.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 60

Moderated:Защо момичетата се страхуват да правят секс?

Много се чудя защо момичетата толкова се страхуват да правят секс и толкова се дърпат. Пурво това не е нещо ло6о, второ нали целта ни е на всички да ни е хубаво и трето сигурен съм, че всяко момче иска да задоволи 1-а жена и да се представи добре. Та питам пак КАКВО ТОЛКОВА ЛОШО ИСКАМЕ ДА ВИ НАПРАВИМ ???

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилника!

Re: Moderated:Защо момичетата се страхуват да правят секс?

da ni naebete i da ni ostavite.i posle da hodite da se hvali 4e ste iz4ukali nqkoe si momi4e.i vie gledate da si napravite na vas udovolstvie a ne na momi4eto.
    ЕдНа ЖеНа Се НуЖдАе оТ 4 ЖиВоТнИ-
    ЯгУаР В ГаРаЖа, ЛиСиЦа В ГаРдЕрОбА, ТиГъР В ЛеГлОтО И МаГаРе КоЕтО Да ПлАщА За ВсИчКо ТоВа!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Момичетата ги боли и кървят. това всички момичета го знаят. не винаги е така, но в повечето случаи. и ти няма да изгаряш от желание да правиш нещо, от което знаеш, че ще кървиш и ще има болка. А също и това, което каза mi6lenceto9. Съгласна съм с нея.

Не ме разбрахте. Не говоря да спиш с девствена, а по принцип. Когато сте правили секс от 2-3 години и на вас ви е хубаво, а ние се опитваме да ви свалим, да правим секс за да ви стане хубаво (както и на нас де). Просто си доставяме взаимно удоволствие, а вие си го отказвате. Питам защо.

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Повечето жени се притесняват от факта, че могат да бъдат изоставени, както споменаха другите момичета преди мен. Пък и не можеш да правиш секс с всеки, който ти харесва по простата причина, че веднага ще ти тръгне име, а може и сама да се чувстваш по този начин.
    Собственост на Canis_Dirus

Цитирай Първоначално написано от 8412
    Не ме разбрахте. Не говоря да спиш с девствена, а по принцип. Когато сте правили секс от 2-3 години и на вас ви е хубаво, а ние се опитваме да ви свалим, да правим секс за да ви стане хубаво (както и на нас де). Просто си доставяме взаимно удоволствие, а вие си го отказвате. Питам защо.
    Ще ти кажа защо поне от моя гледна точка. За да не ни мислитв за толкова лесни. Ще правим секс, всичко ще е окей и утре въпросното момче ще каже "Пф, какъв парцал е*ах снощи..веднага ми се пусна".
    Примерно...

По същата логика и 1-а жена може да каже същото. Какъв парцал ебах снощи. Според мен проблема идва от това че жената е прекалено пасивна в секса (въобще не участва) и мъжът е този който ебе и се поти и на края няма грам благодарност, защтото като се саберете с приятели казвате тоя е ебти слабия лзбовниаик. А ние правим всичко възможно да се представим най-добре. Неблагодарна работа.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_
    Ще ти кажа защо поне от моя гледна точка. За да не ни мислитв за толкова лесни. Ще правим секс, всичко ще е окей и утре въпросното момче ще каже "Пф, какъв парцал е*ах снощи..веднага ми се пусна".
    Примерно...
    ако наистина така мислиш, значи си парцал, който заблуждава себеси и останалите

По същата логика и 1-а жена може да каже същото. Какъв парцал ебах снощи. Според мен проблема идва от това че жената е прекалено пасивна в секса (въобще не участва) и мъжът е този който ебе и се поти и на края няма грам благодарност, защтото като се саберете с приятели казвате тоя е ебти слабия лзбовниаик. А ние правим всичко възможно да се представим най-добре. Неблагодарна работа.
    Глупости!
    Не сме толкова пасивни. Естествено случвало ми се е само да си лежа и да мъркам доволно, но само когато наистина адски много ме мързи. По принцип не е така.

Глупости!
    Не сме толкова пасивни. Естествено случвало ми се е само да си лежа и да мъркам доволно, но само когато наистина адски много ме мързи. По принцип не е така.
    ok, а защо тогава жените не хванат и да изчукат някой мъж. Това съм го вижал 1 най-много 2 пъти. Жена да свали мъж, да го изчука и да го зареже?

Глупости!
    ok, а защо тогава жените не хванат и да изчукат някой мъж. Това съм го вижал 1 най-много 2 пъти. Жена да свали мъж, да го изчука и да го зареже?

Правила съм го веднъж и ми допада, но повечето жени го смятат за курвенско. Пък и не е толкова лесно. Понякога не ни стиска.. дори и да го искаме.

Guest
    _Cuddly_, какво им се връзваш? Те просто се опитват да си вдигнат шансовете за следващия път, тъй като предишния не им се е отворил парашута.

Деца, момчета и момичета, за всичко сте си виновни вие самите - за хубавото и за лошото. Щом не се е получило, погледни се в огледалото и виж къде ти е проблемът на теб.

