дай и малко повече време за да се почувства готова....няколко от приятелките ми и до сега не са го опитвали като смятат, че това се върши само и единствено от к**ви и че е гнусно....за мен никога не е било такова и не мисля че и за нея е....просто в началото когато не си го правил незнаеш нито как да започнеш нито какво точно да правиш...страхът идва от това, а и притеснението е огромно защото незнаеш как да го направиш че да доставиш удоволствие и като връх да не се изложиш и на мъжа да не му хареса (въпреки че сега вече съм осъзнала че това е почти не възможно, защото на вас ви харесва дори самата мисъл че сме там долу)......ако все пак тя реши да го направи искам да ти дам един съвет за първите пъти:на мен лично ми беше много неприятно това че партниора ми непрекъснато ми казваше "по-бързо" или "по-силно го хвани",ясно че иска да ми помогне, но после ми трябваше много време за да реша да повторя, защото имах чувството че нищо не съм направила както е трябвало...затова я остави да се научи сама,чак по-късно може да и кажеш кое ти харесва най-много и как би искал да те гали.....а и най-важното дори да не е било перфектаната свирка кажи и че ти е харесало и че е била много добра,защото само така ще и помонгеш да се отърси от този страх че не може да се справи....
Късмет!