13 кинта е...друг мн добър за някой друг лев повече имаше като плетен изглеждаше...абе мн яки имаше.
    от коя страна индийски магазин дето са зеленчуците ли
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

zala sofiq , podleza na ndk-to, ima NEVEROQTNI MODELI kato cenite sa ot 20 do 30 lv ... skupi4ko no si struva!!!

Давай да те видя колkо ти се иска...едно е да приказваш, друго да ти стиска!

Повече от фен
    Град
    i kvo kato mi e nepodhodq6t razmera na avatara :D
    Аз съм си харесала един на Феба. Цените са между 40 и 50лв..мисля че е нормално за бански, пък и аз от по миналото лято съм с един и същи, така че смятам да се зарадвам с този Абе мани банския, важното е да станем готини черни мацки
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Град
    Somewhere of the middle of nothing ...
    Цитирай Първоначално написано от Butterfly^
    Аз съм си харесала един на Феба. Цените са между 40 и 50лв..мисля че е нормално за бански, пък и аз от по миналото лято съм с един и същи, така че смятам да се зарадвам с този Абе мани банския, важното е да станем готини черни мацки
    Точно така Аз миналата година си взех три, така че сега си имам Ама не помня от къде ги взех ....
    I'll be all you need and more ...

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от ninsy
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    от коя страна индийски магазин дето са зеленчуците ли
    ми като свършат дрехите...хм абе като застанеш срещу Халите и тръгнеш по улицата от дясно..(мисля,си че беше нещо Патриарх някой-си ама сиг се лъжа) и вървиш по нея и от лявата страна на улицата се пада

Цитирай Първоначално написано от Butterfly^
    важното е да станем готини черни мацки

a taka po sexy:Ppppppppppp ox male..;]
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Guest
    Аз си поръчах на шивачка миналата година, долнището е по модела на сестра ми на билабонг а горнището е на рипкърл черен, ама аз си нарисувах брутал картинки с бои. Много е смешен ама си го обичам

Фен
    Град
    София
    Oxx mi ne znam otkyde, ma ako moga da pitam spored vas taq godina tigrovoto na moda li e....

И аз трябва да си взема бански,защото от миналата година ми умаля......но аз живея във Варна ,не в София,така,че не мога да ви помогна Но като гледам по пазарчетата и до морето има хубави!
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Guest
    за 50 лева ще си намерите нечовешки як бански от подлеза на НДК
    иии има много яки панталонки

Guest
    Продават ли се отделно долнища? Тъп въпрос, но не съм обикаляла магазините скоро... Харесвам си старото горнище, добре ми стои, но гащите са страшно грозни и огромни /миналата година и дупето беше огромно де /, иска ми се само долнище да си купя, ама само прашки съм виждала отделно да се продават...

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Продават ли се отделно долнища? Тъп въпрос, но не съм обикаляла магазините скоро... Харесвам си старото горнище, добре ми стои, но гащите са страшно грозни и огромни /миналата година и дупето беше огромно де /, иска ми се само долнище да си купя, ама само прашки съм виждала отделно да се продават...
    here u go
    http://flirt.delfina.bg/index.php?se...top_category=5

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    Цитирай Първоначално написано от LoVe_Is_EvErYtHiNg
    Oxx mi ne znam otkyde, ma ako moga da pitam spored vas taq godina tigrovoto na moda li e....
    mnogo mi e cigansko tigrovoto.. po temata;6te si karam s tozi ot minalata godina.. bqh go kupila okolo 40 leva no si zaslujava
    Love you Kris !!!

Guest
    А някой знае ли от къде мога да си намеря такъв бански и за колко пари
    h t tp: //tinypic. com/view.php?pic=6befec3

Махнете интервалите само

az shte sum si s banskiq ot min god zashtoto si go kupih za moreto tam go obqlkoh 2 puti i mi doide... i pove4e ne e obli4an ina4e e ... 4erven vruzva se otstrani (dolnishteto) a gornishteto sa 2 triugulni4eta men li4no mi haresva

Guest
    а знаете ли къде се продават текива женски бански, като мъжките боксерки, които са широки по дупето?
    някакви много удобни ми се виждат а нещо не обичам на плажа сичките приятели да ми гледат гъзо
    някакви спортни се водеха

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    а знаете ли къде се продават текива женски бански, като мъжките боксерки, които са широки по дупето?
    някакви много удобни ми се виждат а нещо не обичам на плажа сичките приятели да ми гледат гъзо
    някакви спортни се водеха
    Логично е такива модели да се предлагат в магазините заедно с другите , потърси иии...да, наистина са удобни, но за да ги носиш или по-скоро за да ти стоят хубаво, трябва да имаш супер стегнати бедра и коремче

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    миииии, с тия от миналата година - на Делфина син и жълт, мн им се радвам дееба
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    ам така като си помисля,не съм карала 2 поредни години с еднакъв бански.И тази година ще си кyпя нещо ново

Ммммм!Днес си купих един много хубав от пазарчето на Младост9за тези,които живеят във Варна) и ми стои супер!
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Guest
    А някой знае ли от къде мога да си намеря такъв бански и за колко пари
    h t tp: //tinypic. com/view.php?pic=6befec3

Махнете интервалите само
    .
    kajete plsss

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    Аз си поръчах на шивачка миналата година, долнището е по модела на сестра ми на билабонг а горнището е на рипкърл черен, ама аз си нарисувах брутал картинки с бои. Много е смешен ама си го обичам
    дай да го видим де , кфо са ни мъчиш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си