Nakratko shte vi razkaja kakav problem imam.
Ima edin glupak,koito veche ot 2 meseca ne me ostavq namira.Da otbeleja 4e predi godina pak beshe sa6tata rabota.
Ta neprekysnatome tormozeshe da izlqza s nego,povtarqshe mi kolko me obi4a i tova po 4ata. I az nali ne sam takova momi4e...ne iskam da go reja,za da ne mu stane gadno i vse ovyrtah.Oba4e vze da stava netyrpimo I sega kvo razbiram?Toq muhlio razpravql 4e sam iskala da hodq s nego,4e ako mu pusna 6tql da trygne s men 4akai malko!Koi mu e kazal,4e iskam da hodq s nego,kvi sa tiq filmi?
Ina4e e mn mili4yk Kato me vidi na ulicata mi se usmihva...Zdr ala bala Oba4e egati mom4enceto se okaza...btw predi 1 godina stana sa6toto.Az ovyrtah ovyrtah i nakraq toi se usrti 4e nqma da mu stane rabotata i pak taka po4na da razpravq 4e sam iskala AZ da hodq s nego
I sq kato razbrah kvi gi e govoril go blokirah nasqkyde.I imam namereniq kato go vidq da se napraq 4e ne go poznavam Toi ne znae zashto...ama egati glupaka smotan!Za kakvo gi govori teq nalqvo i nadqsno Az kakvato sam...kato go vidq nqkyde i shte go Kaf mu e problema ne moga da razbera?