- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Moderated:Как да се поразкрася?
=D> =D> =D>Първоначално написано от Анонимко
aami moeto mnenie dori i da n e e pravilno e NAMERI SI DR. FR. mislq che ne mojesh da obshtuvash sys hora koito ne te cenqt kakavto si a ako iskash da se razkrasish vzemi edna pudra glanc i spirala tva e osnovata moj ei malko cherem moliv ako ti otiva i za kosata pusni q kupi edna pqna i ako ti otiva si namachkai kosata ako li ne izpravi si q no po dobre dai nqkoq snimka da ti kajem nai dobre no ako puk ne iskahs da se promenqsh zashtot naistina ne e osobeno priqtno da vidish nqkoi si izsipal kofa s fon dio ten na liceto prosto nameri si r fr koito shte te cenqt za tova koeto si bez grim i razni gluposti koito si slagat mn hora po liceto i uj stavat krasivi no nz che na 25 godini shte izglejdat kato maimunski gyzПървоначално написано от Анонимко
Живеи живота има смисал
живеи във всеки изминал ден
живеи защото те обичам
живеи но заедно със мен
grima ne moje da napravi edin 4ovek po krasiv.Vsmisal ako e ne6to po semplo i da ne e mnogo natrufeno e dobre,no ne da se namaji6 sas 1 kg kit i da sloji6 4 tona 4ervilo i t.n. Mnogo po vajni sa samite 4erti na liceto nau4i se da gi pod4ertava6.Az do predi 1 sedmica bqh redovno s grim ot 4 godini nasam,no sega razbrah 4e nqmal smisal kat se nacapam kat maimuna nqma da stana po-krasiva q.Mnogo hora mi bqha kazvali 4e sam po dobre bez grim i naistina e taka.Za tova ne se vyrzvai na ykyla na nqkvi typi patki koito ti se vodqt priqtelki.Ako iska6 si vzemi malko ruj ili pudri4ka za da pod4ertae6 skulite sloji si nqkvo po svetlo 4ervilce ili glanc i gotovo
Ооо хич да не ти пука
Аз съм абсолютен непукист относно това
И аз съм донякъде като теб-не се гримирам кой знае колко,характера ми се промени щото си мислех ,че съм черна овца...
Все ми повтарят ,че съм била хубава,но аз хич не се чувствам такаИмам някакво самочувствие което хич не се основава на външния вид.А относно него съм отново непукист.Честно казано отдавна не ме интерасува мнението на хората кой знае колко.И те съветвам и ти да не им обръщаш внимание ако те обиждат!Те нямат никакво право да го правят!
първо на колко години си?
второ ако си от по-малките пубери за к'во ти е да се мацаш с толкова много грим?!? И естествената красота е хубава. Ся верно в днешно време всичко е пари и визия,но все пак и безцветния гланц и черният молив вършат достатъчно работа. Човек като си има естествена красота и чар, няма смисъл да се маца с фон дю тени, сенки и т.н. Но ако искаш за начало си пусни косата, смени тая старомодна опашка...разбира се ако много ти отива я остави![]()
![]()
Първоначално написано от N0_feAR
![]()