- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво ми става?
Оф, така съм от седми клас. Като вървя по улиците и се сдухвам от хората и като ме гледат. Също и в превозни средства ми е неприятно да пътувам. Преди изобщо не ги забелязвах. Как да престана да се интересувам от хора, които са ми непознати? Как да престана да ги забелязвам, понеже се сдухвам от това? Как да ги игнорирам? Какво ми става?
Това не се ли нарича параноя?Всъшност,ти си мислиш,че те гледат,но не е така.Замисли се над това защо им е на хората да те гледат и защо точно теб,а не някой друг.След като си отговориш,ще се убедиш,че няма от какво да се притесняваш...[/b]
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
на първо време като ходиш по улиците си носи някаква музика, радиа и си "запуши ушите за света" ако слушаш нещо интересно по радиото ще се абстрахираш от околните, а след време ще ти е по-лесно- надявам се![]()
Аз само ще ти кажа,че на никой не му пука за тебе,дори да те гледат,просто хората си гледат.От непознати най-малко трябва да се срамуваш,на никой не му дреме за теб,споко
Изобщо нЕ трябва да ти пука. Мнението на хората, които не познаваш нЕ е важно![]()
The smile on your face let's me know that you need me...There's a truth in your eyes saying you'll never leave me...The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall...You say it best when you say nothing at all...
Въпросът е защо на емн ми дреме за тях като са нищо, щом не ги познавам?Първоначално написано от Анонимко
Направо ми писна от тези които гледат злобно напълно непознатите. Човек който не познаваш не трябва изобщо да го забелязваш. Те тия са свине по транспорта.
Как да започна да игнорирам свинете и да ги задминавам като пътен знак? Защото най-популярните, готини и щастливи хора не зяпат всеки и всичко.
Лекарите може и да му казват параноя, но реално не е нищо друго освен Синдром на Емоцоналния Срив(мисловен вирус).Първоначално написано от ^BAD_GIRL^
Това е то.
Как да се отърва? От 13 годишен съм така.
И аз съм така, мн е гадно и не мога да се отпусна като хората и само се притеснявам
Много хора се интересуват от чуждото мнение,затова не се притеснявай.Просто когато отново си внушиш,че всички те гледат,си кажи,че сега те виждат,но след няколко секунди няма да си спомнят физиономията ти.И ти като се разхождаш гледаш хората,нали?То просто няма как иначе.Трябва да имаш по-голямо самочувствие.
Да, но като дете не забелязвах всеки и ми беше добре. И съм забелязал, че най-популярните и щастливи хора не забелязват всеки.Първоначално написано от AFT
Просто си по-срамежлива и затворена.
Не се бой.
Да не ти пука какво мислят другите за теб.