- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Za6to se "Vliubvame" v momi4etata
Първоначално написано от Nqma zna4enie
![]()
![]()
по прочетеното излиза,че жените сме най-дяволските изчадия
дам...между нас жените неможе да има приятество,защото сме злобни и т.н.,но в никакъв случай не сме толкова черни
![]()
автора на темата показва най-отрицателните ни качества
явно само тях е гледал във връзките на свойте приятели
не виждам какво му е лошото да си пишеш и с други мъже(разбира се,ако темата не е "ЛЮБОВ МОЯ"). Нима нарушаваме някакъв закон
Ако ние нетрябва да пишем с други представители на противоположния пол,освен ЛЮБИМИЯ,то и НАШЕТО МИЛО не трябва да контактува с представителки на нежния пол
![]()
По темата МЪЖЕ-ЖЕНИ се спори много
Но Вие МЪЖЕТЕ нима сте по-невинни от нас
Като чета скина на автора усещам някаква горчивина в думите му и преспокойно мога да го нарека ЖЕНОМРАЗЕЦ
ако имаш любовно разочарование ДРАГИ ГОСТЕ(тъй,като нямаш име освен това на скина си
май се криеш) не намирай утеха в това да сложиш всички жени под общ знаменател на мъката си
Жената по думите ти е едно врескало,не може да се справя сама в живота,няма лично мнение,тя е "Лъжкиня и лицемерка" и т.н.
По тази логика вие мъжете сте святи ангели
В този форум има много оплакваня на тормозени момичета,насилствани,измам ени,подмамени и какво ми още не...и то заради мили ангелчета,като ТЕБ
Голям е психолог автора на темата
Толкова ли е бил навътре с отношенията на свойте приятели с техните половинки
За да извадиш някакъв....цитирам "житейски опит от наблюдения..какво е ставало с мой приятели" трябва да си изслушал и двете страни за проблема им,да си безпристрастен към него(да не взимаш страна,а да гледаш проблема субективно).
Да,ние жените сме лицемерки и лъжкини,както вие МЪЖЕТЕ сте лицемери и лъжкини...Ние ЖЕНИТЕ сме толкова черни,колкото и вие МЪЖЕТЕ....И колкото сте НЕВИННИ вие МЪЖЕТЕ,толкова сме невинни и ние ЖЕНИТЕ.И колкото да не ти се иска скъпи ГОСТЕ(автора) ВИЕ МЪЖЕТЕ сте нищо без нас
![]()
Както без нашите ласки не можете,така и без нашите недостатъци
![]()
Всеки е различенКакто от ЖЕНА до ЖЕНА има разлика,така и от МЪЖ до МЪЖ
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Авторе ако почнеш да се влюбваш в момчета става гадно...
Light The Universe
@ledenakrasota-
Uhuhuh kato gledam nqkoi se razstroil ot dumite mi ili go e priel dosta na vatre 4e 4ak roman mi e napisal . E otdelih ot vremeto si za go pro4eta . V nikakav slu4ai ne sam kazal 4e nie sme po nevinni ot vas . Napisah kakvi sa jenite v deistvitelnost . Kakvo se krie za zad hubavoto i usmihnatoto momi4e (![]()
) . Ne ste nai - ujasnite sa6testva , no sas sigurnost ne ste svetici i cvetq za mirisane . Na vsi4koto otgore nqkoi momi4eta ( aide da ne kazvam vsi4ki ) obi4at dosta da zloupotrebqvat s dobrinata na mom4etata ( viziram sebe si da ) ili kakto mu se vika : "ti mu podava6 prast to ti othapva rakata" . Taka li e ? Taka e.... . Az lubovno razo4arovanie nqmam ( qvno na tebe taka ti se 6te )
![]()
Vijdam kolko si pro4ela vnimatelno 1-vot mi mnenie . No ni6to , az 6te te svetna . A to ne pledira zabrana da si pi6em s drug ot sre6tupolojniq pol . Govorim za po seriozno , za ne6to pove4e ot pisane...lubovni sms-i etc... kak ti zvu4i ? Kapi6 ?приятели Think не виждам какво му е лошото да си пишеш и с други мъже(разбира се,ако темата не е "ЛЮБОВ МОЯ"). Нима нарушаваме някакъв закон Ако ние нетрябва да пишем с други представители на противоположния пол,освен ЛЮБИМИЯ,то и НАШЕТО МИЛО не трябва да контактува с представителки на нежни
Ako iska6 da znae6 az sam izslu6val i 2-te strani (polza nikakva) vseki izkarva sebe si nevinen . Kakto i da e , tova sa si moi vazgledi , tova e moe mnenie . Za kakva subektivnost mi govori6 ne moga da razbera ?
Govori6 taka sqka6 , vie mojete bez nas , bez na6ite laski , bez na6ite pari4ki i koli4ki , bez na6ite miluvki i t.n. i t.n. i t.n. . Aide stiga pove4e . Tova e detinsko , ne se otmqtai ot temata a govori po sa6testvo , no te savetvam da se varne6 na 1-vata stranica i da pro4ete6 vnimatelno 1-vo mi mnenie .МЪЖЕТЕ сте нищо без нас Както без нашите ласки не можете,така и без нашите недостатъци Wink
P.S. Kakto kazah v po - gore . Ne celq propagandirane pod deviz " Ne se vliubvaite " . Ne sam gei i vsqkakav .
Aide sas zdrave...![]()
да бе..
вече съм се убедил че жените са тъпи пу*ки
затва и вече не се занимавам с жени![]()
''zashto se vlubvame s momi4etata li '' ........mii ko da ti kaja moje bi pri4inata e v tova 4e te sa tupi .... a nie oshte po tupi....umnite hora vnimavat v kogo se vlubvat![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Първоначално написано от Red Guy
![]()
![]()
Значи си станал ЕДНА от НАС
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Като си намериш майстора ще те питам
![]()
![]()
Късмет
![]()