.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Guest

Moderated: Може ли момиче на 16 да отиде на гинеколог без...

Може ли момиче на 16години да отиде на гинеколог без родител?

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Повече от фен Аватара на Cherlotte
    Град
    Варна
    Да, може. Отиваш, плащаш си 15 лв. и толкова. Просто ще платиш повече, защото няма да минаваш през личния лекар за направление.

Guest
    Благодаря ти много,а искам да попитам какво е там? И дали е по-добре при жена от колкото при мъж?

Град
    Варна
    Не мога да ти помогна затова. Не съм ходила все още, макар че съм на 18. Но самата аз бих избрала жена. И без друго ще ми е ужасно притеснено, предпочитам поне човек от същия пол. Но съм чувала, че мъжете уж били по-внимателни. Но предполагам зависи от самия лекар. А просто така ли искаш да отидеш или имаш конкретно оплакване? (ако не искаш да казваш, няма значение, но ми е интересно :P )

Guest
    ami kato otide6 toi te pita kakav e problena pogovarqte si za problema ti preglejdate ( ako e nyjno ) postavq ti diagnoza i tam se razbirate 6te idva6 li pak ili ne ob6to zeto e tova

Guest
    проблема ми е че малките ми срамни усни са някък виснали... не мога да го обесня.. но го виждам..виснали са ... гадно е (

Град
    Варна
    Е, това не е здравен проблем, няма от какво да се притесняваш. Даже не ми прилича на проблем изобщо. Но щом имаш желание, отиди, със сигурност ще се почувтсваш по-добре като чуеш, че нищо ти няма. Аз също доста често съм си мислела, че не съм наред, така че като разбереш, че си добре, ще ти олекне. Успех и ако искаш после можеш да разкажеш как е минало!

Guest
    ама много ме е страх... гадно е наистина.сега се разрових из нета и разгледах снимки и ... никъде не са като моите те да надолу виснали ииии грозно мн е грозно

Град
    sofia
    ama moje6 da si otide6 i s napravlenie pak bez roditel i bez da pla6a6.az primerno taka napravi,vzeh si napravlenie i otidoh,ne mi iskaha pari tam,puk i si pod 18 taka 4e i da iska6 ne mogat da ti vzemat(mai samo potrebitelska taksa ) ama nqma ni6o stra6no spoks

Супер фен
    Град
    Sofia
    Mojesh da otide6 i bez roditel! Za ginekolog ne se iziskva napravlenie bi triabvalo da imash veche ginekolog! Ako vse pak niamash - plashtaneto mu e maikata i cenata deistvitelno e okolo 15-20 leva!
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си