.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

gadno e da si jena
    Guest

Супер тъпо се получи..кво да праа ??

И така..преди няколко дена бях в гаджето ми нали и той ме лиза и като се прибрах установих, че цикъла още не ми е свършил..по принцип ми е 4 дена и се предполагаше, че ми е свършил вече обаче...изненада...мн малко кръв имах на прашките и се чудя преди или след кат ме лиза е станало оф.. супер тъпо ми е...нз що ама не моа го питам точно тва..и ся и аз нз закво я пускам тая тема просто да си кажете мнението да ме напсувате и така )

XxXxXaAaAaAxXxXxXaAaAaAaA
    Guest

Mi...

Ам мойто момиче първо се мисли! Ама ае споко ся нали той не се е усетил Ай и другият път бъди сигорна дали ти е свършил месечния цикъл!!!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не е казал нищо нали?Сиг не е разбрал .

Град
    na onq svqt
    ei yjas ne go pojelavam na nioi mn gadno e stanalo
    [ знам че правя правописни грешки ]

gadno e da si jena
    Guest
    ем и аз си помислих, че може да е текнало след тва ама.. знам ли.. може да не еказла нищо, за да не ми стане неудобно нещо .. нз..

Guest
    spoko,mili4ka,i na men mi se slu4i ne6to podobno.pravi mi moito mom4e frenska,posle otivam da WCto i gledam malko kruv po bikinite/daje ne sum vidqla kato me e sabli4al,golqma izcepka/ nadqvax se da ne e zabelqzal ni6to i si zamal4ax.2 dni po kusno si govorexme za ne6to i toi izvednuj iztarsva: na tebe mai v petuk ti be6e do6ul ve4e cikala ? malko se stresirax,nali razbirate,za men se polu4i gadno za6toto nz kak 6te reagira toi,no kato mu se izvinqix za gafa,toi mi kaza 4e nqma ni6to,bilo si normalno i vaob6te ne go pritesnilo,prosto za napred 6te gledame da ne se slu4va.
    taka 4e mai ne e tolkova strqska6to,skupa,taka 4e ne se filmirai kakto az napravix.moje i tvoqt priqtel da te razbere[/u]

Град
    Blondeland
    Ааааааа на него му е било милиони пъти по - гадно от колкото на теб...не ти си лизала мръсна кръв че да се оплакваш
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

az predpolagam 4e mu e bilo nepriqtno ama ne ti e kazal ..drugiq put mai 6e se durpa predi da te lije

Град
    София
    Офф не го пожелавам на никое момче тва :/
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

gadno e da si jena
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    spoko,mili4ka,i na men mi se slu4i ne6to podobno.pravi mi moito mom4e frenska,posle otivam da WCto i gledam malko kruv po bikinite/daje ne sum vidqla kato me e sabli4al,golqma izcepka/ nadqvax se da ne e zabelqzal ni6to i si zamal4ax.2 dni po kusno si govorexme za ne6to i toi izvednuj iztarsva: na tebe mai v petuk ti be6e do6ul ve4e cikala ? malko se stresirax,nali razbirate,za men se polu4i gadno za6toto nz kak 6te reagira toi,no kato mu se izvinqix za gafa,toi mi kaza 4e nqma ni6to,bilo si normalno i vaob6te ne go pritesnilo,prosto za napred 6te gledame da ne se slu4va.
    taka 4e mai ne e tolkova strqska6to,skupa,taka 4e ne se filmirai kakto az napravix.moje i tvoqt priqtel da te razbere[/u]
    10x много
    а на др-те не си мислете, че бих го напраила умишлено..просто сичко показваше, че ми е свършило пфф.. ся верно се шашнах яко ))

Цитирай Първоначално написано от Jeuelle
    Ааааааа на него му е било милиони пъти по - гадно от колкото на теб...не ти си лизала мръсна кръв че да се оплакваш
    Защо да е мръсна менструалната кръв? Има само един ензим повече и това е. Не е мръсна менструалната кръв, просто е кръв и заради древен инстинкт ние я отбягваме (което е доста полезен рефлекс, като се замислиш).

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Кофти ситуация, но трябва да я превъзмогнеш. Предполагам, че не се е усетил, щеше да го разбереш по дръпнатото му отношение. Едва ли, ако му беше тъпо, нямаше да се усети. Споки

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Е какво толкова е станало?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си