Ami da, opredeleno ne sa pravi tvoite "priqtelki" i ne trqbva da im pozvolqvash da se dyrjat taka s teb. Tova e moje bi i nai-vajnoto. Povedenieto ti syshto ima ogromno znachenie.
Ne trqbva da se sduhvash i da mislish takiva neshta. Usmihvai se, pridobii nqkakvo samochuvstvie ,che kato gldam takova syvsem ti lipsva.
Za grimovete , mi osven cherniq moliv si slagai i spirala,moje da dobavish i senki. V zavisimost ot tena si mojesh da slojish nqkoe podhodqshto chervilo ili
glanc s lek brokat.
Otidi na frizior i kaji da ti napravqt nqkoq hubava pricheska,koqto shte ti otiva na liceto i t.n. ili ako dyrjish da si s vyrzana kosa ,to izpolzvai po-interesni lastici i fibichki. Za kosata ako ne iskash da si q uvrejdash s presi i mashi izpolzvai pqna i mojesh da si q achupish (izglejda dobre ,pone spored men).
Taka, drugo neshto .. Ami kupi si aksesoari. Hubavki grizni,obeci ,prysteni sychetani s hubavi drehi izglejda super. Dobyr parfium syshto dopylva fiziqta Mislq ,che za drugo ne se seshtam , no vse pak si ti , bydi sebe si i ne pozvolqvai da te manipulirat s podobni izkazvaniq i da ti nabivat v glavata,che ne si krasiva. Vseki chovek e krasiv po svoi si nachin .