.

Виж резултатите на анкетата: Гризете ли си кожичките около пръстите

Гласували
55. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

30 54,55%
  • не

25 45,45%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38

Град
    Somewhere of the middle of nothing ...
    Ми аз не си гриза ноктите, но понякога си разранявам кожичката на десния палец ... някак си
    I'll be all you need and more ...

nqmam tozi navik

в момента правя това..
    Pri Seksa e kato pri kartite. Ako nqmate dobyr partnior trqbva da imate dobra ryka!

аз не си ги гриза, но има един от класа ми, който си смуче кожичките, които са на ставите на пръстите... много го ебаваме за това
    Impossible is Nothing...

Цитирай Първоначално написано от ninsy
    не не си ги гриза ,ако имам такива слагам едно спецялно за да омекнат и ги махам
    Искам само да те питам какво слагаш че... За сажеление и аз имам този навик Искам да спра ама нещо не мога... Аз съм си нервак по рождение и ддз.. .Да ги пръскам с някакав спреи дето стават горчиви както при бебетата ли или...

Фен
    Град
    България
    Имам навика да си гриза и кожичките и ноктите, което не е голяма гордост за мен!!!!!нО СЕГА СЕ ОПИТВАМ ДА СЕ ОТКЖА ОТ ТОВА , защото вече е време да спра.Лакирвам се редовно и така избягвам да си гриза ноктите , а за кожичките: когато не гриза ноктите не гриза и кожичките.И дуржа далече ръцете от устата си!!!!

разли4но е да си гризеш ноктите и кожи4ките

Да и то много често...

Guest
    имах този проблем от както се помня
    опитвах се .юда спра да ги гриза ама не става -пусна ги и почвам пак ,когато нещо се издразня или пък съм под напрежение почвам пак

мн пъти но нищо не става...(пристрастяваш се към това)
    и преди няколко месеца реших да поробвам пак с голямо желание....и край ...гледах ги ,точих зъби ама се здържам...така и спрях ..и като се сетя сега какви вируси имаа под ноктите...ужас ...мн ми е гнусно като се сетя..

Никога не съм си гризала ноктите или кожичките. Изглежда много гадно отстрани и ноктите ти не приличат на нищо И е ужасно вредно и не хигиенично

imaxme edin ot predniq klas koito kato si xvaneshe nokytq i napravo celiq go drbpvashe , ama ne samo do kojata ami sichkoto do kraq i otdolu ostavashe samo koja. Beshe ujsano
    Pri Seksa e kato pri kartite. Ako nqmate dobyr partnior trqbva da imate dobra ryka!

i az predi si grizah noktite no otviknah ve4e
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

v interes na istinata .. ne gi griza noo gi 4oplq.. nai 4esto s pergel.. ili s neshto ostro.. ako nqmam n6 pod ruka i s nokti stava :P detski navik no .. imam go nai dobriq mi fr sushto idvashe na daskalo s nqkvi lepenki po prustite samo i samo da ne se 4opli :P az nqmam mn`golqmo jelanie da spra taka 4e oshte ne sum vzela merki

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си