- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Vazbujdat li vi
iskam da vi pitam dali piercingite vi vuzbujdat po mujkoto(jenskoto) tqlo dori i tiq koito ne se vijdat tolko 4esto![]()
не, и мисля че няма да ми хареса ако чукам мацка с обица на клитора. Но знае ли човек ?
повече бих се възбудил, ако на момичето с пиърсинг й забия една брадва в главата и ми духа с нея! много ще се възбудя!Първоначално написано от Анонимко
На мен пиърсите ми харесват. Имам два - на езика и на пъпа.
Бих се израдвала на мъж с пиърсинг.
Собственост на Canis_Dirus
А НА ЕДИН ШИШ В ОКОТО ТИ БИЛИ СЕ ЗАРАДВАЛА?Първоначално написано от _Cuddly_
Вежда и език - нямам нищо против.
Пъп или нос - пак съм готов.
Ама с много железария става само за пусия.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Не ме възбуждат, по мъжкото тямо бих мога да преживея пиърсинг само на ушите - но другите места ми се струват неприятни и неестетични.
Все ми е тая, стига да се ч*ка добре
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Да,но в рамките на готиното не няква пънкарака с 10кг желязо!
mn.zle.kak.da.ta.vazbuti.takoa.neshto.ujas
mi ako e na efektno mqsto i e samo 1 ili 3 nai mn-e ok,ama pove4e..daje se otvra6tavam
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
не
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Обичките на пъпчето и носът са много секси, но само и единствено на секси девойкитете просто ги допълват по някакъв начин. Относно тези на езикът и на клитора - просто доставят по голямо удоволствие
За мъжете...на езикът мисля че е достатачно и евентуално нещо лъщящо на ушите![]()
Всички маймуни искат да са на клона, ама триона е в менее!!!
Еми аз имам на пъпа и не съм говорила с моя приятел дали му харесва,хо преди да се пробия го попитах и той ми каза да си го пробия,мисля че му харесва![]()
Не съм надута,а просто съм разглезена
с пийрсинг на езика е супер за момиче!!! правят по добри свирки ... МНОГО ПО ДОБРИ![]()
Ako iska6 da vampirqsa6 ela i poseti novata online igra.... link>> http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=17214
Сериозно?Първоначално написано от DarKen
Собственост на Canis_Dirus
Аз удобрявам само на пъпчето и на езичето , другаде не![]()
Aха. А аз като си сложа новите маратонки и мога да скачам два метра нависоко, щото са Найки.Първоначално написано от _Cuddly_
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Не ми допада.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
че ми харесват,да ама чак да ме бъзбуждат,не бих казала,еее ся за някой по-первезен татос друго бих казала
vednush spah s edna takva koqto imashe obica na ednoto zarno
i bez da se zamisloq i drupnah silno obecata i i se cepna zarnoto no neznam zashto go napravish no bez da se zamislq neshto mehani4no i sega kat si haresvam nqkoq tova e purviq vaprso koito pitam
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата