Вече ходим с едно момиче година и половина, и адски многооо я обичам. И наи-хубавото в цялата работа е, че тя също ме обича и продалжава въпреки препятствията, които имаме.
Тя е на 17, а аз съм на 19 и двамата сме от София, но там е работата, че тя е в Бояна, а аз съм в Подуене....Вече се досещате нали? Аз съм "цървула" за неината рода и приятели. Аз съм "наи-страшното" което и се е случвало през живота. Аз съм "оня бедняк, които тича за парите И" И куп, куп, куп такива Банални вече думи съм чувал по мои адрес...Дори имаше и заплахи от неините родители...за мен ,за семеиството ми..
Аз им го казах това, всички думи са излишни! Аз мнго я обичам и съм склонен да понеса всички обиди отправени към МОЕТО семейство, а за мен няма Ник'Фо значение. К'Фо съм виновен аз , че съм нямал неиният шанс и пари да стана и аз нещо.
Знаете ли онзи ден ка'Ф боЙ ядох от едни мутри?! червата ми изкапаха пред мерцедеса им. И това НЕ е за първи път, колко пъти съм лъгал маика си, че съм се драл в диското. Толкова пъти съм карал Нея и маика ми да плачат като ме видят..
Ох живота ми е повече от ад, и най-лошото е че не мога да направя нещо. Вчера след поредната среща с нея...леле толкова я обичам! Тя ми каза, че иска да прекратим този "Терор" така се изрази. Не искала повече да ме вижда пребит, не иска повече да ме наранява...Плачеше през цялото време, горкото ми бебе и аз много се натажих.. Иска да я забравя, искала да върне времето назад и да поправи грешката..
Вече съм 4 дни без нея, а сякаш е цял век. Не искам да я забравя, не искам да вращам времето назад. не ми пука за тяхните и тяхното мнение. Пука ми само за нея, за нас..Незнам, хванал съм се за главата и мисля и мисля..искам само да бъде до мен, а тя не е. Даите ми някакви савети ли незнам и аз к'Фо, как да и го кажа, как да и го Покажа, че не ми пука за останалите , не ми пука за шибаните и пари, как?!