.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43
    ГОСТ 007
    Guest

Нашето поколение с какво ще се запомним

Здравейте хора ! НЕка тука напише как мисли че ще гледат на нас след години , с какво уникално ще се запомним и направим.Както в момнета всеки знае уникланите поколения от 60-70 и 80-те години на миналия век и че е било супер да се живее тогава.Е нека всеки пише защо мисли че е изключително нещо да си живял по времето на нашето поколение.

Супер фен Аватара на _donna_
    защо трябва да мислим какво ще оставим вместо да си правим веселото.захвърлени сме в една епоха,която може би не ни харесва ..

ГОСТ 007
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от _donna_
    защо трябва да мислим какво ще оставим вместо да си правим веселото.захвърлени сме в една епоха,която може би не ни харесва ..

Може би до някъде си прав но според мен всяка епоха си има нещо униклано дори това да не ни харесва (е поне на някой).Инече ние си правим веселото просто е сега ми стана така интересно и го пуснах като тема за обсъждане за тва.

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    бахти глупостите. как епохата ти, твоята епоха, няма да те харесва ?
    как го установи това, много ми е интересно...

FieNDads
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от LunaTriCk
    Mislq,4e ima predvid,4e na nas epohata ni ne ni haresva ')

айде чети като хората..
    епохата не ме харесвала..мухахах..макар че може и да не ме харесва..най-вероятно..

Град
    София
    Ако съдим по-това как с всеки изминат ден нащо поколение затъпява вероятно наследниците ни ще мислят ,че сме били много умни точно както ние мислим за поколението на 70-80години .Вървим назад и надолу да много нови неща се измислят.Улесняват живота ама след време всички ще са застояли и по 200 кг. Интернет спира развитието да не кажа ,че обръща процеса.Има си много предимства ама май недостатъците са повече... Даже и аз дето не съм много доляма се стресирам от езика на първокласници много по-напред са аз почнах да говоря така в 6ти клас поне ,а те идват в училище и вече знаят какво е "шпакла" просто не знам.По тая тема може много да се мисли.

Град
    Anfield
    айде чети като хората..
    епохата не ме харесвала..мухахах..макар че може и да не ме харесва..най-вероятно..
    добре, и така да е. какво пък не ти харесва на епохата ни ?

е че какво има да ми харесва?!

всите са машини.
    не ми се говори.

Guest
    то не е хубаво,но все пак е нещо.така 4е наи-вероятно ще ни помнят то4но с това-деградацията.мн е лошо наистина 4е няма нищо добро,за което да се хванем.....но все пак като цяло ние сме си виновни за това

Guest
    то не е хубаво,но все пак е нещо.така 4е наи-вероятно ще ни помнят то4но с това-деградацията.мн е лошо наистина 4е няма нищо добро,за което да се хванем.....но все пак като цяло ние сме си виновни за това

Guest

Guest

Голям фен
    бъдещите поколения ще знаят, че е 90-летието е било ебаси тъпото.

50-те имат рокендрола и началото на една революция в мисленето, която трябваше да започне доста по-рано и да отнеме доста повече време.
    60-те - хипитата и началото на сексуалната революция.
    70-те - пънкът и всичко, което произлиза от него.
    80-те - падането на берлинската стена.

90-те... кво?

през 90-те светът прелетя над пропастта, а човечеството започна да се съмнява дали може да я прескочи и си загуби засилката...
    слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
    писна ми вече от тези беди

три коли мухи изяде и не се убеди,
    че горе, на тавана, има само греди...

Бунтарпакнеусетноизлезе
    Guest
    може би просто не контактувам достатъчно с подобни хора, но не смятам нито, че електронната музика е толкова популярна, нито пък, което е важното, че има толкова голямо влияние върху човека, колкото музиката на 60-те или 70-те.

технологиите... както казах, светът продължава да изпреварва човека. измисляли сме си някакви термини (от "глобалното село", "new age", "information superhighway" та чак до манията по блоговете преди няколко години), щури идеи за най-близкото бъдеще и кво ли не още, за да се залъгваме, че еволюцията ни настига постиженията ни. ама то кво - та*ак...

добре, кое друго поколение би могло да бъде описано само с една...хмм...буква?

ще се запомним спокоини!
    Със всички преди нас е било така!
    Възрастните са се възмущавали и чудели с какво ама е имало нали!?
    Light The Universe

Голям фен
    не ме разбирай погрешно, мен не ме интересува много-много дали ще бъдем запомнени. ама май трябва да бъдем.

и възрастните винаги са се възмущавали, но... децата?

Кои деца!?
    Различните прослоики се дразнят на противополжните им!
    Нормално и логично е.
    Light The Universe

Голям фен
    Град
    The halls of Lorien.
    Следващото поколение ще ни запомни с това, с което го научим да ни помни.
    http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]

Супер фен
    тревата........

Град
    Anfield
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Сега това десетилетие ще видим какво ще е обуславящо за него... май борбата с "тероризма"... operation blood for oil
    Азис.
    И да, електронната музика стана популярна последните години. Преди на 10 човека, двама правеха разлика
    между техно и транс, D-Devils и Josh Wink. Сега всеки втори "слуша" хаус и/или техно. Само ти трябва да видиш програмата на музикалните канали за 30мин и ще видиш разликата.

Голям фен
    може би.

рокът на 50-те и 60-те се свързва най-вече със свободната любов. всеки е запознат с образите на хипитата и битниците.
    пънк-културата от 70-те - със стремежа към бунт, с анархията. uk subs, когато бяха дошли в България, разказваха колко са се страхували хората от това, че пънкарският начин на живот е напълно възможен.
    80-те с драстичните си промени - свобода, доказателство, че светът наистина може да бъде, ами, променен драстично.

свобода, нов начин на живот. бунт.

аз съм малък, пропуснал съм по-голямата част от 90-те... какъв е техният облик, какви са хората на 90-те? СПИН е към тия catch-phrases, които споменах, ако питаш мен. всички са били супер наплашени от него, нали? бил е поредната мания, само че ето ни днес - просто не го забелязваме...

чакай, май се усетих какви са.
    разнообразни. и с тва ще бъдат запомнени те, а настоящето десетилетие, от което вече минаха три четвърти - още повече...

а, прикрити от всичко това - глобализация и уеднаквяване.

какво е общото между представителите на безбройните субкултури и моди, поникнали като гъби след дъжд? може би единствено масовата деградация и безотговорност...

усещам се, че пиша като баща си. мамка му, разфилософствах се.

Град
    Anfield
    електронната музика е популярна от началото на 90-те... просто в България се случи малко късно... хахахахахаха
    Аз съм от България.
    Ти ?

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Mimka_sweet
    тревата........
    тревата принадлежи на друго поколение
    опа

Град
    Anfield
    аз съм от Земята

а и говорим за поколение... a whole generation, man...
    а аз говоря за нашето поколение. не на германците, шведите, англичаните...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си