- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Гризане на нокти..
Ми аз не си гриза ноктите, но понякога си разранявам кожичката на десния палец ... някак си![]()
![]()
I'll be all you need and more ...
nqmam tozi navik![]()
в момента правя това..![]()
Pri Seksa e kato pri kartite. Ako nqmate dobyr partnior trqbva da imate dobra ryka!
аз не си ги гриза, но има един от класа ми, който си смуче кожичките, които са на ставите на пръстите... много го ебаваме за това![]()
![]()
![]()
Impossible is Nothing...
Искам само да те питам какво слагаш че... За сажеление и аз имам този навикПървоначално написано от ninsy
Искам да спра ама нещо не мога... Аз съм си нервак по рождение и ддз.. .Да ги пръскам с някакав спреи дето стават горчиви както при бебетата ли или...
![]()
Имам навика да си гриза и кожичките и ноктите, което не е голяма гордост за мен!!!!!нО СЕГА СЕ ОПИТВАМ ДА СЕ ОТКЖА ОТ ТОВА , защото вече е време да спра.Лакирвам се редовно и така избягвам да си гриза ноктите , а за кожичките: когато не гриза ноктите не гриза и кожичките.И дуржа далече ръцете от устата си!!!!
разли4но е да си гризеш ноктите и кожи4ките
Да и то много често...
имах този проблем от както се помня
опитвах се .юда спра да ги гриза ама не става -пусна ги и почвам пак ,когато нещо се издразня или пък съм под напрежение почвам пак
мн пъти но нищо не става...(пристрастяваш се към това)
и преди няколко месеца реших да поробвам пак с голямо желание....и край ...гледах ги ,точих зъби ама се здържам...така и спрях ..и като се сетя сега какви вируси имаа под ноктите...ужас ...мн ми е гнусно като се сетя..
Никога не съм си гризала ноктите или кожичките. Изглежда много гадно отстрани и ноктите ти не приличат на нищоИ е ужасно вредно и не хигиенично
![]()
imaxme edin ot predniq klas koito kato si xvaneshe nokytq i napravo celiq go drbpvashe , ama ne samo do kojata ami sichkoto do kraq i otdolu ostavashe samo koja. Beshe ujsano![]()
![]()
Pri Seksa e kato pri kartite. Ako nqmate dobyr partnior trqbva da imate dobra ryka!
i az predi si grizah noktite no otviknah ve4e![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
v interes na istinata .. ne gi grizanoo gi 4oplq.. nai 4esto s pergel.. ili s neshto ostro.. ako nqmam n6 pod ruka i s nokti stava :P detski navik no .. imam go
nai dobriq mi fr sushto
idvashe na daskalo s nqkvi lepenki po prustite samo i samo da ne se 4opli :P az nqmam mn`golqmo jelanie da spra taka 4e oshte ne sum vzela merki
![]()