.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Наистина нз кво да прая.. :(

Абе хора нз кво да прая...Ся ще ви разкажа набързо..начи в момента ходя с едно момче,на което супер много държа и май го обичам...непрекъснато сме заедно..почти не пропускаме ден в който да не се видим..яко ми е с него,ама от време на време имам чувството,че на него мн мн не му пука за мен макар че често ми казва колко мн ме обича..нз той май си е и такъв..но проблема не е само това...един от най-дорбите му приятели ме харесва и аз също не съм напълно безразлична към това..не мога да се разбера дори сама..като го видя/приятеля на моя приятел/и изпитвам някви мн странни чувства...той ми е един от най-добрите приятели бих казала дори най-добрия обаче понякога имам чуството,че искам да ми е нещо повече от приятел,ама като се замисля не искам да оставям и приятеля ми защото и него обичам..нз какво да правя..мн странно се чуствам..а и знам че не обичам и 2та..просто не мога да разбера кои от тях да избера...
    Не съм спряла да обичам .., спрях да го показвам ..!

Guest
    Купи си бронежилетка и кажи това на приятеля си.

Мразя такива като теб.

И аз бях в подобна ситуация , но послушах някой хора от форума.И аз като тебе харесвах негов приятел , но се замислих.Знаех , че ако му го кажа , ще го нараня , също и ако се разделим.Затова първо се изясних с себе си и това какво чувствам и тогава реших какво да правя - а именно да остана с приятелят ми.Ако толкова го обичаш - остани с него.Можи би това с неговия приятел е нещо временно , което обаче те води към мисълта да скъсате.Недей , рано или късно ще го забравиш (приятелят МУ) Ако го искаш , ще успееш.Това е моат съвет.Успех

еми сж че не ти харесват такиа като мен,ама ги има бая а и не моа да да се променя..и както и да е..може би наистина трябва да му кажа обаче ще се скарат мн сериозно с неговия приятел..и не само че ще се скарат ми и до по сериозно неща може да се стигне,а аз не искам да си има проблеми зарди мен..!

Мс мн BebeTooOoo май това ще е най-добрия вариянт

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    Прави впечатление това,че много често използваш "май" ,което лично на мен ми говори,че ти не че си объркана,а просто незнаеш какво искаш.Замисли се и нещата ще придобият по ясен вид за теб
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Guest

mm tfa e gadno..... i ujasno i na mene mi se e slu4valo...No nakraq stana taka 4e i moqt se vlubi v priqtelkata mi ii az mu kazah 4e haresvam negoviq priqtel ii skusahme i toi trygna s nai dobrata mi priqtelka a az s negoviq nai dobur priqtel...xaxa oburkana istoriq
    винаги има две мнения .. -моето и грешното ..

Мега фен Аватара на koalka
    По-добре остани с приятеля ти.Към него изпитваш по-силни чувства, а това може би е просто моментно увлечение.Не си струва да си разваляш връзката.

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Оо не прави грешката да тръгваш с най-добрия си приятел! Правила съм я тая грешка не само с 1! После нищо няма да е както преди... Я си стой при гаджето, нали каза, че го обичаш
    Let The BEAT Control Your Body

Град
    40 Miles from the Sun
    Виж ся,говори с гаджето си и зарежи приятелят му - просто те радва,че те харесва.Спокойно.

мерси на всички супер мн за съветите...те сега и двамата са на море и така хем ще имам време да си почина от всичко и да си помисля,но като прочетах тия коментари и се замислих и реших,че както казахте не трябва да си разваляме приятелството, а и сега съм сигурна,че обичам приятеля си.. : )

...поредното доказателство че момичетата не знаят какво искат...
    You think it's cool and all is fine
    Now is the day when you pay, this is my time
    I feel for you nothing but pain
    I am what you will be, you are dying in me
    I love you, I hate you, I miss you...

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Parvo razberi kakvo iska6 i si izqsni ne6tata v glavata

Мега фен Аватара на sasha_90
    Незнаеш какво искаш-това ми направи впечатление.Помисли какво искаш и тогава "избирай".

rosu
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от BebeTooOoo
    И аз бях в подобна ситуация , но послушах някой хора от форума.И аз като тебе харесвах негов приятел , но се замислих.Знаех , че ако му го кажа , ще го нараня , също и ако се разделим.Затова първо се изясних с себе си и това какво чувствам и тогава реших какво да правя - а именно да остана с приятелят ми.Ако толкова го обичаш - остани с него.Можи би това с неговия приятел е нещо временно , което обаче те води към мисълта да скъсате.Недей , рано или късно ще го забравиш (приятелят МУ) Ако го искаш , ще успееш.Това е моат съвет.Успех

Напълно съгласна

Цитирай Първоначално написано от Flame_guardian
    Абсолютно да! Ако си мислиш, че на теб ти е трудно мога да ти кажа, че не можеш да си представиш какво ще му е на авера ти като разбере...
    The world is full of fallen angels... I'm one of them!

rosu
    Guest
    Ами ако наистина си "фукличка" едва ли някое момче ще те хареса Това беше шегичка

Мега фен
    Град
    София
    Хаха мога да ти дам само един съвет-эарежи ги всички и остани сама.Просто не энаеш какво искаш,тогава к`ъв е смисъла другите да страдат эаради тъпотията ти (с иэвинение)?
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    пЛоВдИв
    абе стой си с гаджето и тва е...
    DoN't ToUcH Me...YoU DoN't KnOw Me

Цитирай Първоначално написано от Flame_guardian
    Не е вярно! Някои от нас знаят какво искат,но не го намират лесно..

По темата:
    ПОставам се на твое място и моята реакция щеше да ги отрежа и двамата. Трябва ти време за размисъл.Постави се на мястото на единия,после на другия и накрая на своето.

PS:Добре ли ще ти е,ако се скарат заради теб?
    I'm wishing on a star,
    to follow where you are.
    I'm wishing on a dream,
    to follow what it means....

Цитирай Първоначално написано от koalka
    По-добре остани с приятеля ти.Към него изпитваш по-силни чувства, а това може би е просто моментно увлечение.Не си струва да си разваляш връзката.
    съглсна съм
    just a kid۵

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си