- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ето го лятото..банските?
Айде мацки,кажете от къде ще си купим готини бански на прилични цени?
какво е модерно и какво ще носите вие ?![]()
Хаха обичам да дойде лятото и се заредят теми за бански една след друга...
Ми аз лично си купих моя от женския пазар точно до магазините за индийски работи...Имаше адски яки бански та едва си избрах...накрая ниската цена надделя...13 кинта е...друг мн добър за някой друг лев повече имаше като плетен изглеждаше...абе мн яки имаше.
от коя страна индийски магазин дето са зеленчуците лиПървоначално написано от Jamalska
![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
zala sofiq , podleza na ndk-to, ima NEVEROQTNI MODELI kato cenite sa ot 20 do 30 lv ... skupi4ko no si struva!!!![]()
Давай да те видя колkо ти се иска...едно е да приказваш, друго да ти стиска!
Аз съм си харесала един на Феба. Цените са между 40 и 50лв..мисля че е нормално за бански, пък и аз от по миналото лято съм с един и същи, така че смятам да се зарадвам с тозиАбе мани банския, важното е да станем готини черни мацки
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Точно такаПървоначално написано от Butterfly^
Аз миналата година си взех три, така че сега си имам
Ама не помня от къде
ги взех ....
I'll be all you need and more ...
ми като свършат дрехите...хм абе като застанеш срещу Халите и тръгнеш по улицата от дясно..(мисля,си че беше нещо Патриарх някой-си ама сиг се лъжа) и вървиш по нея и от лявата страна на улицата се падаПървоначално написано от ninsy
![]()
Първоначално написано от Butterfly^
a taka po sexy:Ppppppppppp ox male..;]
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Аз си поръчах на шивачка миналата година, долнището е по модела на сестра ми на билабонг а горнището е на рипкърл![]()
![]()
черен, ама аз си нарисувах брутал картинки с бои. Много е смешен
![]()
ама си го обичам
![]()
Oxx mi ne znam otkyde, ma ako moga da pitam spored vas taq godina tigrovoto na moda li e....![]()
И аз трябва да си взема бански,защото от миналата година ми умаля......но аз живея във Варна ,не в София,така,че не мога да ви помогнаНо като гледам по пазарчетата и до морето има хубави!
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
за 50 лева ще си намерите нечовешки як бански от подлеза на НДК
иии има много яки панталонки![]()
![]()
![]()
![]()
Продават ли се отделно долнища? Тъп въпрос, но не съм обикаляла магазините скоро... Харесвам си старото горнище, добре ми стои, но гащите са страшно грозни и огромни /миналата година и дупето беше огромно де/, иска ми се само долнище да си купя, ама само прашки съм виждала отделно да се продават...
![]()
here u goПървоначално написано от Анонимко
http://flirt.delfina.bg/index.php?se...top_category=5
mnogo mi e cigansko tigrovoto.. po temata;6te si karam s tozi ot minalata godina.. bqh go kupila okolo 40 leva no si zaslujavaПървоначално написано от LoVe_Is_EvErYtHiNg
Love you Kris !!!
А някой знае ли от къде мога да си намеря такъв бански и за колко пари![]()
![]()
h t tp: //tinypic. com/view.php?pic=6befec3
Махнете интервалите само
az shte sum si s banskiq ot min god zashtoto si go kupih za moreto tam go obqlkoh 2 puti i mi doide... i pove4e ne e obli4anina4e e ... 4erven vruzva se otstrani (dolnishteto) a gornishteto sa 2 triugulni4eta
men li4no mi haresva
![]()
а знаете ли къде се продават текива женски бански, като мъжките боксерки, които са широки по дупето?
някакви много удобни ми се виждат а нещо не обичам на плажа сичките приятели да ми гледат гъзо![]()
някакви спортни се водеха
Логично е такива модели да се предлагат в магазините заедно с другитеПървоначално написано от Анонимко
, потърси иии...да, наистина са удобни, но за да ги носиш или по-скоро за да ти стоят хубаво, трябва да имаш супер стегнати бедра и коремче
![]()
миииии, с тия от миналата година - на Делфина син и жълт, мн им се радвам дееба![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
ам така като си помисля,не съм карала 2 поредни години с еднакъв бански.И тази година ще си кyпя нещо ново![]()
Ммммм!Днес си купих един много хубав от пазарчето на Младост9за тези,които живеят във Варна) и ми стои супер!
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
.Първоначално написано от Анонимко
kajete plsss![]()
![]()
![]()
дай да го видим де , кфо са ни мъчишПървоначално написано от Анонимко
![]()