- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kakvo mislite zatova???
hiAmi imam edin vypros.Hodih s priqtelq si nqkolko meseca i veche ne sme zaedno de...Ta dnes razbrah ot negovi priqteli,4e po princip hodi s momi4etata za po den...i togava se zamislih kak taka se e zadyrjal s men tolkova?
Ot kakto skysahme razbrah,4e vsyshnost si pada playboy i obi4a da smenq momi4etata.Sega sam sigurna,4e nqma nishto kam men veche.Samo mi e lubopitno da razbera tova,4e e hodil s men tolkova vreme zna4i li 4e vse pak sam bila poveche ot obiknovenite mu razvle4eniq?Kakvo mislite?
Ами може да си му била по-интересна, ама има и друг вариант. Щом е плейбой може докато сте ходили да е бил и с други...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
mojebi go e marzqlo da kra6ka dokato ste hodili,ako naistina mu be6e napravila vpe4atlenie 6tqhte da hodite mn pove4e ot nqkolko meseca![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Или просто е държал страшно много на теб, разделили сте се и той си е помислил, че може би няма да може да създаде нещо такова, каквото е било с теб и е решил, че никоя друга мацка осфен теб, не заслужава изцяло неговото внимание.
Общо взето ето така се става плейбой. (Естествено, нека не забравяме и външността) (Ама както и да е)
(Лек ден).
ami az mislq ,4e 6tom si e playboy i si varti mackite kakto si iska,a e izkaral s teb nqkolko meseca zna4i e imalo za6to.Ne moje da ne si bila specialna za nego...![]()
If One Day You Wake Up And You Can't See The Sun,You Are Dead Or You Are The Sun...
еми щом е playboy значи или е имал чивства към теб или ти е изневерявала и ако ти си го оставила може да си направила и голяма грешка,защото май не ти е безразли4ен
Не съм спряла да обичам .., спрях да го показвам ..!
Може към теб да е имал по-силни чувства, както казаха-да си му била по-интересна.
Po4ti sam sigorna 4e si po specialna ot drugite
![]()
![]()
![]()
присъединявам сеПървоначално написано от Iv4eTy
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
И аз
Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
и аз се присъединявам
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
и аз и азПървоначално написано от sexy_for_you
SPORED MEN SI BILA PO SPECQLNA OT DR TE, no v kraina smetka kurvarskoto v nego e naddelqlo. ot takiva bqgai na dale4e........ bez4ustveni sazdaniq misle6ti samo za sex i broiki...... kolkoto i da te obejdava 4e si po spec za nego.'' playboy a si e playboy" bie6 mu 6uta na vreme za da ne ti go bie toi.....
pp: ne si4ki m sa taka, govorq za broikadjite samo
Първоначално написано от ™G-Baby™
с момчето което ходя в момента сме г/д същата ситуация...до сега той не се беше задържал с момиче повече от 2 седмици,а ето че ние ходим вече месец и нещо...сичките му фр се чудят как се още сме заедно...може би е намерил нещо в мен или съм му била интересна..може и твойто момче да е бил така...
DoN't ToUcH Me...YoU DoN't KnOw Me
Първоначално написано от VaMpIrE_HeArT
това си Е много правдоподобно![]()
The smile on your face let's me know that you need me...There's a truth in your eyes saying you'll never leave me...The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall...You say it best when you say nothing at all...
Аз пък мисля, че не трябва да ти пука, щом вече не сте заедно![]()
![]()
Yeah, what I've felt
What I've known
Sick and tired, I stand alone
Could you be there
'Cause I'm the one who waits for you
Or are you unforgiven too?
Той може докато е ходил с теб, да е ходил тайно и с други момичета.Но явно те е мислил за по-умна от останалите
Може би докато е бил с теб е бил и с др момичета.Може и пък друга да не го е искала а той да не е искал да е сам и затова да е стоял с теб.Нзз...
v teb e nameril neshto razli4no za razlika ot drugite momi4eta moje bi
Първоначално написано от Iv4eTy
Неподходящ размер на снимка в подпис!