Zdr na vs. Az sam edno ot4aqno momi4e.Veche ot nqkolko sedmici si nqmam priqtel,zashtoto ne moga da zabravq posledniq. Izplakah si o4ite po tova mom4e,a na nego ne mu puka.Edinstvenoto koeto e pravi kato me vidi e da hvane pyrvata kurva i da q pregyrne samo i samo za go vidq. Ne iskam da me syjalqva...ne me e zarqzal,nito az nego.Prosto si kazahme 4e nqma smisal. Oba4e lubovta si kazva dumata i az ne spiram da mislq za nego.Ponqkoga se 4udq kak taka mi puka za nego,no tova e edna dylga i 6iroka tema. .............I tuk se namesva gajeto mi predi tova mom4e.Bqhme zaedno dalgo vreme,no loshoto e 4e toi e ot drug grad i tova e ujasno gadno,zashtoto naistina sme mn dale4e edin ot drug. Ot4aqna sam,zashtoto sega toi iska da se saberem...A znaete li koe e interesnoto?Kogato hodeh s tova mom4e ot drugiq grad se slu4i neshto gadno i az mn plakah za nego I bivshiq mi priqtel mi pomogna da go zabravq...a sega neshtata se obyrnaha.Az stradam za bivshiq,a po-bivshiq iska da se saberem? I tova ako ne e podigravka na sydbata...ako vobshte q ima I kakvo da pravq?