.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Възможно ли е да е зарастнала?

Окей,хора имам проблем и ако може да ми помогнете ще съм благодарна. Така на 15 години съм,спах с бившето ми гадже за пръв пър преди около 2 или 3 месеца най-много. Правихме го над 7 пъти и след 3-тия спря да ме боли. При първия път си имаше малко кръв. Но,след като скъсахме не го правих 2-3 месеца,възможно ли е тази ципа да е зарастнала по някакъв начин,защото скоро тръгнахме да го правим с новото ми гадже и просто болката беше по-голяма и от първия път и аз просто му казах да спре..

Липсва описателно заглавие.
    kalpazanka

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Не е зарастнала. Не се безпокой. Може да те боли, но това е заради дългата пауза, която си направила.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Голям фен Аватара на Carlos
    Град
    Стокхолм
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Не е зарастнала. Не се безпокой. Може да те боли, но това е заради дългата пауза, която си направила.
    Точно така, като само искам да добавя, че може и да боли повече, тъй като новото ти гадже вероятно не те предразполага достатъчно (малко повече ласки там долу, не би било зле)

Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново
    Цитирай Първоначално написано от Carlos
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Точно така, като само искам да добавя, че може и да боли повече, тъй като новото ти гадже вероятно не те предразполага достатъчно (малко повече ласки там долу, не би било зле)
    + кажи му да се задържа повече време там долу първите пъти е много важно да те предразположи,да се овлажниш достатъчно и так ще е много по-лесно проникването

Да,съгласна съм с горните мнения. Ако не си достатъчно влажна е нормално да има болка при триене. Ако не става по друг начин,просто си вземете лубрикант.

Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново
    Цитирай Първоначално написано от porkapig
    Да,съгласна съм с горните мнения. Ако не си достатъчно влажна е нормално да има болка при триене. Ако не става по друг начин,просто си вземете лубрикант.

да пък и както казваш че няколко месеца след това не си правила,няма как да не те боли,просто като не правиш секс много време и после е нормално да има болка и трудно проникване

Голям фен Аватара на glamouros
    Не е възможно. Потребителите, които писаха преди мен дадоха много добри съвети и аз не се сещам за нещо, което мога да добавя.

Интервалът, в който не си правила секс е дал отражение. А може и на приятелят ти да му е по-голям от предишния. Ще мине, няма страшно. Повече практика и винаги с презерватив! :P

като не правиш секс дълго време се "свиваш"

направете го 2-3 пъти с новото гадже и ако на 4-тия те боли още ходи на лекар

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си