- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вашето мнение
Здравейте на всички.![]()
Пиша ви защото искам да разбера вашето мнение по въпроса,който ме тревожи![]()
Имам си приятел с когото много се обичаме.Той е правил толкова много неща за мен и толкова много пъти ми е доказвал,че ме обича,че въобще не се притеснявам от товаПроблема ми е следният,той прекалено често говори за секс пред приятелите си.И излиза така,че той е с мен заради единият секс /а аз съм сигурна че не е така
/ Говорих с него за това,че ме смущава по този начин.И той обеща,че ще се промени,но ето днес сестра му ми каза,че той вечерта и е казъл,че 'ще дойдем в къщи ще се на е*ем и след това ще излизаме,така че да си готова след тва'
(защото и тя щеше да идва с нас като излизахме.... много ми е мъчно така че излиза....
а явно той го прави несъзнателно....
а съм сигурна че го повтаря и пред останалите си приятели но вече се съобразява малко повече с мен...
Какво бихте ме посъветвали...![]()
nz kakva e va6ta obi4,no si mislq 4e toi ISKA sex s teb..moje i da te obi4a ama..
ako mn se drazni6 na tva mu dai ultimatum-ili spira da govori za tva pred dr hora ili ti go zarqzva6
tva mai e re6enie
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Поста ти ли е малоумен, ти ли си малоумна.. не знам.Първоначално написано от VerryBerry
Как това ще е решение, бе.
Просто потърпи още малко, и един ден като спомене нещо за секс, стани от масата (или там където сте) развикай му се "Абе, ти мене за единия секс ли ме имаш, писна ми от теб и от твоите приказки, неиздържам повече така.. бла бла.." и чакай да те потърси след това![]()
По-добре и по-умно е тихо да започне да го игнорира и ще се разделят. Защо трябва да е луда да прави шоу пред хората. Това са лични неща, не публични.Първоначално написано от cherinka
az bih go zarqzala...![]()
Watching the stars
Go by...
Ае, не говори глупости.Първоначално написано от VerryBerry
Нека да си на нейно място, да те видим от де смелост да го зарежеш!
i da sam na neino mqsto-pak bih go zarqzala,vednaj ve4e se oparih,vtora takava gre6ka nqma da napravq,4esna sam
Watching the stars
Go by...
Защо само се заяждаш с нея и искаш конфликт? Аман от скандалджии!Първоначално написано от cherinka
Не, но не мисли и преди, и като пише.Първоначално написано от Анонимко
Ето за това.
И ето такива хора никога не бих уважавала.
Не бих се притеснявала, ако съм сигурна в чувствата ми и той многократно ги е показвал.Такива са момчетата-между притятели обичат да говорят за секс, да обменят опит и т.н.
moje i da ne me uvajava6,az kazvam tova,koeto mislq,tova 4e ne e po tvoemy ne zna4i 4e az sam maloumna ili ne6to podobno,momi4eto samo 6te re6i kak da postapi![]()
Watching the stars
Go by...
Щом ти е доказвал, че те обича и т.н. значи е така, но просто много държи на секса![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
На мене нямаше да ми пука. Недораслите лапешняри са си такива, нали трябва да се направят на много оборотни!![]()
Let The BEAT Control Your Body
Amii toii na kakva vyzrast e?Za mom4etat e normalno da govorqt samo za tova taka 4ee pak govori s nego ili nakraq skusaite..
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
Леле, кво значение има възрастта. Не е важно на колко си, а колко си умен. Аман от простотии.Първоначално написано от sladi4ka_qni4ka