.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Ani_vN
    Guest

kakvo mislite zatova???

hi Ami imam edin vypros.Hodih s priqtelq si nqkolko meseca i veche ne sme zaedno de...Ta dnes razbrah ot negovi priqteli,4e po princip hodi s momi4etata za po den...i togava se zamislih kak taka se e zadyrjal s men tolkova? Ot kakto skysahme razbrah,4e vsyshnost si pada playboy i obi4a da smenq momi4etata.Sega sam sigurna,4e nqma nishto kam men veche.Samo mi e lubopitno da razbera tova,4e e hodil s men tolkova vreme zna4i li 4e vse pak sam bila poveche ot obiknovenite mu razvle4eniq?Kakvo mislite?

Град
    Там, където е сърцето...
    Ами може да си му била по-интересна, ама има и друг вариант. Щом е плейбой може докато сте ходили да е бил и с други...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    mojebi go e marzqlo da kra6ka dokato ste hodili,ako naistina mu be6e napravila vpe4atlenie 6tqhte da hodite mn pove4e ot nqkolko meseca
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Или просто е държал страшно много на теб, разделили сте се и той си е помислил, че може би няма да може да създаде нещо такова, каквото е било с теб и е решил, че никоя друга мацка осфен теб, не заслужава изцяло неговото внимание.
    Общо взето ето така се става плейбой. (Естествено, нека не забравяме и външността) (Ама както и да е)
    (Лек ден).

ami az mislq ,4e 6tom si e playboy i si varti mackite kakto si iska,a e izkaral s teb nqkolko meseca zna4i e imalo za6to.Ne moje da ne si bila specialna za nego...
    If One Day You Wake Up And You Can't See The Sun,You Are Dead Or You Are The Sun...

еми щом е playboy значи или е имал чивства към теб или ти е изневерявал а и ако ти си го оставила може да си направила и голяма грешка,защото май не ти е безразли4ен
    Не съм спряла да обичам .., спрях да го показвам ..!

Мега фен Аватара на koalka
    Може към теб да е имал по-силни чувства, както казаха-да си му била по-интересна.

Po4ti sam sigorna 4e si po specialna ot drugite

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от Iv4eTy
    Ами може да си му била по-интересна, ама има и друг вариант. Щом е плейбой може докато сте ходили да е бил и с други...
    присъединявам се
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
    присъединявам се

И аз

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    присъединявам се
    и аз се присъединявам
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Повече от фен
    Град
    на бюрото пред PC-то в Шумен
    Цитирай Първоначално написано от sexy_for_you
    присъединявам се
    и аз се присъединявам
    и аз и аз

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    SPORED MEN SI BILA PO SPECQLNA OT DR TE, no v kraina smetka kurvarskoto v nego e naddelqlo. ot takiva bqgai na dale4e........ bez4ustveni sazdaniq misle6ti samo za sex i broiki...... kolkoto i da te obejdava 4e si po spec za nego.'' playboy a si e playboy" bie6 mu 6uta na vreme za da ne ti go bie toi.....
    pp: ne si4ki m sa taka, govorq za broikadjite samo
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Град
    пЛоВдИв
    с момчето което ходя в момента сме г/д същата ситуация...до сега той не се беше задържал с момиче повече от 2 седмици,а ето че ние ходим вече месец и нещо...сичките му фр се чудят как се още сме заедно...може би е намерил нещо в мен или съм му била интересна..може и твойто момче да е бил така...
    DoN't ToUcH Me...YoU DoN't KnOw Me

Цитирай Първоначално написано от VaMpIrE_HeArT
    с момчето което ходя в момента сме г/д същата ситуация...до сега той не се беше задържал с момиче повече от 2 седмици,а ето че ние ходим вече месец и нещо...сичките му фр се чудят как се още сме заедно...може би е намерил нещо в мен или съм му била интересна..може и твойто момче да е бил така...

това си Е много правдоподобно
    The smile on your face let's me know that you need me...There's a truth in your eyes saying you'll never leave me...The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall...You say it best when you say nothing at all...

Аз пък мисля, че не трябва да ти пука, щом вече не сте заедно
    Yeah, what I've felt
    What I've known
    Sick and tired, I stand alone
    Could you be there
    'Cause I'm the one who waits for you
    Or are you unforgiven too?

rosu
    Guest
    Той може докато е ходил с теб, да е ходил тайно и с други момичета.Но явно те е мислил за по-умна от останалите

Мега фен Аватара на sasha_90
    Може би докато е бил с теб е бил и с др момичета.Може и пък друга да не го е искала а той да не е искал да е сам и затова да е стоял с теб.Нзз...

v teb e nameril neshto razli4no za razlika ot drugite momi4eta moje bi

Неподходящ размер на снимка в подпис!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си