Независимо дали си грозен, хубав, дебел, слаб на жените им трябва само 1. Да ги убедиш че ти си мъжа на живота им. Всеки знае че за жените външната красота не е от особено значение. Важно е да я спечелиш като приятел, като човек на който може да рачита. И все пак нали знаете че лубовта на жените минава през ушите. Ако успееш да я убедиш че ти си човека на който трябва да му лапне пишката няма да имаш никакви проблеми.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Много смени посоката на темата. Няма лошо жената да е активна. В повечето случаи обаче не се даваме лесно, за да ни опознаете. никой не иска да се чувства като употребен парцал...........аз поне не искам.

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    _Cuddly_, какво им се връзваш? Те просто се опитват да си вдигнат шансовете за следващия път, тъй като предишния не им се е отворил парашута.

Деца, момчета и момичета, за всичко сте си виновни вие самите - за хубавото и за лошото. Щом не се е получило, погледни се в огледалото и виж къде ти е проблемът на теб.
    Хайде, поемам вината и за този пост.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Много смени посоката на темата. Няма лошо жената да е активна. В повечето случаи обаче не се даваме лесно, за да ни опознаете. никой не иска да се чувства като употребен парцал...........аз поне не искам.
    Аз пък искам. Много ще ми е хубаво ако ме "употребяват" по този начин. И мисля че всички момчета бихме се радвали на такъв вид употреба.

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Независимо дали си грозен, хубав, дебел, слаб на жените им трябва само 1. Да ги убедиш че ти си мъжа на живота им. Всеки знае че за жените външната красота не е от особено значение. Важно е да я спечелиш като приятел, като човек на който може да рачита. И все пак нали знаете че лубовта на жените минава през ушите. Ако успееш да я убедиш че ти си човека на който трябва да му лапне пишката няма да имаш никакви проблеми.
    Като знаеш толкова, какво се оплакваш? Хаайде, хем били лесни за убеждение, хем не пускали. Как става този номер? Всеки може да си хване пикла.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Пиклите са амо преходни. Те са като тренировка за голямото представление. Като се научиш да ти връзват пиките вече минаваш на next level, а там е истинската игра.

показно

Да, бе, викаш не ме интересува как изглежда партньорът ми?!
    Осъзнай се.. пък и ако искам да прекарам само една нощ с него за какво ми е да го опознавам. Не желая да ми бъде приятел, нито да ми се обяснява в любов. Даже по-скоро бих избягала от такъв човек.

Да но нали досега говорихме че е много трудно да се навиете само за 1-а нощ. А и е много по-лесно да преспиш с човек на когото имаш доверие. Аз говорех че трябва да ви спечелим доверието и да се представим за това от което имате нужда в момента.

Да но нали досега говорихме че е много трудно да се навиете само за 1-а нощ. А и е много по-лесно да преспиш с човек на когото имаш доверие. Аз говорех че трябва да ви спечелим доверието и да се представим за това от което имате нужда в момента.
    Това си е вече подло. Да лъжеш, за да вкараш мадама в леглото.

Аз обичам секса за една нощ, но смятам, че това не трябва да става практика.
    Ох, обърках се вече...

NE BI TRQBVALO DA TE E STRAX OT 1VIQ PAT.MOJE TQ DA NE ISKA O6TE DA NE E GOTOVA NO DA E STRAX NE MISLQ PONE MEN NE ME BE6E STRAX.MOJE BI ZA6TOTO E S PODXODQ6TIQ 4OVEK KOITO TE RAZBIRA I TI SI GOTOVA ZA NEGO I TOI TI E DOKAZAL 4E TE OBI4A.NE NI E STRAX MOMI4ETATA SAMO 4E NQKOI SI MISLQT SQ KATO LEGNA S NEGO NA DR DEN TOI 6TE ME OSTAI I 6TE RAZPRAVQ NA VSI4KI ZA MEN. I TAKA

Guest
    Za6to li,za6toto ako ti spi6 s 30 momi4eta 6te si bati pi4a,deto neznam si kolko gi e minal i e uspql da gi svali i e velikiq playboy,i vsi4ki mu se vazhi6tavat edva li ne.
    A ako edno momi4e spi s 10 mom4eta ve4e e nai-golqmata kurva,koqto vseki moje da q ima stiga da si poiska i q izkarvat parcal i kvo li o6te ne!
    Zamisli se nad tova,ot kogo e tragnalo i si otogovori na vaprosa!

Фен
    Град
    Sofia
    пич,женска им работа,такива са си,иначе вярно е някво несправедливо - ние мъжете свършваме цялата черна работа а за жените само хубавата част без много труд (ако може така да се нарече) - ние ги сваляме,в секса само ние се потим повечето дори и не помръдват само дават гъзината (имаше 1 момиче дето цяла вечер само аз се морих,а тя само си лежеше и на другия ден тя имаше мускулна треска а аз не и много я базиках ) ма кво да ги правиш такива са си - жени,аз вече свикнах с тая малка несправедливост .
    sam ne moga :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си