Ами то момичето ви питаше съвзем други неща-не как да се справи с приятелките си,ако могат така да се кажат,а как да се поразкраси.
Аз лично не си слагам почти нищо на лицето-само безцветен гланц,черен молив и черна спирала.Дори никакви ексфолиранти и т.н. Имам недостатъци,но мен не ме вълнуват.Хората трябва да ме харесват каквато съм,а не каквато искат да съм.Не съм особено обичана нито в даскало,нито от момчетата,но пак съм си щастлива,защото имам найстина кой да ме обича.
Мисля,че и ти можеш така да постъпиш,не да се превърнеш в кукла Барби,можеш да си си себе си,но тук-таме с някое по-шик или нестандартно нещо по себе си-колан,гривна...
А за лицето-може някой който разбира от форума да ти каже за кремове,масла,ексофилирант и,за не разбирам от това,съжалявам.Но лицето не е най-важното,мила.
Ако искаш да си си с вързана коса(аз го намирам много сладко)примерно си купи огромна дебела ластичка и 2 фибички(ластика и фибичките да са в един цвят,пимерно оранжев) и примерно оражева блузка,бели маратонки и светло сини дънки с черно коланче и ще си супер.На мен това ми е едно от най-яките облекла.Изглежда свежо и не много мъжко.Аз залагам на по-спортното облекло,не се виждам с гердани,токчета и т.н.(както и др не ме виждат)
Аз щях да пиша отдавна в тази тема,видях,че сте я позарязали малко и за това викам да се включа.
Успех момиче!