Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
Хм нз нз нямам го тоя проблем!Днеска побърках майка щото цял ден и опявах колко съм красива,как ставам за фото модел и колко съм перфектна, и я питай ако отида в църквата и питам дали може да се оженя за себе си кво ще ми кажат Накрая тя ми каза,че страдам от нарцисизъМ!
Писля,че никъде не прочетох да се пита ти колко си хубава.Тва,че си се харесваш е ок,обаче можеше поне да пишеш по темата и да дадеш някакъв съвет на момичето вместо да се обожествяваш...
Иначе по темата...имаше един период от време ,в който една приятелка си мислеше,4е е най-грозната на света( а тя е супер яка) и единственото,което и помогна беше,че тя самата си каза: Такава ме е създал Бог,с тва разполагам,значи трябва да го използвам на МАКС.Т.е. трябва да си повярваш,че си достатъчно хубава и не трябва да се влияеш от чуждото мнение..Представи си пък,че ти завийдат за хубавите черти на лицето,които не ти се налага да замацва; с грим,което те правят защото ги е страх да се погледнат в огледалото иначе...
Айде успех и повече самоувереност и самочувствие.Ако тва не помогне,викни ме да ги набия,хахаха,така ще станат по-грозни