- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- хора HELP.
хора помогнете ми,кажете ми кво да правя.
начи са ще ви обясна.наще се разделят щото майка ми обича друг.
и са баща ми ще се маха. и щял да ми земе копа![]()
щото ме обвинява че не съм му казала и щото съм се била държала лошо през последните 2 месеца.обаче ако ми земе компа аз ще откача.
и мисля са скора да му сложя отрова в храната или водата.щото това е единствения начин като пукне което искренно му го пожелавам уж така случайно и сичко ще остане за нас.и съм готова да му сложа отрова само и сама компа да си ми остане.баче после ме е страх примерно че полицията ще разбере.кажете ми кво да правя. HELP PLS.
![]()
![]()
![]()
![]()
Ti bazika6 li se?
6te oneme6 4ove6ki jivot zaradi nqkav komputar
Ти луда ли си или да?
Все пак ти е баща...и на мен са ми забранявали достъп до компютъра,но чак до "убийство" не съм стигала.Я се стегни и не говори тука за отрови и тем -подобни.Не прави такива мега глупости
искал да ме накаже и иска да ми земе компа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
а ако го направи ще пулудея и ще му отмъстя ще се желява че ми е баща.ще си отмъста заклевам се.
![]()
да ама не ти го е зимал и после да нямаш комп вече налиПървоначално написано от o.c.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
айде стига се лигави,мисли му когато го вземе чак.Имам една идея-ако го вземе да работи на него,прецакай го,вируси тва онова ,изтрий антивирусните и тегли скрийнсейвъри от даунлоад.бг...
ama toi dori neznae kak se vklu4va da go eba u kretenaПървоначално написано от o.c.
a pak iska da mi go zima...mrazqgo i 6te si izleq cqlata otrova v/u nego dano pukne posle ot muka.da fane spin ili da go blusne kola dano.
![]()
![]()
Успокой се де,компютъра ли ти е целия живот?
При следващия ти пост ще телефонирам на полицията![]()
горе долу да толко свикнах с него че без него сигурно ще откача и ще извърша някоя глупост дето неискам......Първоначално написано от o.c.
![]()
![]()
аре давайПървоначално написано от Анонимко
мразя го
![]()
В момента се излагаш пред целия форум и показваш себе си като най-безмозъчната личност тук. Надявам се да си доволнаПървоначално написано от krasivata_luvica
![]()
кво ми пука няма да имам комп вече баси кретена е той![]()
Бе ти наред ли си бе?Родителите ти се разделят а ти за компютър мислиш!![]()
кво да мисля за него аз никога не съм го обичала мразила съм го винагиПървоначално написано от somebody
![]()
roditelite ti se razdelqt a ti misli6 za kompa sorry 4e se povtarqm amaa ti v red li si razbiram 4e go mrazi6 ama pak toi te e sazdal !!! IZLAGA6 SE !!
![]()
тай ме е създал, майка ми ме е създала а не той.
Да,ама ако го немаше него сама майка ти не би се опрайла,нали...![]()
И кво са отрова ли ше слагаш?![]()
П.П-ако тва стане и му сложиш и той се отрови ще има доказателства в този сайт![]()
ami kakvo da prava ve4e otka4am kak da si zapaza kompa ?mi kaji?Първоначално написано от Under_my_skin
![]()
![]()
![]()
ama moje6e i drug da mi e ba6ta....nali;.....6to ne e taka........Първоначално написано от Under_my_skin
![]()
Надявам се да се бъзикаш![]()
До известна степен те разбирам. Аз също не понасям баща си - имам си причини. Недейте да и скачате така - вие не знаете какъв е баща и и дали не е най-големия изрод на света. Това, че "все пак и е баща" са пълни глупости. Няма бащи, няма майки - има хора. И когато един човек е кофти, значи е кофти, независимо дали е майка, татко, леля или стринка на някого..
Отровата не е решение. Така и 2те с майка ти ще загазите. Може би няма наистина да ти го вземе, а само така си говори. Иначе щом не знае как се пуска, ти имаш предимство. Занеси си го в някой фр и му кажи, че няма да му кажеш къде ехаха... ами нз - кажи му да не го прави и т.н... нещо такова....ама отровата недей
![]()
Мислех да модерирам темата, но след като прочетох първия пост направо я заключвам. теми, които подстрекават насилие не се толерират от форума. т.12
Следваща подобна тема ще бъде изтрита!
П.С. Просто си купи нов компютър. Или поискай при делбата д го дадат на майка ти. С удоволствие, ще ти подаря 1 стар от 1997-ма година. Става да слушаш музика и да си чатиш.