- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възможно ли е да е зарастнала?
Окей,хора имам проблем и ако може да ми помогнете ще съм благодарна. Така на 15 години съм,спах с бившето ми гадже за пръв пър преди около 2 или 3 месеца най-много. Правихме го над 7 пъти и след 3-тия спря да ме боли. При първия път си имаше малко кръв. Но,след като скъсахме не го правих 2-3 месеца,възможно ли е тази ципа да е зарастнала по някакъв начин,защото скоро тръгнахме да го правим с новото ми гадже и просто болката беше по-голяма и от първия път и аз просто му казах да спре..
Липсва описателно заглавие.
kalpazanka
Не е зарастнала. Не се безпокой. Може да те боли, но това е заради дългата пауза, която си направила.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Точно така, като само искам да добавя, че може и да боли повече, тъй като новото ти гадже вероятно не те предразполага достатъчно (малко повече ласки там долу, не би било зле)Първоначално написано от kalpazanka
+ кажи му да се задържа повече време там долу първите пъти е много важно да те предразположи,да се овлажниш достатъчно и так ще е много по-лесно проникванетоПървоначално написано от Carlos
Да,съгласна съм с горните мнения. Ако не си достатъчно влажна е нормално да има болка при триене. Ако не става по друг начин,просто си вземете лубрикант.
Първоначално написано от porkapig
да пък и както казваш че няколко месеца след това не си правила,няма как да не те боли,просто като не правиш секс много време и после е нормално да има болка и трудно проникване
Не е възможно.Потребителите, които писаха преди мен дадоха много добри съвети и аз не се сещам за нещо, което мога да добавя.
Интервалът, в който не си правила секс е дал отражение. А може и на приятелят ти да му е по-голям от предишния. Ще мине, няма страшно. Повече практика и винаги с презерватив! :P
като не правиш секс дълго време се "свиваш"
направете го 2-3 пъти с новото гадже и ако на 4-тия те боли още ходи на лекар