- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- гръдната ви обиколка
kolko e gradnata vi obikolka ?az sam na 16 i mi e 80 normalno li e ?
na 13 i 88![]()
i kakwo shte razberesh ot grudnata obikolka?moje da e shiroka kato tele i bez cici.. nomera na sutiena mi se wijda po-udachno zapitwane![]()
[quote="Анонимко"]i kakwo shte razberesh ot grudnata obikolka?moje da e shiroka kato tele i bez cici..
az sum takuv slu4ai-na 13 sum i grudnata mi obikolka e 93 oba4e o6te nosq samo bustie
dostata4no golqma,nesam q merila
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
еми на 14 съм(почти на 15) и ми е малко над 90(сериозно)![]()
13 години-96
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
21години - 103cm, ама съм момчеА после се смеете като някой пусне тема за размера на оная работа и му викате, че било комплексарско - къде е shizzle да ви погаврим малко сега?
Moderated by krem4et0
т.9 от Правилата на форума!
аз сега осъзнах е това е курник за лапета.... 13 годишле...леле
П.П но с добри гръдни обиколки
Ako iska6 da vampirqsa6 ela i poseti novata online igra.... link>> http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=17214
AHahah Tva me ubi dete vzemi se osuznai malko .... na 13 godini - 96 grudna obikolka ti trqq da si 100 kila brat4e za da ti e tolko .. daje da si 100 kila pak moje da ne ti e tolko na 13 godiniПървоначално написано от malkoto_sladur4e
XXXAXa Ti shte iskarash , 4e na 15..16 godini shte minesh Preslava
![]()
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
Дали е нормално?!Първоначално написано от Анонимко
При всяко момиче е различно. Зависи с каква гръдна обиколка са жените от рода ти обикновено.
а за малкото_сладурче - пффф стига си лъгала вемн се дразня така.. кой ше ти повярва, че ти е 96 см гръдната на 13 ве момиче?! И мойта не е малка, ама ти си се уляла..
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
ami na 16 (navyr6eni) sam i grydnata mi e 89sm,podgrdnata mi e 70![]()
malki sa mi zna4i..![]()
почти на 15 -87![]()
16 i polovina :d - 103
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
17 - 98sm ama... ponqkoga adski se draznq kogato mom4etata me gledat v cicite!!!! Ne e mn priqtno... osobeno ako iska6 da vpe4atli6 s ne6to drugo... um naprimer
( pri gospodina mi po istoriq btw, dekolteto e glaven faktor formira6t ocenkatane 4e se suprotivlqvam v slu4aq de...
)
axxa tuka pi6at nekvi dami po na 13i cici iskat da imat
malko sa teq s cicite
Vladoka rulzzz
неделя правя -17-обиколка-`102/104 см а твойто хич не е нормално,даже е малка.таа според вас как сам ,малки ли са или са супер мойте ?...
![]()
![]()
Vie da ne ste bratov4edki ta tolko po slugvateПървоначално написано от krasivata_luvica
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
a pod grudnata mi pokazva 72Първоначално написано от MaRiNkA_16
i mejdy drygoto na 13 kato bqh mi be6e 90 taka 4e deto ima tolkova razviti momi4eta tva 4e sme po rqdko ne e kazano 4e ne e istina.
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!