.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ami naistina nai-dobre dai nqkakva snimka za da vidim kakvo to4no ne ti e nared,i s kakvo mojem da ti pomognem kvo ti puka kogo 6te opl6i6 i koi ne,koito ne te haresva neka ne vliza po-ve4e v taq tema i tolkova
    Kato se pokaje6 pred horata tuk,tova 6te e kra4ka napred i 6te preodolee6 4ast iot pritesneniqta si
    sigurna sum,4e ne6tata savsem ne sa tolkova zle kolkoto gi izkrava6,prosto si si vnu6ila,4e e taka,naistina ako iska6 dokaji 4e ne ti puka dai da te vidim,i moje i da mojem da ti pomognem
    a malkoto_sladur4e,ti si ebahti tapata kompleksarka 4esno! S toq selskiq mantalitet nz do de 6e stigne6,mai samo ti si vqrva6 kolko si krasiva
    i zabludena
    =D> =D> =D>

Повече от фен

Re: Moderated:Как да се поразкрася?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Здравейте...умолявам ви особено момичетата да ми дадат някакви съвети...винаги съм се различавала от другите...поради факта,че не съм хубава...и заради това ми се промени характера,winagi se delq,ne goworq mnogo.....не ползвам кой знай каква козметика-само молив за очи и безцветен гланц,за косата-само я връзвам на опашка и да се оправя....другите (тоест всичките ми приятелки) се някакви модерни ходят , с гримове не знам си какво,с прически...излизат по барчета с момчета,а мен не ме викат...само аз се различавам и ме отбягват...в смисъл мене не ми е за това,че ме отбягват а искам и аз да съм красива...
    Знам,че като човек не е хубав със и без грим все тая,но може и да се промени нещо...ПЛС каквото се сетите казвайте ;( ;( ;(

Дори вече "приятелките" ми ми се смеят като обучам чехли като изляза на вън и казват "ооооо *** с чехлииии и се хилят едно такова гадно" Еее какво аз не съм ли човек,бе.Забранено ли ми е да нося каквото искам.Или за гримове,вчера една фр-ка ми беше подарила от Франция мазни сенки такива всякакви цветове и аз нали им казах на "приятелките ми" и те ми викат "а сигурно се е объркала нещо,че да ти ги подари" а това дето най-ме нарани беше "че аз ако приличам на тебе щях да се самоубия" тфа беше супер гадно.....
    Толкова ли съм грешна и не заслужавам ли и аз да бъда като всички останали...това вече продължава твърде много време и почва да ми писва.....
    Кажете примерно там с какво се "разкрасявате" не знам ...нещо,което би ми било от полза...има толкова красиви хора,защо точно на мене ;[

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата на форума!
    aami moeto mnenie dori i da n e e pravilno e NAMERI SI DR. FR. mislq che ne mojesh da obshtuvash sys hora koito ne te cenqt kakavto si a ako iskash da se razkrasish vzemi edna pudra glanc i spirala tva e osnovata moj ei malko cherem moliv ako ti otiva i za kosata pusni q kupi edna pqna i ako ti otiva si namachkai kosata ako li ne izpravi si q no po dobre dai nqkoq snimka da ti kajem nai dobre no ako puk ne iskahs da se promenqsh zashtot naistina ne e osobeno priqtno da vidish nqkoi si izsipal kofa s fon dio ten na liceto prosto nameri si r fr koito shte te cenqt za tova koeto si bez grim i razni gluposti koito si slagat mn hora po liceto i uj stavat krasivi no nz che na 25 godini shte izglejdat kato maimunski gyz
    Живеи живота има смисал
    живеи във всеки изминал ден
    живеи защото те обичам
    живеи но заедно със мен

Guest
    grima ne moje da napravi edin 4ovek po krasiv.Vsmisal ako e ne6to po semplo i da ne e mnogo natrufeno e dobre,no ne da se namaji6 sas 1 kg kit i da sloji6 4 tona 4ervilo i t.n. Mnogo po vajni sa samite 4erti na liceto nau4i se da gi pod4ertava6.Az do predi 1 sedmica bqh redovno s grim ot 4 godini nasam,no sega razbrah 4e nqmal smisal kat se nacapam kat maimuna nqma da stana po-krasiva q.Mnogo hora mi bqha kazvali 4e sam po dobre bez grim i naistina e taka.Za tova ne se vyrzvai na ykyla na nqkvi typi patki koito ti se vodqt priqtelki.Ako iska6 si vzemi malko ruj ili pudri4ka za da pod4ertae6 skulite sloji si nqkvo po svetlo 4ervilce ili glanc i gotovo

sb
    Guest
    Ооо хич да не ти пука
    Аз съм абсолютен непукист относно това
    И аз съм донякъде като теб-не се гримирам кой знае колко,характера ми се промени щото си мислех ,че съм черна овца...
    Все ми повтарят ,че съм била хубава,но аз хич не се чувствам така Имам някакво самочувствие което хич не се основава на външния вид.А относно него съм отново непукист.Честно казано отдавна не ме интерасува мнението на хората кой знае колко.И те съветвам и ти да не им обръщаш внимание ако те обиждат!Те нямат никакво право да го правят!

първо на колко години си?
    второ ако си от по-малките пубери за к'во ти е да се мацаш с толкова много грим?!? И естествената красота е хубава. Ся верно в днешно време всичко е пари и визия,но все пак и безцветния гланц и черният молив вършат достатъчно работа. Човек като си има естествена красота и чар, няма смисъл да се маца с фон дю тени, сенки и т.н. Но ако искаш за начало си пусни косата, смени тая старомодна опашка...разбира се ако много ти отива я остави

Guest
    Цитирай Първоначално написано от N0_feAR
    първо на колко години си?
    второ ако си от по-малките пубери за к'во ти е да се мацаш с толкова много грим?!? И естествената красота е хубава. Ся верно в днешно време всичко е пари и визия,но все пак и безцветния гланц и черният молив вършат достатъчно работа. Човек като си има естествена красота и чар, няма смисъл да се маца с фон дю тени, сенки и т.н. Но ако искаш за начало си пусни косата, смени тая старомодна опашка...разбира се ако много ти отива я остави

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си