- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ujasen e
Ne go ponasqm, durji se otvratitelno s vsi4ki i e pulen izrod, ne znam kak da opi6a durjanieto mu!Poznavam go ot ve4e 5 godini i sveta mi e tesen kogato e nablizo!Problema e tam4e zad tova se krie ogromnata liubov koqto izpitvam kum nego, kogato go nqma mi lipsva kogato e do men iskam da se mahne i ne znam kakvo to4no se slu4va s men!Dori ne znam kak da go opi6a!
Izlizali sme zaedno i ponqkoga e tolkova mil i dori romanti4en no tukmo se po4uvstvam dobre i toi kazva ne6to bezumno grubo i stava su6toto laino!Stigali sme dori do intimnosti i vsi4ko e prekrasno do momenta v koito ne6to ne mu pri6traka!Ne znam kakvo da go pravq
Help!!!
Ми осъзнай какво искаш... И в крайна смЕтка му тегли една![]()
The smile on your face let's me know that you need me...There's a truth in your eyes saying you'll never leave me...The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall...You say it best when you say nothing at all...
какво е виновен човека. такъв му е характера, а ти по добре реши какво искаш
Ами да,осъзнай какво искаш.Ако тоя тип мъж ти харесва си стой с него,ако те дразни супер мн,го зарежи!
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
mace i gospod ne moje da te spasi!
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
toi qvno e na nastroeniq..nau4i se da gi sledva6 i tva e
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Не мисля, че от изяснявате има смисъл.Той надали ще се промени толкова бързо, че тя да го дочака.Промяната в човек не става толкова бързо, за да го чака толкова време.
По-добре го забрави и не се занимавай с него.Така само се измъчваш и нищо друго.Такъв човек просто не знае как да се държи с едно момиче.