- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- BaNski.. 4asHka ili triagalnici..????
imam edin banski s chashki.. no mi e ot minalata godina ivikam da si vzema nov.. oba4e se 4udq dali da e s 4ashka pak ili s triagalnici.. dobre mi stoi 4ashka no koe e po moderno tazi godina..? spred vas?
Аз предпочитам да е с чашка, но сега като гледам има много готини бански, които са с триъгълници![]()
триъгълниците нашумяха през последните години...а и ме кефят цифрата повечечашка е гадно и остаряло , а пък аз така и така нямам мн големи гърди така че с чашка е смешно
![]()
И аз харесвам повече тези с триъглъничетата![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
triugulnici rulzzz
Живеи живота има смисал
живеи във всеки изминал ден
живеи защото те обичам
живеи но заедно със мен
prisyedinqvam se kym ob6toto mnenie, 4e triygylnicite pove4e mi haresvat![]()
Не гледах кое е модрено-ся сичко се носи,гледай кое ти седи по-добре
Не гледай кое е модрено-ся сичко се носи,гледай кое ти седи по-добре
И на мен ми харесват триъгълниците![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Az predpo4itam banski s triugulnici. Spored men stoqt mn po-gotino, puk i sa po-moderni.
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
Винаги съм си купувала бански с триъгълници .. мисля че стои по-добре и не е толкова до модата но и това лято ще заложа на такъв модел![]()
zavisi ot tova kolko e golqm busta ti, ako si s po gllqm e po hubavo s 4a6ka, ako ne s triagalnici. no! az sam s sreden bust i iskah da si zema s 4a6ka,6toto po mi haresva kaksedi, ama mn tapi bqha modelite, s nekvi grazni cvetq...ili dolni6teto ne mi haresva6e....abe ne si haresah nikav i nakraq pak si zeh triagalnici. dovolna sam i na tqh![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
Ако имаш добре оформен бюст триъгълничетата стоят добре.
Аз утре ще ходя да си търся бански, не съм решила какво да е горнището, но ще гледам да е нещо по-стегнато.
а за малки гърди кое стой по хубаво
за малки гърди триъгълници много ясно![]()
напротив, малките гърди изчезват под триъгълниците
ако гърдите са малки е по-хубаво с 1 чашка
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Ами на мен повече ми харесват с триъгълници,но не ми стоят хубаво,затова си взимам с чашка![]()
ахехаехахе и интересно като нямаш гърди кфо ше сложиш ф тая чашка ахеаххахе или ше има празно въздушно пространство, както съм виждала мн пъти и е супер смешно...не мислите кфо говорите![]()
Не ми пука кое е модерно...за НЕнадерените,като мен,чашки 100%![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Има малки чашки все пак...номерата са като при сутиените.Ако си намираш сутиен,който да ти ставаПървоначално написано от sWeEt_SeEd
ще намериш и бански! Чашките,когато се уцели точният размер,повдигат гърдите и ги оформят.Не знам кой не мисли
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Ами моя е с триъгълници.Сега искам да си взема нов бял или цикламен.![]()
![]()
![]()