- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- приятелката ми ме заряза!
каза ми, че съм педал, щото отказах да й купя една блузка! Иначе всичко, каквото е поискала, съм й го купувал! дали ме е зарязала заради парите или защото съм й противен?
Зарязала те е, защото е тъпа кучка. Не я мисли. Ще си намери някой, който ще и върви по свирката - някой по-голям идиот от нея.Първоначално написано от гомзо_16
Темата не е за този раздел.
А ЖЕЛАЕШ ЛИ, щОМ ДАВАШ ТАКИВА СЪВЕТИ, ДА ЗАРОВИШ ГЛАВАТА СИ В МЪДЯТА МИ?Първоначално написано от Ани
Не, благодаря. Кажи и ти мнението, аз съм казала, че съм 100% права. Изказваш се тъпо, защото не си съгласен с мен и се мислиш за много велик. Хич не ме кефят такива като теб.Първоначално написано от ricky_martyn
a be ti si bil golqm 6ef be! mnogo mrazq takiwa lainca kato tebe!Първоначално написано от ricky_martyn
щЕ ТИ РАЗБИЯ ТЪПАТА ГЛАВА И щЕ КЪРВИШ КАТО ПРАСЕ!Първоначално написано от wankata_86
Ау, колко сме отворени по нета!Първоначално написано от ricky_martyn
6te ti otreja topkite i 6te ti gi zawra otzad! 6ta smaja, bokluk!Първоначално написано от ricky_martyn
6e ti izkormq 4erwata prez 4erwiwata usta i 6te gi zawra na maika ti w guzeca!Първоначално написано от wankata_86
щЕ ТЕ ПОМЕЛЯ В ГЛАВАТА И БЛАТНИ ЧЕРВЕИ щЕ ИЗЛЯЗАТ ПРЕЗ ОЧИТЕ И ПРЕЗ НОСА ТИ!Първоначално написано от ricky_martyn
6te ti naboda surceto na kol, a s glawata ti 6te igraq furbol!Първоначално написано от wankata_86
da pukne6 dano, da eba twoita mamica mrusna!Първоначално написано от ricky_martyn
щЕ ТИ ОТКЪРТЯ СЛИВАТА С БОЗДУГАН и ще ТИ ОТРЕЖА ХУЯ!Първоначално написано от wankata_86
EIIIIIIIII IZOB6TO VE4E NE SI Q SLAGAI TQ NE TE ZASLUJAVA,NQKVA SMOTANA KU4KA I DA TE OSTAVI ZA TAKOVA NE6TO OZNA4AVA 4E IZOB6TO NE E IZPITVALA CUVSTVA KAM TEB IMA I DR KOITO 6TE TI CELUVAT KRAKATA TAKA4E TQ NE E POSLEDNATA![]()
щЕ ТИ ОТКЪРТЯ СЛИВАТА С БОЗДУГАН и ще ТИ ОТРЕЖА ХУЯ![/quote:5311dacd14]ВСЕКИ ДЕН щЕ СИ НАБИВАМ ЧЕКИЯ НА ГРОБА ТИ!Първоначално написано от ricky_martyn
Защо те е оставила?Миличък твойто пр-ка е от типа"или ми купи или чао".
Заеби я!
щЕ ТИ ОТКЪРТЯ СЛИВАТА С БОЗДУГАН и ще ТИ ОТРЕЖА ХУЯ![/quote:47d2c1a529]ВСЕКИ ДЕН щЕ СИ НАБИВАМ ЧЕКИЯ НА ГРОБА ТИ![/quote:47d2c1a529]Първоначално написано от wankata_86
ustata na maika ti 6te stane ob6testwen kenef!
щЕ ТИ ОТКЪРТЯ СЛИВАТА С БОЗДУГАН и ще ТИ ОТРЕЖА ХУЯ![/quote:aee5616eb1]ВСЕКИ ДЕН щЕ СИ НАБИВАМ ЧЕКИЯ НА ГРОБА ТИ![/quote:aee5616eb1]Първоначално написано от ricky_martyn
ustata na maika ti 6te stane ob6testwen kenef![/quote:aee5616eb1]a puk twoqta maika 6te mi lije podmudieto pred ba6ta ti!
щЕ ТИ ОТКЪРТЯ СЛИВАТА С БОЗДУГАН и ще ТИ ОТРЕЖА ХУЯ![/quote:cd20db5225]ВСЕКИ ДЕН щЕ СИ НАБИВАМ ЧЕКИЯ НА ГРОБА ТИ![/quote:cd20db5225]Първоначално написано от wankata_86
ustata na maika ti 6te stane ob6testwen kenef![/quote:cd20db5225]a puk twoqta maika 6te mi lije podmudieto pred ba6ta ti![/quote:cd20db5225]predi towa 6te ti napulnq guza sus sperma
щЕ ТИ ОТКЪРТЯ СЛИВАТА С БОЗДУГАН и ще ТИ ОТРЕЖА ХУЯ![/quote:c762cc9ef5]ВСЕКИ ДЕН щЕ СИ НАБИВАМ ЧЕКИЯ НА ГРОБА ТИ![/quote:c762cc9ef5]Първоначално написано от ricky_martyn
ustata na maika ti 6te stane ob6testwen kenef![/quote:c762cc9ef5]a puk twoqta maika 6te mi lije podmudieto pred ba6ta ti![/quote:c762cc9ef5]predi towa 6te ti napulnq guza sus sperma[/quote:c762cc9ef5]edin 4uk w glawata i 6te izpowru6ta6 wsi4kata muzga na maika si!
