- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- az q haresvam tq haresva drug
zdr haresvam edno momi4e. tq e 9 klas . no razbrax 4e tq haresva nqkakav drug ( student) dali imam 6ans s neq ili ne? prosto nz kvo da pravq
Ее.. то не може просто да кажем "имаш шанс" или "нямаш" зависи от много неща ! Познавате ли се? Приятели ли сте поне? Ти кой клас си? Въобще.. не виждам начин да ти помогнем.. освен ако м/у нас няма и някой екстрасенс..![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
ab mn qsno
4e imash shans s neq vinagi ima takuv.. prosto budi si priqtel s neq sblujete se ala bala govorete si i.........
Чекай да фърла един боб и ще ти кажа
mi i az sam 9 klas su6to. priqteli sme . poznavame se ot skoro. i mn q haresvam
Emi govori s neq nie edva li 6te mojem da ti kajem dali ima6 6ans..Pitai q sam ...Yspeh!!)
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
Ne si gubi vremeto v opiti da razberesh dali imate shans,zaebi q ima drugi;]Първоначално написано от tctct
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Ми разкажи малко за взаимоотношенията ви. То така как да разберем имаш ли шанс нямаш ли. Само ще ти кажа не се отказвай всеки нов миг е нов шанс. Това че харесва друг незначи че неможе да си промени мнението.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Tc,vseki mig v koito se luje che moje da stane neshto uvelichava s chasove sled tova tugata pri losh kraiПървоначално написано от Iv4eTy
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!