ami nau4i se da sa4etava6 pravilno grima s cveta na kojata,s formata na liceto si,cveta na kosata i drehite i saotvetno mqstoto kadeto otiva6,nali se se6ta6 4e e sme6no da otide6 na u4ili6te ili na nqkakvo vajno meropriqtie naprimer grimirana kato kloun
ili da se omaje6 taka 4e 4ovek kato te pipne i prasta mu da potava v tonove grim tova e otvratitelno osobeno za mlado momi4e!
Izpolzvai po-svetli tonove,po podhodq6ti sa za vazrastta ti i za lqtoto kato cqlo,v nikakav slu4ai ne prekalqvai s koli4estvoto grim,koeto slaga6,i izpolzvai ka4estvena kozmetika za da ne si sasipe6 kojata,i ve4er predi da si legne6 zadaljitelno po4istvai grima.
Za po-specialni slu4ai moje6 da hodi6 na grimior ako ne si sigurna 4e 6te se spravi6 za da ne riskuva6 da izglejda6 sme6no
Nqma da e zle i da podnovi6 garderoba si,ne 4e znam v kvo sastoqnie e
ama nqkoq nova dre6ka vinagi opravq nastroenieto i malko ili mnogo povdiga samo4uvstvieto pone na men de .Moje6 da 4ete6 po-ve4e modni spisaniq,da gleda6 modni predavaniq,obikalqi i 4esto magazinite za da si v krak s modata,ne ti kazvam da rubuva6 na modnite tendencii,no e dobre da znae6 kakvo se nosi
ne e nujno da har4i6 sumati pari za drehi,za da izgljda6 dobre prosto gi podberi takiva,koito da sa podhodq6ti za tvoqta figura i da skrivat nekvi nedostataci po tqloto,ako ima6 (vseki ima )
i gledai da sa aktulani i nai-vajnoto da sa ti udobni!
Moje6 sa6to da si vzeme6 i nqkakvi aksesoari,ne nqkakvi skapi,naprimer sega sa moderni edni dalgi gerdani,mnogo qko stoqt spored men,sa6to grivni4ki,obeci,aksesoari za kosa,a i sega za lqtoto sa6to i slan4evi o4ila,ako umee6 da gi podbere6 pravilno,mogat da ti pridadat mnogo seksi izla4vane i vaob6te ponqkoga smenqt korenno viziqta :P
Neznam kakva ti e kosata i dali q haresva6,no ako smqta6 4e ima nujda ot korekcii i tam zadaljitelno varvi na frizior,dori i da ne pravi6 korenni promeni,vse pak trqbva da se girji6 za kosata,poddarjanata kosa vinagi izglejda dobre!
A i edna nova pri4eska nqma da se otrazi zle na samo4uvstveto ti!
Ti ne se haresva6,ne haresva6 jivota,obkrajenieto si i tn.a za da stane6 takava kakvato iska6 malko ili mnogo trqbva da promeni6 na4ina si na jivota,i otno6enieto kum sebe si!
Zareji gi tiq "priqtelki" izob6to ne im se vrazvai,ne im obra6tai nikakavo vnimanie,prosto pokaji 4e ne ti puka!
I NAI-VAJNOTO STANI PO-UVERENA!
Uspeh