щЕ ТИ ОТКЪРТЯ СЛИВАТА С БОЗДУГАН и ще ТИ ОТРЕЖА ХУЯ![/quote:dc1fc87497]ВСЕКИ ДЕН щЕ СИ НАБИВАМ ЧЕКИЯ НА ГРОБА ТИ![/quote:dc1fc87497]Първоначално написано от wankata_86
ustata na maika ti 6te stane ob6testwen kenef![/quote:dc1fc87497]a puk twoqta maika 6te mi lije podmudieto pred ba6ta ti![/quote:dc1fc87497]predi towa 6te ti napulnq guza sus sperma[/quote:dc1fc87497]edin 4uk w glawata i 6te izpowru6ta6 wsi4kata muzga na maika si![/quote:dc1fc87497]6te ti wgradq wibratora na ba6ta ti otzad, 4e da use6ta6 winagi analnata trupka!
щЕ ТИ ОТКЪРТЯ СЛИВАТА С БОЗДУГАН и ще ТИ ОТРЕЖА ХУЯ![/quote:7441fd84cd]ВСЕКИ ДЕН щЕ СИ НАБИВАМ ЧЕКИЯ НА ГРОБА ТИ![/quote:7441fd84cd]Първоначално написано от Анонимко
ustata na maika ti 6te stane ob6testwen kenef![/quote:7441fd84cd]a puk twoqta maika 6te mi lije podmudieto pred ba6ta ti![/quote:7441fd84cd]predi towa 6te ti napulnq guza sus sperma[/quote:7441fd84cd]edin 4uk w glawata i 6te izpowru6ta6 wsi4kata muzga na maika si![/quote:7441fd84cd]6te ti wgradq wibratora na ba6ta ti otzad, 4e da use6ta6 winagi analnata trupka![/quote:7441fd84cd]priberi klitora na maika si ot zemqta!
щЕ ТИ ОТКЪРТЯ СЛИВАТА С БОЗДУГАН и ще ТИ ОТРЕЖА ХУЯ![/quote:af7ee6dd7a]ВСЕКИ ДЕН щЕ СИ НАБИВАМ ЧЕКИЯ НА ГРОБА ТИ![/quote:af7ee6dd7a]Първоначално написано от wankata_86
ustata na maika ti 6te stane ob6testwen kenef![/quote:af7ee6dd7a]a puk twoqta maika 6te mi lije podmudieto pred ba6ta ti![/quote:af7ee6dd7a]predi towa 6te ti napulnq guza sus sperma[/quote:af7ee6dd7a]edin 4uk w glawata i 6te izpowru6ta6 wsi4kata muzga na maika si![/quote:af7ee6dd7a]6te ti wgradq wibratora na ba6ta ti otzad, 4e da use6ta6 winagi analnata trupka![/quote:af7ee6dd7a]priberi klitora na maika si ot zemqta![/quote:af7ee6dd7a]otiwai da duha6 na ba6ta si w kenefa za pari
![]()
![]()
![]()
Като движите скрола нагоре-надолу се получава много интересен ефект с тия цитати :Р
Темата плаче за модериране.
По питането на момчето - имаш си (по-точно имал си си и ,повярвай ми, за твое добро е това минало време) една малка глупачка, която определено се е мотала с теб, защото й купуваш това, което си поиска.
Радвай се, че повече няма да хвърляш пари по нея.
щЕ ТИ ОТКЪРТЯ СЛИВАТА С БОЗДУГАН и ще ТИ ОТРЕЖА ХУЯ![/quote:1b5fbb9d7a]ВСЕКИ ДЕН щЕ СИ НАБИВАМ ЧЕКИЯ НА ГРОБА ТИ![/quote:1b5fbb9d7a]Първоначално написано от ricky_martyn
ustata na maika ti 6te stane ob6testwen kenef![/quote:1b5fbb9d7a]a puk twoqta maika 6te mi lije podmudieto pred ba6ta ti![/quote:1b5fbb9d7a]predi towa 6te ti napulnq guza sus sperma[/quote:1b5fbb9d7a]edin 4uk w glawata i 6te izpowru6ta6 wsi4kata muzga na maika si![/quote:1b5fbb9d7a]6te ti wgradq wibratora na ba6ta ti otzad, 4e da use6ta6 winagi analnata trupka![/quote:1b5fbb9d7a]priberi klitora na maika si ot zemqta![/quote:1b5fbb9d7a]otiwai da duha6 na ba6ta si w kenefa za pari[/quote:1b5fbb9d7a]az ne sum kato tebe ili maika ti! ne mi dawai primeri ot li4niq si pederastki jiwot!