.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    хаха ми нищо няа да си мисля..ще се кефя, че съм намерил такава яка мацка
    ПаК оБСеБВаШ До БоЛКа вСяКа МоЯ МиСъЛ.. (h)

И на мен сегашното ми гадже ми е първа .. с нея ми беше първата целувка ( на магазинчетата под НДК ), първите интимни отношения и т.н., но това не ми е попречило въобще. Така, че аз лично предпочитам да съм първия наедно момиче.. много по - интересно ми е

Фенчето
    Guest
    Ами още по-хубаво тогава.....

Аз познавам момиче на 17 толкова хубаво че не може и да си представите.....най-хубавата мацка

И до сега никога не си е имала гадже..а ако знаете колко е добра..красива и печена-НЯМАТЕ ПРЕДСТАВА

Град
    Over the hills and far away
    е кво като е нямала приятел може би е по - притеснителна Според мен е сладко

Ами според мене трябва да се радваш че си и първото гадже и за това че ти го е казала, смисъл че ти вярва, защото има такива дето се праят че са имали нз колко гаджета а всъщност са нямали нито 1 ,но както и да е. Радвай се че момичето е избрало теб. И между другото вечни неща няма неможе да очакваш че вечно ще сте заедно, всички си го мечтаем понякога но това се случва рядко, а и ако момичето те обича достатъчно не мисля че ще скъса от любопитство с теб. Абе не се притесняваи и си прекарвай яко младините \/
    Не се задоволявай с това което е лесно, знай че винаги можеш да постигнеш повече от това което предполагаш.

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Ами най-вероятно ще ми стане кеф нз

В това няма лошо. Може би момичето просто не е намерило подходящото момче.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

v tva nqma n6 lo6o !!!!

Супер фен
    E kakvo ot tova?Po dobre takava ot kolkoto nqkoq kurva .... imam edna pr na 15 i tq e kato tova momiche .... prosto moje bi sa dosta sramejlivi i taka.
    Обичам те <3 !!!

emi az na moq beb4o s1m i 1-q i s tova mn se gordeq de.p1k i nqma lo6o prosto qvno ne si e haresala drug.radvam se 4e s1m az 1-q dano i posledniq

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си