.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: bifshite

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA

bifshite

Zdraveite.. Mai otdavna ne sym pisala tema.. ama eto dneska edin pich me nakara da se zamislq.. I vie li smqtate che kogato gadjeto vi govori za bifshite si vi sravnqva s tqh.. Ili moje bi za tochno edna opredelena bifsha... nqkoq koqto go e raztyrsila.. i smqtate li che toi dori nesyznatelno iska vie da ste kato neq.. Smqtate li che ne e normalno da se spodelq za bifshite... ili e normalno do kakvi granici? Koga mojem da razberem dali toi ne q prevyzmognal.. i koga prosto spodelq.. Obyrkah se mnogo... Naprimer bifshia mi priatel imashe nqkakvo momiche ot predi 2 godini za koeto govoreshe s tolkova topli chuvstva.. che tq i toi sa bili syzdadeni edin za drug no ne se poluchilo.. i sega se chudq dali ne q obicha oshte.. i iskashe az da byda kato neq.. A pyk segashnia mi vyobshte ne iska da govori za bifshi.. Oh.. aide tochka.. i vyprositelen... vie ste

Ами... интересно е да То не може да сЕ даде точЕн отговор дали иска или не иска да приличаме на нея... Освен ако той не си признаЕ какво иска. Но така или иначе е свършило. Бивша връзка, минало...
    А той ако иска да Е с нея, няма да Е с мЕне например... Хората са толкова различни, че не можем да бъдем оприличени на някой. И връзките съответно. Приличат си по това, че търсиш едно и също нещо- любов, но иначе са адски различни. Разни хора, разни идеали
    The smile on your face let's me know that you need me...There's a truth in your eyes saying you'll never leave me...The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall...You say it best when you say nothing at all...

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Понякога просто си оплакват старите изгори и отресщния човек остава с грешни впечатления.

Ама верно си е много объркано.

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Ако говори прекалено много за нея определено още има чувства. Почти винаги ни сравняват с бившите.. А за бившия ти, който все искал ти да си като бившата му.. явно много я е обичал за да каже, че иска да си като нея.. тва е гадно ! Но обикновено дори когато момчетата приповдигнат тема за бившата имат нещо към нея.. може би не силно, просто нещо.. защото все пак не е ли нелогично да е с теб и през това време да мисли и да говори за бившата?
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Ne mi e kazval che iska da byda kato neq... az prosto se chudq dali e bilo taka... I tochno za tova pitam kyde e granicata toi da govori za neq.. i prosto da spodelq.. prosto za da znam za minaloto mu.. ili zashtoto oshte misli za neq..

Зависи...понякога все още ги привлича бившата..друг път просто си спомнят хубавите времена.Никой не може да каже,дори понякога те самите.Бившият ми постоянно ми повтаряше,че не съм като предишните,че съм коренно различна и това го възхищаваше..
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Em az kato mn lubopitna poprincip vinagi go razpitvam za biv6ite.Pri edin moi biv6 stana taka 4e toi postoqnno iskashe d aprili4am na biv6ata my...kato po4ne6e da prikazva "tq tfa...tq onova...puk ti ne si kato neq.." i nakraq ne izdyrjah i mu teglih mainata xaxa
    винаги има две мнения .. -моето и грешното ..

Супер фен
    ами ... аз като говоря с моята приятелка за бивши такива в никакъв случай не искам тя да прилича на някоя от тях ... просто споделям с нея някои неща както и тя с мен за минали партньори ... но пак казвам в никакъв случай не искам тя да прилича на някоя моя бивша или на която и да било друга ... обичам Я такава каквато Е

Бившите са просто част от живота ни, не можем да ги изтрием от миналото ...
    Облякох черни дрехи върху бялата си душа
    за да се слея със сивата безмълвна тълпа.

Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
    Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!

TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Еми то си личи,когато един човек започне да те сравнява с друг...Ако постоянно ти говори за нея колко хубаво им било,как винаги ще я помни и т.н...е ясно че още не я превъзмогнал.Ако не иска пък да говори за бившите-значи те за него са минало...
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Супер фен
    MOJe bi,no ne e sigurno.Ne se znae koi kakvo ima predvid kogato govori za bivshite si.Az primerno chesto govorq za bivshite si i chesto davam primeri s tqh,kogato stane vypros za neshto.No vednyj go kazvam taka,che da si lichi che oshte go obicham,a drug pyk prosto bez chuvstva,no nqkoi pyt otsreshtniq ostava s greshno vpechetlenie i si pravi pogreshni izvodi.Taka,che dokato ne ti kaje konkretno kakvo tochno ima predvid .... mojesh samo da gadaesh ...
    Обичам те <3 !!!

Еми аз съм съгласна със DeSiTo0o..Аз например ако имам някви съмнения гледам как се държи с нея и..то си проличава..а и ако се питаш дали има чуства още към нея просто го попитай...не виждам какво лошо има....
    Не съм спряла да обичам .., спрях да го показвам ..!

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Щом е бивша значи нещо не е харесал в нея...така чеее .... Минало свършено.Щом не са заедно, значи търси нещо различно от нея.Нормално е да споделя за бившите си(но не прекалено много).По тоя начин можеш да разбереш кое го е разочаровало и кое може да го разочарова от твоя страна, да разбереш какво му е харесвало, на какво най-много държи в една връзка...(на доверието, на приятелството) и куп други неща.
    Мисля че щом някой е с теб, би трябвало да е превъзмогнал миналото и да е готов да започне нещо ново и различно, а не да те използва за да си избие някоя кучка от главата.В тоя случай е хубаво да споделя за бившите Не те сравнява с тях нито иска да си като тях.Напротив - по тоя начин ти показва колко по-различна си от тях и въпреки това те обича.Това трябва да те прави щастлива, а не да се тормозиш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си