- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Za6to se "Vliubvame" v momi4etata
Tazi tema ne e za da propagandira da ne se vlibuvame . Prosto sam napisal vidqnoto v kratkiq si 18 godi6en jivot .
Ti de4ko takav kade si tragnal da mi razpravq6 za deca , jeni i tem podobni ?глупак. с това недоверие към прекрасните дъщери на Богинята никога няма да си намериш някоя, която да ти роди дете и да те спаси от изгубване на гените ти.
Влюбваме се в тях, защото така е устроен мозъкът ни- САМО когато сме влюбени можем да сме щастливи, само в обятията на жена светът не е едно студено и враждебно място, само когато сме В сърцето, в акъла и в корема на една жена се 4увстваме сигурни в смисъла на съществуването ни..
само жена може да даде оправдание м на мъжката ни гордост,
само жена може да ни накара да забравим грешките си и да си простим...
затова се влюбваме , драги, а заради изброените от теб неща РАЗЛЮБВАМЕ.
Doverieto se pe4eli i zaslujava . Hubavo vij dumi4kata vliubvame , v kavi4ki e . No qvno ti si tolkova tap 4e ne moje6 da razbere6 . E ti qvno si feminist . Okey . Razbrahme se . Tezi ne6ta koito si gi izbroil sa mi predelno qsni . Za 6tastie ne sam popadal na kofti momi4e i s biv6ite sam v mn dobri vzaimootno6eniq . Zatova ne mi se pravi na ostroumen . Az tvardo stoq zad dumite si ot 1-voto mnenie !
"