- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- gurdite mi! =(
ot 1 sedmica gurdite sa mi po-malki ot predi.. ima li nqkakva vuzmojnost da kajem da sum otslabnala 1-2kila i nqkak si i te da sa se smalili i ako qm poveche shte si vuzvurnat li minaliq si razmer?![]()
Може.
Също може да си внушаваш, млада девойко.
Я вземи си ги измери и ако преди 'нмаляванто' им си ги мерила, сравни резултатите.
При отслабване гърдите първи намаляват и при напълняване последни се увеличавати раздела е другаде
![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
sigurna sum 4e sa po-malki, dori 4a6kite na sutiena mi sa mi stanali golqmi a i priqtelq mi kaza 4e predi gurdite mi sa bili po-golemi :[
Първоначално написано от S_L_A_D_U_R_K_A
дам.. сигурно си отслабнала.. не ми се вижда друга възможна причина..![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Мисля че е от отслабването. Ако не е голям проблем за теб си остани така. Аз лично предпочитам жената да има по-мали гарди , но да е по-слаба. Или друг жариант е да започнеш да тренираш и като наблегнеш в областта на гърдите, но не прекаляваи с тренировките, защото ще е грозно да имаш по-големи гърди от гаджето ти![]()
Не, явно са се пробили и сега ще останеш ептен без гърди, като издишат![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Почвай да ядеш кат прасе....
haha za kakvo govorimAz kato bqh v shtatite bqh kachila kilogrami i napravo mojeh da se sravnqvam s pamela anderson hahaha a sega kato otslabnah blizo 20 kg i ot chashka d padnah na dolno c
taka che.........ama hodq na fitnes i sa mi stegnati,po-dobre ot kolkoto nekvi d a da ti stigat do pupa ne se pritesnqvai
![]()
mm qsno. problema e tam 4e ne sum pazila dieti..qm si normalno..kakto vinagi, no ot 1-2 sedmici sa s 1/4 po-malki![]()
Дам много е възможно да се смалят като отслабнеш.1 приятелка така, отслабна че си мислеше че е много дебеля (тя верно си беше пълничка де) ама и вече носи сутиен 1 номер по-малък (да не бяха и 2)
Е, животът е кратък...Твърде кратък да го изживееш като лош човек.
Tози,който не цени ,това което има, не го заслужава.
много турски чикии сте праили и гардите са се разбили![]()
Fitness Forever
Е ест че ако отслабнеш и гърдите ти ще се смалят![]()
Явно сте наблягнала повече на таратора отколкото на бозата, пациентке.