.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35
    хмм
    Guest

Ти си и първия приятел?

Какво бихте си помослили за момиче, което е на 17, и ви каже, че вие сте и първия приятел. До сега не е имала други, не се е целувала и че не е имала връзки? А момичето е хубаво, високо, слабо и направо е невероятно че не си е имала приятел до сега, но е истина?

I kfo kato e nqmala???
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Скромно и срамежливо ... В тва няма нищо лошо
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Град
    Лондон

Re: Ти си и първия приятел?

Цитирай Първоначално написано от хмм
    Какво бихте си помослили за момиче, което е на 17, и ви каже, че вие сте и първия приятел. До сега не е имала други, не се е целувала и че не е имала връзки? А момичето е хубаво, високо, слабо и направо е невероятно че не си е имала приятел до сега, но е истина?
    Emi da! Kvo ima kato e nqmala do sega gadje!? 6tom e simpati4no momi4e, moje da e ot red pri4ini, naprimer moje da e ot sramejlivite, ili q e bilo strah ot parvata celuvka i kak 6te se predstavi, ili mnogo e podbirala mom4etata, a e vazmojno i roditelite da ne sa i davali...Abe mnogo pri4ini, no kakvo tolkova kato si i parviq priqtel? Pone gledai kato parvi da ne q razo4arova6 nabarzo ot mom4etata !
    Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...

Еми фащай не бягай :> и успех младежи :>

mi sigurno e sramejliva no i pri tolkova mn tupazi koi da izbere
    vsichko svurshva dobre ako neshto ne svurshi dobre to oshte ne e svurshilo

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Mi qvno dosega ne e sreshtnala mom4eto,koeto da i vzeme akyla,toest podhodqshtiq za neq i qvno tozi 4ovek si ti
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Още по-хубаво тогава. И не мога да разбера какви са тези асоциации на хубаво момиче с уличница?

Moje6 samo da se radva6 i da napravi6 tazi vruzka o6te po-specialna!A do kolko e normalno tova... az go namiram za suvsem normalno, moje momi4eto da si e iskalo da porasne predi vsi4ko ili ne6to takova!
    ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!

Мега фен Аватара на koalka
    Според мен това няма значение.Може да не е намерила човек, с когото иска да бъде, да е чакала подходящия. Радвай се, че всичко ще изживее с теб, с теб ще й бъде първата целувка.Ти ще си й първото гадже.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от A_JoLiE
    I kfo kato e nqmala???
    ми не е много добре. натоварва с отговорност.

и буди съмнение, че един ден ще поиска да опита и с друг, за да види има ли разлика. Любопитството е по- силно от верноста, нали знаеш.
    Предпочитам да не съм оървия, а последния мъж в живота на една жена.

Повече от фен
    Град
    на бюрото пред PC-то в Шумен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от A_JoLiE
    I kfo kato e nqmala???
    ми не е много добре. натоварва с отговорност.

и буди съмнение, че един ден ще поиска да опита и с друг, за да види има ли разлика. Любопитството е по- силно от верноста, нали знаеш.
    Предпочитам да не съм оървия, а последния мъж в живота на една жена.
    е ти каккво искаш на 17 да се ожени???
    иначе по въпроса ми какво от това. не е някоя п...ка дето от 12 годишна е тъгнала да се е...е

Жална му майка на първото ми гадже...беше голям ужас...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Жална му майка на първото ми гадже...беше голям ужас...
    именно. много малко жени споделят живота си с първия. И 4есто първия, ако е бил добро мом4е много страда след първата раздяла в живота на това моми4е.
    защото първата раздяла понякога се прото4ва в агония.

Любовта може да бъде и бойно поле, и новобранците никой не ги е*ава за слива на войнишки жаргон.

по4ват да ги приемат като хора 4ак след първата престрелка.. ако са от оцелелите.
    Но пък без новобранци не може.

Добре 4е има млади мъже, готови на вси4ко, дори на сефте

Изкарваш го прекалено ужасно.

Според мен ако има силни чувства от страна на мъжа, може да успее да накара момичето да се отпусне и да имат здрава връзка. При мен не се получи и го отдавам на загуба на интерес от негова страна /бяхме заедно 3 месеца/, а не толкова на това, че аз го подлудявах - ако държеше на мен достатъчно, щяхме да поговорим за това и да опитаме да оправим нещата.

Повече от фен
    Град
    на бюрото пред PC-то в Шумен
    Добре 4е има млади мъже, готови на вси4ко, дори на сефте

Хехе Еми супер Хващай си я и се радвай
    The smile on your face let's me know that you need me...There's a truth in your eyes saying you'll never leave me...The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall...You say it best when you say nothing at all...

perfect_bitch
    Guest
    и кво като си и първия приятел тва няма нищо лошо..даже мисля че тряа да се радваш..при това щом е хубава какво значение има,а пък и да не е кво от тва..стига да си я обичаш не виждам нищо лошо в това..единственото от което може да се притесняваш е да не се бъзикат с това приятелите ти...дори ако не го знаят по-добре е да не научават според мен,защото обикновено на повечето хора това им се струва смешно макар че няма нищо лошо в това

perfect_bitch
    Guest
    а и да ти кажа не и споменавай за това,защото предполагам че тя се притеснява много...просто я накарай да се отпусне и давай..

rosu
    Guest
    Възможно е.

Мега фен
    Град
    София
    Ми даже трябва да се кефиш....кво се притесняваш?
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    пЛоВдИв
    ти дори трябва да се радваш че е така...ако имаш късмет ще е за дълго с теб
    DoN't ToUcH Me...YoU DoN't KnOw Me

Мега фен Аватара на sasha_90
    Все едно описваш мен.Нищо не мисля освен:"има време за всичко".
    Това,че си нямала гадже до сега да не те тревожи.Напротив радвай се,защото не си била наранявана .

mii az ni6to nqma da si pomislq
    винаги има две мнения .. -моето и грешното ..

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    =D> nqma lo6o v tova. ima mn vazmojni pri4ini 1 vo: predi da ne e bla takava macka 2 ro: po konservativni roditeli s koito se e saobrazqvala 3 to : sramejlivka...koeto e posledstvie ot purvite dve. no kato qlo nqma ni6to lo6o. radvai se 4e e izbraba to4no teb i nai vajnoto 4e si e prioznala t.e e iskrana s teb
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми