- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Letni Flirt4eta
ta na4i,vakanciqta po4va sled 2 dena i iskam da mi dadete nqkoe savet4e,predlojenie i tn.kajete kfo 6a praite vie prez vaka da obmenime malko opit.az sam ot pld,kajete nqkfi mesta(zavedeniq i tn),kadeto da staa kupona,flirt4eta,piene i tn.9 klas sam,za tfa pitam za nqkfi mesta kadeto ne iskat godini.i sa6to,kadeto da sa zapoznaq s nqkoe momi4e i tn.mersi,predvaritelno![]()
xaxa amii tova lqto osven 4e 6te fliryvam i 6te se zaribqvam..6te otmu6avam na nqkolko mom4enca![]()
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
Дара ду дам ... Митреле , Митреле![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
abee golqm kupon 6te e tfa lqto diskoteki kupon4eta ala bala xaxax
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
abe 6e piq bira,6e pu6a cigari,6e se zaribqvam..abe hubavo 6te e
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
В Пловдив много рядко може да влезеш в някое заведение без проблеми, осфен ако нямаш връзки и мнооооооого познатиПървоначално написано от Kappa
![]()
Чат-пат в Кисс-а дават бира на непълнолетни, а алкохол не дават.
Абе, ебало си майката, ако нямаш някаква чужда лична карта на човек на 18+с който лееееееееко си приличате
![]()
Купон в момента става на бир феста. Тече от повече от 3 седмици![]()
Забавно е, стига да си с ПРИЯТНА компания и всичко е тип-топ.
Купон и в аква парка става, особено събота и неделя, защото е адски гъч от хора и демек.,. има повече хора, но въпреки всичко предпочитам да ходя делничните дни, защото е по-спокойно и няма кой буквално да ми скача върху главата във водата.
И акваленд може да посетиш. Много е лудо там.
А за дискотека.. като те гледам 9ти клас... отивай в Чака Рака на детска![]()
Сериозно! Там е бол от 11-15 пияни мацки, които си търсят гаджета. хъ-хъ-хъ.![]()
![]()
Аз.. ще си скитосвам из улиците на плд, поднових си отношенията с една приятелка, с която ще си обикаляме България с нейния пич..
Само зора ми е за дискотеките на морето....
Иначе тука в Пловдив, добри заведения са Makalali, Мармалад, House club Plazma, Night club Phobia, + кръчмите Верона, Чифлика, Даяната.. общо взето всичко що е по центъра. Иначе си ги има и забутаните квартални заведения, в които е по-спокойничко и по-приятничко, ама те май са само когато си с половинка![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ххаха иди в някое по елитно заведение,дискотека,на басейна...абе където и да идеш ако си с весела компания ще си направите купона,а за момичетата...просто като ти хареса някоя независимо къде иди и се запознай с нея и такам....![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
Супер темаЗначи аз хода на фитнес има една много яка мацка как да я заговора
Аз съм на 17 тя е на 15
иди и я попитай да ти помогна ли с нещо..или пък й направи някой комплимент колко добре изглежда...или просто иди и се запозанй с неяПървоначално написано от Анонимко
![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
a v Summer Place godinki iskat li,6toto seki prikazva razli4no.i nqkoi znae li kade moa da vida programata im?
Толкова ли нямаш познати, които ходят там, за да ги питаш и да разознаеш?Първоначално написано от Kappa
Във фонтана на главнатав тия жеги ...ни възраст ни пол щи искат
![]()
![]()
E брато как...отиваш питаш я по колко серии прави...спазва ли диети...завърти го около фитнеса...после по-лично...и накрая заебаваш фитнеса и опознаваш мацката...Първоначално написано от Анонимко
qkooooo i az mnoo se kefq 4e lqtoto doide. az 6e si go napraa super za vas nz![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
e pa q spodeli kak,da nau4ime ne6to i nie :P