.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)

Re: Za6to se "Vliubvame" v momi4etata

Цитирай Първоначално написано от Nqma zna4enie
    Ima6e 1 hubava nazad vav foruma . Mislq 4e be6e kato imeto na tazi . No az imam drugo vijdane

1 Na4ina po koito se opitvat da ni lajat hladnokravno
    2 Na4ina po koito se ma4at da ni ubedqt 4e lajata e istina
    3 Priemat da tragnat s tebe , a na sledva6tiq den ti zaqvqvat 4e te imat za priqtel
    4 Na4ina po koito ti kazvat 4e te obi4at , a na sledva6tiq slu4aino i gleda6 gsm-a , luboven sms ot drug
    5 Licemerie proqvqvat dori v legloto
    6 Precakvat te dori sled dalgogodi6no priqtelstvo
    7 Fizionomiqta im , sled kato si gi hvanala laja ( omg tolkova ste elementarni )
    8 V na4aloto ti kazvat 4e iskat lubov i vnimanie , no savsem slu4aino v posledstviq ti izlizat s tova 4e gi "zadu6ava6"
    9 No vse pak ako gi li6i6 za mig ot Fnimanie , nadigat rev do nebesata
    10 Na4ina po koito ti postavqt ultimatum "tq" ili priqtelite

I vse pak... momi4etata sa "angelski" sazdaniq
    P.S. Ne priqteli ne me e otrqzalo nqkoe momi4e ili mi e razbilo sarceto . Gornite izvodi sa bazirani na jiteiski opit gledaiki kakvo e stavalo s moi priqteli , kakvo pravqt moi uj dobri priqtelki , koito v skype i mirc pi6at 4e obi4at gajeto si , a v sa6tiq moment si pi6at s drug .
    Da i nie mom4etata gi pravim tezi nomera , no v mnogo mnogo po malko slu4ai stava taka . .
    E samo ne mi kazvaite 4e ne ste taka , 6toto to vi e v prirodata da badete lajkini i licemerki !
    Leka i dohodna

по прочетеното излиза,че жените сме най-дяволските изчадия дам...между нас жените неможе да има приятество,защото сме злобни и т.н.,но в никакъв случай не сме толкова черни автора на темата показва най-отрицателните ни качества явно само тях е гледал във връзките на свойте приятели не виждам какво му е лошото да си пишеш и с други мъже(разбира се,ако темата не е "ЛЮБОВ МОЯ"). Нима нарушаваме някакъв закон Ако ние нетрябва да пишем с други представители на противоположния пол,освен ЛЮБИМИЯ,то и НАШЕТО МИЛО не трябва да контактува с представителки на нежния пол По темата МЪЖЕ-ЖЕНИ се спори много Но Вие МЪЖЕТЕ нима сте по-невинни от нас Като чета скина на автора усещам някаква горчивина в думите му и преспокойно мога да го нарека ЖЕНОМРАЗЕЦ ако имаш любовно разочарование ДРАГИ ГОСТЕ(тъй,като нямаш име освен това на скина си май се криеш) не намирай утеха в това да сложиш всички жени под общ знаменател на мъката си Жената по думите ти е едно врескало,не може да се справя сама в живота,няма лично мнение,тя е "Лъжкиня и лицемерка" и т.н. По тази логика вие мъжете сте святи ангели В този форум има много оплакваня на тормозени момичета,насилствани,измам ени,подмамени и какво ми още не...и то заради мили ангелчета,като ТЕБ Голям е психолог автора на темата Толкова ли е бил навътре с отношенията на свойте приятели с техните половинки За да извадиш някакъв....цитирам "житейски опит от наблюдения..какво е ставало с мой приятели" трябва да си изслушал и двете страни за проблема им,да си безпристрастен към него(да не взимаш страна,а да гледаш проблема субективно). Да,ние жените сме лицемерки и лъжкини,както вие МЪЖЕТЕ сте лицемери и лъжкини...Ние ЖЕНИТЕ сме толкова черни,колкото и вие МЪЖЕТЕ....И колкото сте НЕВИННИ вие МЪЖЕТЕ,толкова сме невинни и ние ЖЕНИТЕ.И колкото да не ти се иска скъпи ГОСТЕ(автора) ВИЕ МЪЖЕТЕ сте нищо без нас Както без нашите ласки не можете,така и без нашите недостатъци
    Всеки е различен Както от ЖЕНА до ЖЕНА има разлика,така и от МЪЖ до МЪЖ
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Авторе ако почнеш да се влюбваш в момчета става гадно...
    Light The Universe

