.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33
    Guest

Kosmi okolo anusa...pri momi4etata

A WE MOMI4ETA Q KAJETE IMATE LI KOSMI OKOLO ANUSA ..AZ SAM MOMI4E I IMAM I LEKO SE PRITESNQVAM OT TOVA... KAJETE NORMALNO LI E ? VIE IMATE LI? I KAK GI MAHATE

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Guest
    ina4e momi4etata v toq forum sa mnogo smeli..nito edna ne iska da si priznae 4e nqma

Всяка жена има косми около ануса.

to i az imam no nz dali moje s epilator da se mahnat.strah me e da ne bi ne6to da mi se povrediina4e otpred si gi maham s epilator de
    ЕдНа ЖеНа Се НуЖдАе оТ 4 ЖиВоТнИ-
    ЯгУаР В ГаРаЖа, ЛиСиЦа В ГаРдЕрОбА, ТиГъР В ЛеГлОтО И МаГаРе КоЕтО Да ПлАщА За ВсИчКо ТоВа!

Guest
    Ми..имам и искам, не искам ги махам със самобръсначката. Кво да правя...повече не са станали, не е приятно, ама трябва да се махат.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Ако са по-малко от тези по краката ми...е нормално.

Можеш да пробваш с кола-маска - като отидеш за триъгълника, могат да ти ги махнат и отзад.

Цитирай Първоначално написано от Ани
    Можеш да пробваш с кола-маска - като отидеш за триъгълника, могат да ти ги махнат и отзад.
    абе това никога не съм го разбирал, нима ходите при ЧУЖДИ хода да ви махат космите, бляяк, нямате срам уе

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Red Guy
    Цитирай Първоначално написано от Ани
    абе това никога не съм го разбирал, нима ходите при ЧУЖДИ хода да ви махат космите, бляяк, нямате срам уе
    Смееш ли сам да дръпнеш кола-маската? Брр, трябва здрав мазохизъм, за да го направиш. Затова ходят на кола маска при козметички - тия там са безжалостни. А по въпроса за космите - би трябвало всяка да има - при някои повече, при някои по-малко, ама е нормално да има

Guest
    Пробвай с пинсетка...бавно,но безболезнено и няма да се срамуваш от козметик

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    q po-dobre gi ostavete da si rastat..s pinsetka?!malko bolezneno..i trudno za dostap...
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    q po-dobre gi ostavete da si rastat..s pinsetka?!malko bolezneno..i trudno za dostap...

ne we sas samobrasna4ka,ama samo ot pred....

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Абе къв срам, кви 5 лева, вие чувате ли се...На козметичките това им е работата, виждат по 20 голи задници всеки ден, няма нищо срамно. Естествено, че е нормално, ама не е нужно да ги търпиш, даже според мен на дупето изобщо не боли колата...
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Guest
    Обръсни си ги,като ги напръскаш с дезодорант или в по-лекия случай с газ от запалка... напръскай обилно и пали !

Vukat
    Guest
    първо се научи да пишеш, после си махай космите където искаш. (сАм)

Guest
    Цитирай Първоначално написано от krasivata_luvica
    нямам
    koi laje6 sega?

Guest
    бреййй красива-лъвица,вярно била перфектна...и косми нямала...ся остава да каже,че не и се налага и до тоалетната да ходи и направо ше и завидя...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    бреййй красива-лъвица,вярно била перфектна...и косми нямала...ся остава да каже,че не и се налага и до тоалетната да ходи и направо ше и завидя...
    ми завиждаай ми

Guest
    xax lica nqma chovek koito da nqma lavica li kfa beshe sabudi sa ma.. xax iska ti se da nqmash a tfa za toaletnatya koi znai kfi mazni gi puskash mi sa praish...

Да имам Махам ги с бръсначката.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    xax lica nqma chovek koito da nqma lavica li kfa beshe sabudi sa ma.. xax iska ti se da nqmash a tfa za toaletnatya koi znai kfi mazni gi puskash mi sa praish...
    завиждай и се пръскай аз не хода в кенефа

Guest
    krasivata_luvica, blagodarq na boga,4e ne sa kato teb....ni6to pove4e ne bih dobavila...
    ina4e po temata...podkrepqm mahaneto s pinsetka...

м ... по едно време бях видял сестра ми да влачи некви кремове у нас ... май нещо депилиращ крем ли,ддз кво точно беше (вие момичетата май сте по-на ясно) та ... мисълта ми е с такъв крем няма ли да е по-безопасно? вместо с тая бръсначка да земе там да си резнеш трътката

Guest
    ААА, balistic_007 , това с трътката ме разби Иначе да, в аптеката се продават едни кремове, към 6 кинта бяха и с тях май е по-добре

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си