- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Нашето поколение с какво ще се запомним
Здравейте хора ! НЕка тука напише как мисли че ще гледат на нас след години , с какво уникално ще се запомним и направим.Както в момнета всеки знае уникланите поколения от 60-70 и 80-те години на миналия век и че е било супер да се живее тогава.Е нека всеки пише защо мисли че е изключително нещо да си живял по времето на нашето поколение.
защо трябва да мислим какво ще оставим вместо да си правим веселото.захвърлени сме в една епоха,която може би не ни харесва ..
Първоначално написано от _donna_
Може би до някъде си прав но според мен всяка епоха си има нещо униклано дори това да не ни харесва (е поне на някой).Инече ние си правим веселото просто е сега ми стана така интересно и го пуснах като тема за обсъждане за тва.
бахти глупостите. как епохата ти, твоята епоха, няма да те харесва ?Първоначално написано от _donna_
![]()
как го установи това, много ми е интересно...![]()
Mislq,4e ima predvid,4e na nas epohata ni ne ni haresva ')Първоначално написано от LunaTriCk
айде чети като хората..бахти глупостите. как епохата ти, твоята епоха, няма да те харесва ?
как го установи това, много ми е интересно...
епохата не ме харесвала..мухахах..макар че може и да не ме харесва..най-вероятно..
Ако съдим по-това как с всеки изминат ден нащо поколение затъпява вероятно наследниците ни ще мислят ,че сме били много умни точно както ние мислим за поколението на 70-80години.Вървим назад и надолу
да много нови неща се измислят.Улесняват живота ама след време всички ще са застояли и по 200 кг.
Интернет спира развитието да не кажа ,че обръща процеса.Има си много предимства ама май недостатъците са повече... Даже и аз дето не съм много доляма се стресирам от езика на първокласници
много по-напред са аз почнах да говоря така в 6ти клас поне ,а те идват в училище и вече знаят какво е "шпакла"
просто не знам.По тая тема може много да се мисли.
добре, и така да е. какво пък не ти харесва на епохата ни ?Първоначално написано от _donna_
е че какво има да ми харесва?!
всите са машини.
не ми се говори.
то не е хубаво,но все пак е нещо.така 4е наи-вероятно ще ни помнят то4но с това-деградацията.мн е лошо наистина 4е няма нищо добро,за което да се хванем.....но все пак като цяло ние сме си виновни за това
то не е хубаво,но все пак е нещо.така 4е наи-вероятно ще ни помнят то4но с това-деградацията.мн е лошо наистина 4е няма нищо добро,за което да се хванем.....но все пак като цяло ние сме си виновни за това
бъдещите поколения ще знаят, че е 90-летието е било ебаси тъпото.
50-те имат рокендрола и началото на една революция в мисленето, която трябваше да започне доста по-рано и да отнеме доста повече време.
60-те - хипитата и началото на сексуалната революция.
70-те - пънкът и всичко, което произлиза от него.
80-те - падането на берлинската стена.
90-те... кво?
през 90-те светът прелетя над пропастта, а човечеството започна да се съмнява дали може да я прескочи и си загуби засилката...
слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
писна ми вече от тези беди
три коли мухи изяде и не се убеди,
че горе, на тавана, има само греди...
може би просто не контактувам достатъчно с подобни хора, но не смятам нито, че електронната музика е толкова популярна, нито пък, което е важното, че има толкова голямо влияние върху човека, колкото музиката на 60-те или 70-те.
технологиите... както казах, светът продължава да изпреварва човека. измисляли сме си някакви термини (от "глобалното село", "new age", "information superhighway" та чак до манията по блоговете преди няколко години), щури идеи за най-близкото бъдеще и кво ли не още, за да се залъгваме, че еволюцията ни настига постиженията ни. ама то кво - та*ак...
добре, кое друго поколение би могло да бъде описано само с една...хмм...буква?
ще се запомним спокоини!
Със всички преди нас е било така!
Възрастните са се възмущавали и чудели с какво ама е имало нали!?
Light The Universe
не ме разбирай погрешно, мен не ме интересува много-много дали ще бъдем запомнени. ама май трябва да бъдем.
и възрастните винаги са се възмущавали, но... децата?
Кои деца!?
Различните прослоики се дразнят на противополжните им!
Нормално и логично е.
Light The Universe
Следващото поколение ще ни запомни с това, с което го научим да ни помни.
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
тревата........![]()
Азис.Първоначално написано от exploitedteen
И да, електронната музика стана популярна последните години. Преди на 10 човека, двама правеха разлика между техно и транс, D-Devils и Josh Wink. Сега всеки втори "слуша" хаус и/или техно. Само ти трябва да видиш програмата на музикалните канали за 30мин и ще видиш разликата.
може би.
рокът на 50-те и 60-те се свързва най-вече със свободната любов. всеки е запознат с образите на хипитата и битниците.
пънк-културата от 70-те - със стремежа към бунт, с анархията. uk subs, когато бяха дошли в България, разказваха колко са се страхували хората от това, че пънкарският начин на живот е напълно възможен.
80-те с драстичните си промени - свобода, доказателство, че светът наистина може да бъде, ами, променен драстично.
свобода, нов начин на живот. бунт.
аз съм малък, пропуснал съм по-голямата част от 90-те... какъв е техният облик, какви са хората на 90-те? СПИН е към тия catch-phrases, които споменах, ако питаш мен. всички са били супер наплашени от него, нали? бил е поредната мания, само че ето ни днес - просто не го забелязваме...
чакай, май се усетих какви са.
разнообразни. и с тва ще бъдат запомнени те, а настоящето десетилетие, от което вече минаха три четвърти - още повече...
а, прикрити от всичко това - глобализация и уеднаквяване.
какво е общото между представителите на безбройните субкултури и моди, поникнали като гъби след дъжд? може би единствено масовата деградация и безотговорност...
усещам се, че пиша като баща си. мамка му, разфилософствах се.
Аз съм от България.Първоначално написано от exploitedteen
Ти ?![]()
опаПървоначално написано от exploitedteen
![]()
а аз говоря за нашето поколение. не на германците, шведите, англичаните...Първоначално написано от exploitedteen