Guest
    @ledenakrasota-
    Uhuhuh kato gledam nqkoi se razstroil ot dumite mi ili go e priel dosta na vatre 4e 4ak roman mi e napisal . E otdelih ot vremeto si za go pro4eta . V nikakav slu4ai ne sam kazal 4e nie sme po nevinni ot vas . Napisah kakvi sa jenite v deistvitelnost . Kakvo se krie za zad hubavoto i usmihnatoto momi4e ( ) . Ne ste nai - ujasnite sa6testva , no sas sigurnost ne ste svetici i cvetq za mirisane . Na vsi4koto otgore nqkoi momi4eta ( aide da ne kazvam vsi4ki ) obi4at dosta da zloupotrebqvat s dobrinata na mom4etata ( viziram sebe si da ) ili kakto mu se vika : "ti mu podava6 prast to ti othapva rakata" . Taka li e ? Taka e.... . Az lubovno razo4arovanie nqmam ( qvno na tebe taka ti se 6te )
    приятели Think не виждам какво му е лошото да си пишеш и с други мъже(разбира се,ако темата не е "ЛЮБОВ МОЯ"). Нима нарушаваме някакъв закон Ако ние нетрябва да пишем с други представители на противоположния пол,освен ЛЮБИМИЯ,то и НАШЕТО МИЛО не трябва да контактува с представителки на нежни
    Vijdam kolko si pro4ela vnimatelno 1-vot mi mnenie . No ni6to , az 6te te svetna . A to ne pledira zabrana da si pi6em s drug ot sre6tupolojniq pol . Govorim za po seriozno , za ne6to pove4e ot pisane...lubovni sms-i etc... kak ti zvu4i ? Kapi6 ?
    Ako iska6 da znae6 az sam izslu6val i 2-te strani (polza nikakva) vseki izkarva sebe si nevinen . Kakto i da e , tova sa si moi vazgledi , tova e moe mnenie . Za kakva subektivnost mi govori6 ne moga da razbera ?
    МЪЖЕТЕ сте нищо без нас Както без нашите ласки не можете,така и без нашите недостатъци Wink
    Govori6 taka sqka6 , vie mojete bez nas , bez na6ite laski , bez na6ite pari4ki i koli4ki , bez na6ite miluvki i t.n. i t.n. i t.n. . Aide stiga pove4e . Tova e detinsko , ne se otmqtai ot temata a govori po sa6testvo , no te savetvam da se varne6 na 1-vata stranica i da pro4ete6 vnimatelno 1-vo mi mnenie .

P.S. Kakto kazah v po - gore . Ne celq propagandirane pod deviz " Ne se vliubvaite " . Ne sam gei i vsqkakav .

Aide sas zdrave...

да бе..
    вече съм се убедил че жените са тъпи пу*ки
    затва и вече не се занимавам с жени

''zashto se vlubvame s momi4etata li '' ........mii ko da ti kaja moje bi pri4inata e v tova 4e te sa tupi .... a nie oshte po tupi....umnite hora vnimavat v kogo se vlubvat
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    40 Miles from the Sun
    Все едно сте в детската градина ...

Град
    Цитирай Първоначално написано от Red Guy
    да бе..
    вече съм се убедил че жените са тъпи пу*ки
    затва и вече не се занимавам с жени

Значи си станал ЕДНА от НАС
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

Град
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    @ledenakrasota-
    Uhuhuh kato gledam nqkoi se razstroil ot dumite mi ili go e priel dosta na vatre 4e 4ak roman mi e napisal . E otdelih ot vremeto si za go pro4eta . V nikakav slu4ai ne sam kazal 4e nie sme po nevinni ot vas . Napisah kakvi sa jenite v deistvitelnost . Kakvo se krie za zad hubavoto i usmihnatoto momi4e ( ) . Ne ste nai - ujasnite sa6testva , no sas sigurnost ne ste svetici i cvetq za mirisane . Na vsi4koto otgore nqkoi momi4eta ( aide da ne kazvam vsi4ki ) obi4at dosta da zloupotrebqvat s dobrinata na mom4etata ( viziram sebe si da ) ili kakto mu se vika : "ti mu podava6 prast to ti othapva rakata" . Taka li e ? Taka e.... . Az lubovno razo4arovanie nqmam ( qvno na tebe taka ti se 6te )
    приятели Think не виждам какво му е лошото да си пишеш и с други мъже(разбира се,ако темата не е "ЛЮБОВ МОЯ"). Нима нарушаваме някакъв закон Ако ние нетрябва да пишем с други представители на противоположния пол,освен ЛЮБИМИЯ,то и НАШЕТО МИЛО не трябва да контактува с представителки на нежни
    Vijdam kolko si pro4ela vnimatelno 1-vot mi mnenie . No ni6to , az 6te te svetna . A to ne pledira zabrana da si pi6em s drug ot sre6tupolojniq pol . Govorim za po seriozno , za ne6to pove4e ot pisane...lubovni sms-i etc... kak ti zvu4i ? Kapi6 ?
    Ako iska6 da znae6 az sam izslu6val i 2-te strani (polza nikakva) vseki izkarva sebe si nevinen . Kakto i da e , tova sa si moi vazgledi , tova e moe mnenie . Za kakva subektivnost mi govori6 ne moga da razbera ?
    МЪЖЕТЕ сте нищо без нас Както без нашите ласки не можете,така и без нашите недостатъци Wink
    Govori6 taka sqka6 , vie mojete bez nas , bez na6ite laski , bez na6ite pari4ki i koli4ki , bez na6ite miluvki i t.n. i t.n. i t.n. . Aide stiga pove4e . Tova e detinsko , ne se otmqtai ot temata a govori po sa6testvo , no te savetvam da se varne6 na 1-vata stranica i da pro4ete6 vnimatelno 1-vo mi mnenie .

P.S. Kakto kazah v po - gore . Ne celq propagandirane pod deviz " Ne se vliubvaite " . Ne sam gei i vsqkakav .

Aide sas zdrave...

Като си намериш майстора ще те питам Късмет

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си