- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Странно
Значи с приятелката като се набарахмепърво аз я докарах до оргазъм (с ръка) и после тя реши да ми бие 1 чик*я . Всичко ок,принципно изобщо не се притеснявам от нея ама проблема е че голям зор докато свърша
Не иска и не иска, сам като си го правя по-бързо свършвам макар че нея много я бива в това
Та някой друг има ли такав проблем, да свършва по-бавно в такива случай и закво става така
![]()
Да ти имам и проблема....![]()
ne si i sviknal na laskite mai...i zatva
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
abe eiiiiiiiii osaznai se pravete sex kvi sa tiq gluposti![]()
На децата им се иска да се пипат, тихо ти ся![]()
Всички маймуни искат да са на клона, ама триона е в менее!!!
хехех на мен ми се случвало същото...
Ako iska6 da vampirqsa6 ela i poseti novata online igra.... link>> http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=17214
Хех ти представяш ли сиПървоначално написано от Супер Иво
Деца? Май май откакто станах преди 1 месец на 18 не съм вече дете
![]()
Imam ti problema ama da te pitam po hubavo li 6te6e da e ako samo kato te pipne i da i poligavi6 rakata na 2 sekaunda.....
Spox nai-mn da i se otka4qi kitkata.....
Ми с приятелят ми сме си говорили по този въпрос и той ми каза, че когато е с мен свършва по-бавно, просто защото го тормози мисълта да не свърши за 2 минути и да се изложи. Когато си бие свършва за 5мин, а с мен за около 30.
В живота не е важно колко пъти вдишваш,...
а колко са моментите, които те оставят без дъх...
![]()
Следващия пър я накарай да ти направи 1-а свирка вместо чикия. По-добре ще е и за теб и за нея. А пък и ако и свършиш в устата ще е още по-доре, но първо я предопреди.
sexa e edno i tova e drugo i az sum taka nqma ot kakvo da se pretisnqvash
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
еми нормално е все пак тя не го прави по-начина по който ти си свикнал
просто е нещо ново ... аз от лявата си ръка например свършвам по-бързо от дясната понеже с лявата съм свиклан същото е като съм и с момиченепознатото ми е по-некомфортно или просто съм си свикнал да цъкам на бърз режим с лявата ръка
![]()
Да ти имам проблемите
и аз съм така ама кво от това? тя е упорита и търпелива и на мен ми е мн яко накрая
маа фака