- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated: Не може да съм забременяла, нали?
taka znache...s priqtelq mu go pravihme s prezervativ posle kato svarshi se izmi i mu praveh svirki i leko mi nasolq qvno e ot spermata mu i posle malko mi go pravehme bez rpezervativ ...abe tapo e no nali nema nikva vazmojnost da se e sluchilo neshto neredno ako razbirate...ne moje da sam zabremenqla nalii ?!?!?
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Ще родиш тапир.![]()
Не, спокойно, не си бременна.
Собственост на Canis_Dirus
ем според мен нищо ти няма![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
emi macka ti vikash "NALI NE MOJE" ili "NEMOJE DA SUM BREMENNa" emi shtom ne moje nachi nemoje kat si znaesh otgovora za kvo pitash..
Не се притеснявай, ако не е свършил в теб шансът е нищожен.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Kakto go opisvash, vqrno nqma shans, oba4e po princip, polzvaite si prezervativ, za da ste si sigurni i spokoinni. No ne se trevoji, shtom ne e svyrshval, shans nqma![]()
taka kato 4eta i si mislq 4e si o6te muni4ka za sex bez prezervativ!Ako suotvetnite isledvaniq sa na lice, sus sigurnost ste si edinstveni i pri dobra sexsualna kultura nqma ni6to opasno v sex bez prezervativ!A ina4e po temata, 6tom si mu pravila svvirki predi tova nqma 6ans ama ne si pravete pove4e takiva opiti!
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
Продължавай в същия дух да му правиш свирки![]()
Кажи на твоя приятел да ходи да пикае след всеки тек, в каналчето на пениса се събира толкова сперма, че може да тече и половин час след като е свършил